Rucha 16.07.2024 23:53 пишет: Всі оточуючі за перевод часу як і було.
Переведення туди/сюди на годину - два перегівнячених дні на рік, а потім ще деякий час на синхронізацію внутрішнього годинника з офіційним й з віком цей час збільшується. Мені скоріше байдуже - зимовий чи літній, але щоб не було отих переведень
LoveLas 16.07.2024 17:49 пишет: Які ж вони уроди,ті слуги і та гниль,що голосувала за цю херню. Це ж жирна свинюка стефанчук вже який рік намагався пропихнути цю дибильну ідею,щоб бути схожими на россіян,про яких кажуть ми не брати,а повторюють за ними. І якби залишили літній час,то ще було б нормально,але залишити зимовий,щоб у 3 ночі солнце сходило а сідало о 20,це пісець.Забирають суки літо. Сподіваюсь що до весни в нас поміняється вся влада,і ця зелена шобла і їх закони будуть знищені.
+ багато! Такі провокативні зміни можливо роблять щоб відвернути нашу увагу від чогось набагато більш важливого що відбувається в тиші, але знаючи "прохфесіоналізм" слуг - все пояснюється не теоріями заговорів а банальним розпигільдяйством і відсутністю будь-якої компетенції і розуму в них як такого
Раді цікавості з'ясував, що наприклад 22 червня 2025 р схід сонця буде у 3-46 ранку, тобто до підйому на роботу, і під сонцем яке вже буде жарити наповну, спати майже 2,5 години також і ввечері, захід у 20-13, тобто літом близько 9-ї години вже буде суцільна темрява!! І це літом!!! Коли при літньому часі можна було без проблем гуляти майже до 22-30 без темряви!! мудрість рішення зашкалює!
UpComing 17.07.2024 10:37 пишет: ...щоб відвернути нашу увагу від чогось набагато більш важливого...
Часто бачу то тут то там таке саме словосполучення, або щось про «прагнення до миру». Слово «капітуляція» тепер не рекомендують вживати чи чому різні люди пишуть про одне й те ж у такій формі? Нагадало «хлопкі» у рашці.
LoveLas 16.07.2024 17:49 пишет: Які ж вони уроди,ті слуги і та гниль,що голосувала за цю херню. Це ж жирна свинюка стефанчук вже який рік намагався пропихнути цю дибильну ідею,щоб бути схожими на россіян,про яких кажуть ми не брати,а повторюють за ними. І якби залишили літній час,то ще було б нормально,але залишити зимовий,щоб у 3 ночі солнце сходило а сідало о 20,це пісець.Забирають суки літо. Сподіваюсь що до весни в нас поміняється вся влада,і ця зелена шобла і їх закони будуть знищені.
Не можу не погодитись. А ще забрали чудовий весняний, сонячний вихідний 2 травня, та якогось біса перенесли на бридке 25 грудня. От кому це потрібно? По темі- категорично за залишити як було.
мудре рішення, зелені хочуть щоб був час, як в рашці, тепер наступного літа коли в Україні буде опівдні, то на заході в Молдові та Румунії буде вже перша дня))) Всупереч географії, логиці та сонцю)))
nazarperfeckij 17.07.2024 13:07 пишет: Вам краще переїхати росію якщо і надалі хочете святкувати 2 травня і різдво 7 січня
Нас..и, тобто байдуже мені святкування шо 2 травня, шо 25 грудня, що 7 січня. Літо забирають! А літо, з нашим кліматом - це саме по собі вже свято. Ви це розумієте?
Rucha 16.07.2024 23:53 пишет: Всі оточуючі за перевод часу як і було.
Переведення туди/сюди на годину - два перегівнячених дні на рік, а потім ще деякий час на синхронізацію внутрішнього годинника з офіційним й з віком цей час збільшується. Мені скоріше байдуже - зимовий чи літній, але щоб не було отих переведень
Невже ці переведення годинників реально комусь заважають? У мене, наприклад, із ними лише одна проблема - кіт не знає що годинник перевели. І виходить що якщо у жовтні він мене будить приблизно о 5:00, то у листопаді починає будити о 4:00.
Все "эксперты" ссылаются на идею экономии энергии, якобы это уже не работает, поэтому смысла в переводе стрелок нет, но как-то стыдливо умалчивают о том, что сдвиг/несовпадение природного времени со стрелками произошел из-за перехода к индустриальному, урбанизированному обществу, которое ходит на работу не по солнцу, а по часам. Раньше как - встало солнце проснулся, село солнце лег спать. Теперь как, идешь домой в 18.00, а не по солнцу, и стараешься вечер на семью или другую работу потратить и ложишься в 24.00 По логике стефанчуково-законодателей, тогда надо сдвигать и рабочее время - не с 9, а с 7.30 до 16.00 (работал так в молодости на фабрике, до сих пор вздрагиваю от ужаса). А вот что касается медицинского страдания, но ведь по такой логике осенью все население спит на час дольше, высыпается и получает удовольствие, и отмена перевода стрелок заберет у людей эту радость.
дійсно, чому не змістити робочий час? вставати о 6 так само легко, як і о 9, якщо вчасно лягти спати. а от двічі на рік звикати до нового графіку мені не подобається.
DimonDSV 18.07.2024 18:31 пишет: дійсно, чому не змістити робочий час? вставати о 6 так само легко, як і о 9, якщо вчасно лягти спати. а от двічі на рік звикати до нового графіку мені не подобається.
Насправді перевести заклади і підприємства на інший графік роботи це складно і дорого. І буде незручно. А от перевести двічі на рік годинник - набагато простіше. І якщо вже відмовлятися від переведення то залишити нинішній час - літній, і відмовитися від зимового, навіть не зважаючи на те що він справжній астрономічний.
А ти з когорти тих, хто вважає громадянина без будь-яких повноважень (та відповідальності) за президента?
P.S. Ні, це не росіянське ІПСО, це лише опис реальності: громадянина ніхто не обирав на пост сьомого президента. Не обирали навіть ті, хто обирав навесні 2019.