в пошуку другого авто в сім"ю - паркетника або мінівена на автоматі. Вид палива не принциповий, головне гарний стан авто і адекватна ціна. Пропозиції в приватні повідомлення або одразу на 098339307один, всі меседжери працюють.
Щось форум підвисає конкретно… пропонуйте
ты же две недели назад купил на Опель форуме Хонду Сивик за 6300 и уже выставил её в продажу за 8900
Після паркета не підійшла дружині, дуже низька вона для наших умов, тому і продаю… а ціна - це особисте рішення кожного власника. І продавати не тотожнє продати, хотіти можна і мільйон))) авторіа дало середню ціну під час публікації оголошення 8 500, от і все… а за скільки я її купив, це не ваша справа, при всій повазі. Вам ніхто не забороняв купити її. Гарного дня
ты же две недели назад купил на Опель форуме Хонду Сивик за 6300 и уже выставил её в продажу за 8900
Купить мог каждый) Тем более по памяти там был неплохой экземпляр. Не «как у всех»
Після паркета не підійшла дружині, дуже низька вона для наших умов, тому і продаю… а ціна - це особисте рішення кожного власника. І продавати не тотожнє продати, хотіти можна і мільйон))) авторіа дало середню ціну під час публікації оголошення 8 500, от і все… а за скільки я її купив, це не ваша справа, при всій повазі. Вам ніхто не забороняв купити її. Гарного дня
А навіщо ці басні про "авто в сім'ю" "для дружини"? коли ви звичайний перекуп який постійно в пошуках авта для вигідної перепродажі
А навіщо ці басні про "авто в сім'ю" "для дружини"? коли ви звичайний перекуп який постійно в пошуках авта для вигідної перепродажі
А навіщо ці басні про "авто в сім'ю" "для дружини"?
головне гарний стан авто і адекватна ціна
это на моей памяти четвёртое авто с форума "для себя" и через месяц в продажу Рав4, Ситроен, Хонда и забыл какое четвёртое
это на моей памяти четвёртое авто с форума "для себя" и через месяц в продажу Рав4, Ситроен, Хонда и забыл какое четвёртое
Просто жена очень капризная
Це говорить заздрість чи вам просто сумно)? Хто вам заважав купити Рав, сітроєн, Хонду і ще щось, чого ви не памʼятаєте?? До чого ці розмови взагалі… немає що запропонувати, то не засмічуйте торік. Чесне слово, як діти малі. Лінійку ще дістаньте щоб щось у мене ще поміряти
При чому тут заздрість? Просто не треба тримати людей за ідіотів, прикриваючи банальну шкурно-барижну діяльність якимись сімейними цінностями
От і добре)) у кожного свій погляд на життя . Всім дякую за увагу до цієї теми.
От і добре)) у кожного свій погляд на життя . Всім дякую за увагу до цієї теми.
, що саме доброго?
Бмв Х... наче продавав. Дуже потрібні гроші були. Але цінник був конським.
одна з позитивних тем допомагає, зрозуміти хто є хто на форумі
допомагає, зрозуміти хто є хто на форумі
А до цього все не було часу зрозуміти?
У світі так давно ведеться: або ти працюєш на когось. Або хтось працює на тебе.
Це так само просто, як збагнути що вода мокра.
При чому тут заздрість? Просто не треба тримати людей за ідіотів, прикриваючи банальну шкурно-барижну діяльність якимись сімейними цінностями
вот в этой части:
Просто не треба тримати людей за ідіотів
- согласен
а вот с это называется субъективно-оценочное суждение с попыткой передать негативный оттенок:
шкурно-барижну діяльність
вся мировая экономика по сути построена на покупке и перепродаже. Но почему-то именно у постсовковых людей к этому пренебрежение, как к чему-то плохому.
а вот с это называется субъективно-оценочное суждение с попыткой передать негативный оттенок: В ответ на: шкурно-барижну діяльність
Я взагалі не розумію , як це може вплинути на ціну Чи мається на увазі , що приїде цей батон ... я такий класний чувак з автоюа , заберу за свою адекватну ціну , бо знов таки , такому класному чуваку треба машина для бабці , тещі і так далі ?
вся мировая экономика по сути построена на покупке и перепродаже. Но почему-то именно у постсовковых людей к этому пренебрежение, как к чему-то плохому.
Так шаріковщина зараз в моді, щоб сам не жив і ніхто не жив. Забрать і подєліть, тренд такий. Ну окрім недоторканих, тих що найрівніші з рівних. Прості люди такі і є. Зелена жаба душить, чого у сусіда корова не здохла, чого живе краще за тебе. Це - вічне. Далеко ходити не треба, у темі про відключення електроструму таких жабунів до десятка відзначилося.