4шт EVE LF304 Grade A, виробництво квітень 2024 + гнучкі перемички - 24тис грн.
Також до них JK BMS JK-B2A8S20P на 200А - 4тис грн
+ 12v гібридний інвертор POW-HVM2H (2000VA/1600W, струм зарядки від мережі 60А) 15тис грн.
Все нове.
Собі вирішив збирати все відразу на 48в, але таке норм піде для квартири, щоб живити холодильник, мережу і освітлення. Акумулятори видадуть достаній струм і швидко зарядяться, на відміну від свинцевих. Потрібно додати кілька дротів і буде аналог зарядної станції, тільки з більшою ємністю. Знаходиться в районі Боярки чи м.Васильківська у вівторок і четвер. Бажано без пересилок.
Швидко відносно кислотних, яким бажано давати струм заряду до 10% від ємності. ЛФП має заливати приблизно до 6 годин, а якщо потужніший інвертор, то без шкоди для них можна і 150А подати чи більше, тільки таких інверторів немає на 12В, є окремі зарядки на 100-150А, тоді зарядка буде займати пару годин, інвертор можна повісити на 2-2.5квт, тільки ємності акумуляторів не вистачить на довго при таких навантаженнях.
Traveler 31.07.2024 15:14 пишет: Чим збірка краще за готовий акум 12В 100Аг за 13-15 тис?
тим що в збірці ти бачиш, що ставиш і його дату виробництва. А в готовому може бути відновлено, або старе, або ... та що завгодно. В даному випадку, якщо з нкон, то людина дає реальні дані по виробництву
Тим, що в вашому варіанті 100аг, а тут буде 300аг. + швидкість зарядки, кількість циклів та довговічність АГМ/гель проти LiFePo4 це взагалі різні речі.
Це дуже гарний варіант але на сьогодні ціни просто космос
Traveler 31.07.2024 15:14 пишет: Чим збірка краще за готовий акум 12В 100Аг за 13-15 тис?
Тим що із Нкон якщо ти взяв Grade A значить це так і є, а в стандартних готових збірках ніхто Grade A не використовує, в кращому випадку якщо попадеться нове Grade B. Але ціна так, дійсно спекулятивна, бо якщо самому таке замовити то получиться на 20К дешевше в сумі.
SttZ 01.08.2024 10:13 пишет: Ціна за 4 банки, я ж не впав з дуба )) На NKON замовити можна на через пару місяців. Ціна в середньому з ОЛХ, навіть трохи нижче, ніж деякі виставили.
Так я ж не звинувачую, це нормально коли хочеться заробити на рівному місці, я і сам такий, замовив з Алі інвертор 3000 Вт Foval, але передумав і замовив інший по рекомендації тут на форумі, а цей Foval уже приїхав і продав на 1000+ дорожче, БМС теж приїхала і продав на 1500 грн дорожче ніж купив (подумав виручу людей кому треба зараз а мені ще встигне приїхати), також інвертор гібрид 4 кВт зараз їде, теж вже передумав мабуть робитиму 48-вольтову систему, і продам цей гібрид. P.S. кому треба вже і зразу ця пропозиція все одно вигідніша ніж те що на ОЛХ пропонується чи в збірщиків, бо тут як мінімум комірки будуть чесні.