Доброго дня. Може хто володіє інформацією про перетин кордону з Румунією окрім зеленої карти тепер необхідно надати бумагу про проходження технічного огляду авто? Як бумагу зробити в Болгарії? Дякую
voronuk 10.08.2024 20:02 пишет: Доброго дня. Може хто володіє інформацією про перетин кордону з Румунією окрім зеленої карти тепер необхідно надати бумагу про проходження технічного огляду авто? Як бумагу зробити в Болгарії? Дякую
Цікаво. Мене місяць тому зупинив поліцейській патруль перед кордоном з Україною біля Вікова і теж втирав, що мав би бути техогляд на авто. Просили навіть передати цю інфу всім українцям. Я відповів, що ні в'їзді в Румунію з України, ні при в'їзді з Болгарії на кордоні про це нічого не казали... Потім питав наших прикордонників чи чули про таку нову вимогу - казали що вперше чують.
А кто знает как эта бумажка должна выглядеть?? ато окажется, что бумажка-не бумажка?
Ибо таки да, начали на ровном месте требовать бумажку.
Я еще заезжал без оной, сегодня люди так же заезжали без этого, но на некоторых границах уже требуют. И люди едут в ЧРНОВЦЫ, а там очередь на 2 дня , дабы отдать 2000 грн и получить нечто.
Можно конечно через Польшу, но есть шанс, что и там начнут требовать ( ходят слухи, что с октября).
Barsic 12.08.2024 22:40 пишет: Сьогодні записався на середу на ранок на отримання цього папірця, дійсний два роки, ціна 1500 грн., по часу сказали за годинку зроблять.
дай координаты где ( я то сам вижу в гуле много точек, но ХЗ что за бумажки они продают) но мало ли. можно в личку
Barsic 12.08.2024 22:40 пишет: Сьогодні записався на середу на ранок на отримання цього папірця, дійсний два роки, ціна 1500 грн., по часу сказали за годинку зроблять.
дай координаты где ( я то сам вижу в гуле много точек, но ХЗ что за бумажки они продают) но мало ли. можно в личку
Я не киевлянин, соответственно координаты в Ровно или Луцке, врядли подойдут.