невірно висловився. Мав на увазі вікна переднього ряду сидінь.
Може підкаже хтось, як в Румунії/Болгарії з привдоду зимньої гуми. Поіздка кінець березня.
Може підкаже хтось, як в Румунії/Болгарії з привдоду зимньої гуми. Поіздка кінець березня.
Машини на зимовій гумі літом, не таке вже і рідке явище, і там і там.
Чи вимагають румуни проходження ТО на авто 2025 року?
Теж цікавить це питання, чи є в когось емпіричний досвід?
Туди - 23.06.25, не перевіряли, назад - 30.06.25, перевірили. Авто 23 року, кпп Орлівка-Ісакча.
Зробив у Львові 30.06.2025-2300 грн З 01.07.2025 вже 3000 ...
Окрім Румунії і Молдови цей папірець зараз десь потрібен?
Недавно був в Молдові. Ні при заїзді, ні при виїзді, ні в дорозі, нічого ніде не показував. Можливо на митниці якось по базах пробили, а можливо не цікавили їх ті папірці....
Недавно був в Молдові. Ні при заїзді, ні при виїзді, ні в дорозі, нічого ніде не показував. Можливо на митниці якось по базах пробили, а можливо не цікавили їх ті папірці....
Свідомо їхали без ТО, знаючи, що мали б мати?
З контексту про номери виглядає навпаки що було ТО
З контексту про номери виглядає навпаки що було ТО
Ну так. Згідний. Щось в контекст не вник.
Були всі необхідні папери, навіть більше... Наприклад підтвердження бронювання паркінга в Молдові.
Ні словаки ні угорці не питали. Інфа цього місяця.
Сьогодні румуни в Красноільську запитали техогляд разом з зеленою карткою. Машина 2020 року.
Підкажіть, хто знає, чи є якісь обмеження на в'їзд в Угорщину/Словаччину/Польщу, якщо авто 2004 року на бензиновому двигуні? Скільки я читав, що потрібно для поїздки за кордон, ніде не бачив вимог про ТО. Тут от вперше побачив. Тепер думаю, а чи взагалі пустять на старенькому авто?
Їхав туди (05.07) Могильов -Скулень - Русе. Молдавани спитали чи є ТО, не вимагали показувати. Румуни дивились ТО і "зелену карту".
Назад (21.07) Липканы - Могильов, ТО не питали, перевіряли "зелену карту".
В Одесі вже 4300 за ТО, гандони......
Для владельцев машин из США! Прохожу сейчас ТО для выезда (профильная Ауди не америкос). Сказали что если авто из США, то кроме желтых поворотников, надо заднюю противотуманку и спидометр в км/час ну и прочий евростандарт. Иначе машина ТО не пройдёт. При мне завернули одного владельца «американца».
вчора проходив пункт Сірет. Коли збирали у мене доки на КПП, то першим мені наголосили сертифікат ТО