Для владельцев машин из США! Прохожу сейчас ТО для выезда (профильная Ауди не америкос). Сказали что если авто из США, то кроме желтых поворотников, надо заднюю противотуманку и спидометр в км/час ну и прочий евростандарт. Иначе машина ТО не пройдёт. При мне завернули одного владельца «американца».
ще повторювачі поворотів на крилах/дзеркалах. Мене на станції на оболоні завернули "типа повотороти/стопи не євро".
надо заднюю противотуманку
в мене профільний "американець". ТО пройшов без задноьї противотуманки. Правда, рік тому. Можливо зараз шось змінилось.
Мене запитали. Я не в курсі тому питаю. Якщо машина придбана за кордоном з діючим ТО. Після перереєстрації знову проходити?
Мене запитали. Я не в курсі тому питаю. Якщо машина придбана за кордоном з діючим ТО. Після перереєстрації знову проходити?
Якщо протокол о проходженні міжнародного ТО для перетину кордона видавався в Україні, то в цьому протоколі ані слова про власника авто. Тому вважаю що переробляти не треба. А якщо ТО було пройдено перебуваючи за кордоном, то тут х.з.
Для владельцев машин из США! Прохожу сейчас ТО для выезда (профильная Ауди не америкос). Сказали что если авто из США, то кроме желтых поворотников, надо заднюю противотуманку и спидометр в км/час ну и прочий евростандарт. Иначе машина ТО не пройдёт. При мне завернули одного владельца «американца».
Ну по спидометру они загнули, потому как что на шкале есть и мили и км (у меня так) если нет км то можна прикупить ЖПС спидометр и закрепить его на торпеде. Ну и наколхозить задние противотуманки вообще не проблема.
Перетинав Порубне/Сірет 13-07-2025: питали за ТО і ЗК. Подивилсь що є,навіть дати не звіряли.
в мене профільний "американець". ТО пройшов без задноьї противотуманки. Правда, рік тому. Можливо зараз шось змінилось.
так змінилось, зараз амереканці так легко ТО не проходять. ті хто пройшов ТО в минулому році на амереканцях їм пощастило.
07.08 Орловка - Исакча. Румыны даже не спросили про ТО..
03.08 на Порубному теж за ТО не питали, але машині нема трьох років, і ТО не робили.
машина 2014р.в. сьогодні отримав МСТО на 2 роки, вартість в Києві 2000грн.
03.08 на Порубному теж за ТО не питали, але машині нема трьох років, і ТО не робили.
просто повезло. євронорми: до 3х років - сертифікат на 3 роки, до 10 років - на 2 роки, старще - раз на рік. Колега їхав на машині новій, може як раз на кордоні було пробігу 1000, мав сертифікат - питали
євронорми: до 3х років - сертифікат на 3 роки, до 10 років - на 2 роки, старще - раз на рік
не знаю в какой Европе такие нормы. В Италии первый ТО через 4 года, потом каждые 2 И все
Теж американець. Проходив сертифікацію в липні. Вимоги: передні білі габарити; передні жовті поворотники; додаткові поворотники на крилах або здеркалах; задня протитуманка; кілометраж (не спідометр зі швидкістю) в км; бокові передні вікна без тонування. Звісно, багато чого з переліку у мого Патріота не відповідало, але ... сертифікат таки отримав за 4500 грн (звичайна ціна зараз 2400 грн) - корупційна складова спрацювала.
Поділіться контактом, будь ласка. Бо дешевше 2400 не знайшов
Поділіться контактом, будь ласка. Бо дешевше 2400 не знайшов
Ссилку вище дали, захід транс біля музею авіації, знайомі знайшли інших десь на теремках вартість 1700 грн але запис на ТО ще довший
тобто задні жовті поворотники не обовязково ?
Обов'язково! Сорі, пропустив, бо у мене вже перероблені були. Ну і да, головне світло фар має бути стандартне, без "колхозу".
Абсолютно не проблема. Тільки треба підібрати лампи які через червоне скло заднього фонаря світять жовтим. Я собі такі підібрав ще років мабуть чотири назад і все ОК на моєму американці жовті поворотники. Маркування таке - Galaxy T20 (W21W7440Wx16d)3014 48SMD Yellow. Гугл допоможе знайти такі.
Абсолютно не проблема. Тільки треба підібрати лампи які через червоне скло заднього фонаря світять жовтим. Я собі такі підібрав ще років мабуть чотири назад і все ОК на моєму американці жовті поворотники. Маркування таке - Galaxy T20 (W21W7440Wx16d)3014 48SMD Yellow. Гугл допоможе знайти такі.
Товариш зробив аналогічно і без проблем. Сказали включи повороти. Вони замигали жовтим, хоч і ч\з червоне і все. Без питань. Правда лампочки пофарбував лаком, тим, що ялинкові прикраси лакують (чи фарбують).