Порадьте якийсь шурік для дому, не прфесійне використання. Можливо ще буде інколи використовуватись для щітки для чистки сидіння в авто.
Дивився Procraft щоб купити тут, що це за звір і головне який обрати? Можливо ще є щось не дороге, до 2000 грн можливо навіть з 2 акумуляторами.
Або можливо в когось є досвід використання шуруповерта з Алі.
я для подібних непрофесійних задач колись, у 2020-му, взяв отакий метабо за 1999грн(зараз такі, по 3,5-4к)...за цей час, зрозумів, що цей, майже професійний, шурік дуже перевершує мої задачі, бо користувався їм за 5 років не дуже активно, можна на пальцях перерахувати, тільки періодично підзаряджаю...так от, тепер думаю його продати та взяти щось дешевше й простіше, наприклад, якийсь такий Прокрафт (без батареї буде ще дешевше) під "макитівські" батареї, які вже маю на інструментах з цієї лінійки.
Соррі, я не буду витрачати 20 хвилин свого часу для цього копійчаного девайса. Шо там по дефолту? «Заклєймілі» у підсумку? Все г…но, чи є шанси?
Можливо, когось зацікавить цей девайс, звісно він бу. Синій, профешинал линійка, лежить без діла.. Є ще другий, але мертвий аккум, тре перепакувати. І щоб не цей, пишіть в лічку ))
Соррі, я не буду витрачати 20 хвилин свого часу для цього копійчаного девайса. Шо там по дефолту? «Заклєймілі» у підсумку? Все г…но, чи є шанси?
подивився, бо я собі такий "придбав" для "два отвори на рік". Чувак постійно повторює, що це какашка. Хоча дивно очікувати іншого, враховуючи ціну 20-30 баксів. В своїх тестах він його реально нагружав, намагаючись просвердлити отвори 20мм в дошці ~50мм до повної розрядки та метал десятим свердлом. В результаті - він залишився працюючим. З основних мінусів які він показав: кейс не витримав кидання на нього 16 кг гирі з декількох метрів Швидкостей не 18,а 9 і позначки не співпадають Резинові вставки відклеються, якщо підчепити ногтем Клеми на акумах підплавили пластик від перегріву при навантаженнях Пластик на шпінлелі поплатився в місцях, де був перекос і затирання Нема фіксатора шпінделя (я навіть не знав що він буває)
З плюсів: Два підшипника в шпінлелі, він був здивований Непогана зборка в середині Він його не викинув в мусорку, як інші екземпляри тестів техніки
Дякую то думаю надо він мені чи ні?
Головне непотріб не купляти, бо його все одно викидати потім. Сам починав з самого дешманського зенита, зараз метабо і нема питань.
подивився, бо я собі такий "придбав" для "два отвори на рік". Чувак постійно повторює, що це какашка. Хоча дивно очікувати іншого, враховуючи ціну 20-30 баксів. В своїх тестах він його реально нагружав, намагаючись просвердлити отвори 20мм в дошці ~50мм до повної розрядки та метал десятим свердлом. В результаті - він залишився працюючим. З основних мінусів які він показав: кейс не витримав кидання на нього 16 кг гирі з декількох метрів Швидкостей не 18,а 9 і позначки не співпадають Резинові вставки відклеються, якщо підчепити ногтем Клеми на акумах підплавили пластик від перегріву при навантаженнях Пластик на шпінлелі поплатився в місцях, де був перекос і затирання Нема фіксатора шпінделя (я навіть не знав що він буває)
З плюсів: Два підшипника в шпінлелі, він був здивований Непогана зборка в середині Він його не викинув в мусорку, як інші екземпляри тестів техніки
"Значить, гарні чоботи, тре брати!"
купив китайця за 800 грн. ох воно "дурне" по крутному моменту
ооо, а я таке з аліка за чуть більше десятки баксів взяв. з неробочою зарядкою - в самому блочку не припаяний один контакт, виправив. і не працює підсвітка. в господартсві є брати старші та менші(18 та 12 в), але щіткові - вони тихші, і не такі реактивні. а цей який дуже агресивний - лише хват як на мене незручний
На фото виглядає, мінімум удвічі дорожчим, серьозно) А який там акум? А ля макіта чи той, що в рукоятку ховається(як в метабо)?
Я - тільки за шурік під Макіту 18в. А то потім захочеться купити якийсь сучкоріз, і знову треба купляти акумулятори.
Я - тільки за шурік під Макіту 18в. А то потім захочеться купити якийсь сучкоріз, і знову треба купляти акумулятори.
маєте рацію)
Я маю не рацію. Я маю для рідких випадкиів для себе китайські: маленьку болгарку на 12в, шурик на 18в, а інше під Макіту (китайці пишуть на таких акумах 20-21в, а на самих дешевих - 68в тощо)), і ще щось одне під акум від девольта. Такі зоопарки не зручні. А ось коли вже є акуми під Макіту, то просто докупляєш потрібний інструмент.
На фото виглядає, мінімум удвічі дорожчим, серьозно) А який там акум? А ля макіта чи той, що в рукоятку ховається(як в метабо)?
в ручку. ємність не фонтан десь до 1аг. Але купив другий перепакований на банках соні на 2аг. теж за 800
вигляд дійсно бомба, маленький легкий і дуже потужний