Звісно що найздоровіше - то насмажити картопельки на підчеревині і о 00:30 поставити сковорідку на стіл, смачненько так повечеряти.
З харчовим поліетиленом тут сутужно, замовляти з амазона кажуть треба. Не парився, купляю величезний рулон фольги, готую як переважна більшість пересічних та й все. Нарізати цибулі, покласти лаврового листа, потім рибу чи м'ясо, приперчити та запхати у духовку - це дуже складно для переважної більшості правильних автоуашників. Ну... такоЄ... Кожен дбає за своє.
Mangust 25.08.2024 10:06 пишет: Заздриш? У вас там такого нема? От нашо мені та риба, якщо я зараз хочу смаженої картоплі? Подумай трохи над цим питанням. І тобі відкриється нірвана.
Ймовірно ти пропустив. Десь вище чи у сусідній темі писав, як у свої 40 років автоуашник питав поради про те як треба правильно ходити пішки з палицями. Причина: прооперований (серце) і чогось дуже жити хотілось чоловіку.
А до операції: у нього був секс, бокс, джаз і... смажена картопля серед ночі.
Звісно що найздоровіше - то насмажити картопельки на підчеревині і о 00:30 поставити сковорідку на стіл, смачненько так повечеряти.
З харчовим поліетиленом тут сутужно, замовляти з амазона кажуть треба. Не парився, купляю величезний рулон фольги, готую як переважна більшість пересічних та й все. Нарізати цибулі, покласти лаврового листа, потім рибу чи м'ясо, приперчити та запхати у духовку - це дуже складно для переважної більшості правильних автоуашників. Ну... такоЄ... Кожен дбає за своє.
Це ж алюміній. Може й борщ в алюмінієвій каструлі вариш?
Mangust 26.08.2024 15:15 пишет: то може забагато сексу було? От серденько й не витримало. А картопля, виявиться, зовсім ні до чого була.
Усі ці "харчові легенди" про користь риби і шкоду сала - не більше ніж байки та маркетинг. Не палити, не переїдати, дотримуватись якого не якого режиму дня і нечасто і не багато пити - от і усе що треба для тривалого і здорового життя. Ну і щоб поталанило не захворіти на якесь неочікуване захворювання типу раку чи хвороби серця які від харчового меню насправді не залежать. Мабуть у всіх є знайомі які приблизно так жили і прожили довго і навпаки - їли лише те що рекомендують оті дієтологи-маркетологи і гигнули відносно молодими.
Може й так, не проводив досліджень якихось. Влаштовує нЄржа та й все.
Поліетиленовий рукав такий як у Європі - не знайшов. Кажуть десь треба на амазоні замовляти, але спочатку якось не до того було, а зараз звик мабуть ліньки.
от кременьчугской фабрики сухая хорошая от алан съедобная, но мне чуть соли многовато часто беру готовую буженину укрпромпостач чтоб нарезали
чего на себе экономить и гнаться за условно "здоровой" пищей? сегодня на себе сэкономил, а завтра в темечко осколок прилетит.... я и по водочке себе не отказываю, только без фанатизма в такую жару...
DmitryPassat 03.09.2024 11:43 пишет: Порекомендуйте хоч ковбасу , бо що не спробуєш останній час - гидота , таке враження що почали не просто економити а вже і бумагу додавати
Інколи щось купую з сухих ковбас та шинки в сторінка . Начебто нічого. Або якусь італійську в мегамаркеті - там по акції буває +/- в одну ціну з тим же аланом, але, як на мене, італійська якісніша.
DmitryPassat 03.09.2024 11:43 пишет: Порекомендуйте хоч ковбасу , бо що не спробуєш останній час - гидота , таке враження що почали не просто економити а вже і бумагу додавати
якщо магазина то я пишуть нижче укрпромпостач, якщо хочеться домашньої смачної то е така Галя з Полтави( е в Ютубі ) то там все смачне і ковбаса і сало і м'ясо і головне що можно брати по трішки всього і пакують в вакуум
якщо магазина то я пишуть нижче укрпромпостач, якщо хочеться домашньої смачної то е така Галя з Полтави( е в Ютубі ) то там все смачне і ковбаса і сало і м'ясо і головне що можно брати по трішки всього і пакують в вакуум
Дуже "розумно" купляти ковбасу в ют'юбі з Полтави в Київ Новою Поштою при +31 на вулиці.