Думаю, ТС таку секретну інфо тут не здасть))...вже ж двічі тут запитували
У цьому розділі я помітив два старожила: Фіат Добло і Ніссан Тіана. Ставлю на ступічний підшипник, мої так само (з різницею в 1,5 роки) перші ознаки починали подавати.
...
У цьому розділі я помітив два старожила: Фіат Добло і Ніссан Тіана. Ставлю на ступічний підшипник, мої так само (з різницею в 1,5 роки) перші ознаки починали подавати.
Мої ж ви бусінки) Так, Тіана. Скоро вже на дорозі мене почнуть пізнавати
Жинка йому не дозволяє це робити
Жинка йому не дозволяє це робити
Можна подумати, що в цій моделі є технічні рішення, які радикально виділяють її від інших авто. Чи є специ, які саме цю модель знають досконало
Пробував на швидкості вертіти кермо-ні тихіше,ні гучшніше не стає. Але здалось, що ще додався рандомно виникаючий скрип.
Біля АКБ є прямокутний блок запобіжників, центральний на 50а вимикає блок abs, на базі якого працює стабілізація VDC (esp).
Також можна відключити датчик ABS, VDC теж перестане працювати. Також можна скинуть головой роз'єм з блоку ABS.
Біля АКБ є прямокутний блок запобіжників, центральний на 50а вимикає блок abs, на базі якого працює стабілізація VDC (esp).
Також можна відключити датчик ABS, VDC теж перестане працювати. Також можна скинуть головой роз'єм з блоку ABS.
Дякую!
Бо почну роздачу! Модератор.
Пробував на швидкості вертіти кермо-ні тихіше,ні гучшніше не стає. Але здалось, що ще додався рандомно виникаючий скрип.
Або підвісний правої піввісі, або таки гума. Це з простого.
[цитата="markush 28.08.2024 11:09 пишет" Або підвісний правої піввісі, або таки гума. Це з простого.
Гуму просто перевірити. При нормі тиску (умовно) 2,2 очка, накачати до 3,0 Якщо такі гума, то гул або змінить тональність або взагалі пропаде
На днях почало гудіти на швидкостях більше 60
ступичний підшипник?
[цитата="markush 28.08.2024 11:09 пишет" Або підвісний правої піввісі, або таки гума. Це з простого.
Гуму просто перевірити. При нормі тиску (умовно) 2,2 очка, накачати до 3,0 Якщо такі гума, то гул або змінить тональність або взагалі пропаде
То ж перекинули місцями 2 колеса повністю - нічого не змінилось глобально
Отож був на сто. Порадили їхати до коробочників, бо є підозра на варіатор
За що "люблю" автоуа- як поржати незрозуміло з чого,то усі тут як тут. Як справа про серйозніші речі-мовчок На різних поверхнях і швидкостях пробую експериментувати, але стабільного результату досягти не зміг. На сто сказали,що підшипник гудів би на всіх швидкостях. І що "скоріше вой,ніж гул", але я в таких лексичних тонкощах не розбираюсь
А проїхати з механіком в авто, для діагностики? Вже радили, пробували? На будь-якому притомному СТО - в салон сяде майстер-приймальник, чи просто вільний майстер, і послухає в ходу.
на форді було щось схоже. правда гуділо на 95-100. важко було відтворити. катав ходовиків та майстра по коробкам. грішили на гуму. так і не знайшов. намагався з тією швидкістю не їздити))
гарний звук вийде сам.
Аж 2 майстри їздило разом зі мною. Соррі за скрін, але в цьому альбіносному інтерфейсі навіть не хочу шукати як зробити циатту.
на форді було щось схоже. правда гуділо на 95-100. важко було відтворити. катав ходовиків та майстра по коробкам. грішили на гуму. так і не знайшов. намагався з тією швидкістю не їздити))
гарний звук вийде сам.
Просто 60-70 - як раз "крейсерська швидкість". Та і буває на більших я чую. На вихідних їздив по Берестейському, то там гуділо-вило так, що хотілось вийти у вікно. Але маю підозру, що там таки асфальт після техніки такий.
Про гуму - я вже думав може зараз знайти якусь пристойну пару б/у, щоб доїздити до зими,але по Києву зараз або таке саме,як в мене, або за прайс 90% нової. А на нову зараз бюджета нема Як варіант -поставити зиму, але там комплект гарний, і його вбивати зараз відверто шкода.
Так а підшипники ти категорично відмовляєшся замінити? Який пробіг авто задекларований натепер? Тисяч 180-200 є?
Ступичний підшипник гуде, скоріше за все правий, він першим виходить з ладу
... Як варіант -поставити зиму, але там комплект гарний, і його вбивати зараз відверто шкода.
поставить на один день и поездить или у тебя с перебортировкой? у знакомых с такими колесами взять на пару часов готовые колеса