ФОП виявився не порядною людиною.Хотілося б повернути свої гроші.Товар продавець вже давним давно отримав,а переводу грошей так і не зробив.
Варто. Копію звернення ФОПу (для відома та налякати). Звернувшись - не втрачаєте нічого.
Паралельно до поліції? Хоча,якщо ФОП тертий калач то воно нічого не дає.
Судові витрати ти готовий нести (часові та фінансові)? Мабуть десь з цього варто визначатися.
Паралельно до поліції? Хоча,якщо ФОП тертий калач то воно нічого не дає.
чому нічого? копи прийдуть і за будь-які дії грошенят візьмуть - фопу боляче в будь-якому випадку і від повернення грошенят це не рятує.
Для поліції неповернення грошей не привід втручатися, це цивільні правовідносини. Хіба написати заяву про шахрайство, але треба якось довести, що ФОП заздалегідь і не збирався гроші повертати.
Ого скільки комуняк в гілці? Приємно людині, що фопу буде боляче. Ви хоч історію чули, не кажучи вже про версію протилежної сторони? На моїй памяті, споживачі таке витворяли... з фантазією у деяких загострення бувають непересічні.
Ого скільки комуняк в гілці? Приємно людині, що фопу буде боляче. Ви хоч історію чули, не кажучи вже про версію протилежної сторони? На моїй памяті, споживачі таке витворяли... з фантазією у деяких загострення бувають непересічні.
То ж розкажіть нам усім! Не тримайте в собі цю страшенно цікаву, майже детективну історію зі сторони ФОПа.
Для поліції неповернення грошей не привід втручатися, це цивільні правовідносини. Хіба написати заяву про шахрайство, але треба якось довести, що ФОП заздалегідь і не збирався гроші повертати.
ФОП в переписці вказав повернення грошей на картку на протязі доби. Але пройшов тиждень,за ним другий. Грошей не повернув.Товар забрав. Це шахрайство чи ні?
Це шахрайство чи ні?
якщо це питання до мене, то я не знаю. можна звернутися до поліції, вони пояснять чи шахрайство, чи ні.
То ж розкажіть нам усім! Не тримайте в собі цю страшенно цікаву, майже детективну історію зі сторони ФОПа.
Ні. Поки що не розкажу. Не впевнений, що Усім це буде приємно читати.