Всім привіт, виник ряд запитань, скоріше суто технічних, але є і соціальні.
Головна мета? Підтримка нац виробника? Чи є якась більш глибока мета? Щось не побачив як оподатковуються ці 3 000 грн? Як платіжки (чи хто процесить нарахування кешбеку) відрізняють у чеку, з наприклад новуса, купівлю польского супу та українського хлібу?
Не вникал, но уверен, что ЗЕ бобики придумали как украсть на этом. Украсть получится, все остальное будет через . О том зачем это во время войны даже не хочу спрашивать.
Абрвалг 07.09.2024 11:19 пишет: Не вникал, но уверен, что ЗЕ бобики придумали как украсть на этом. Украсть получится, все остальное будет через . О том зачем это во время войны даже не хочу спрашивать.
Згоден з усім, а ще питання за чий рахунок банкет, хто ці 10% відкашлює, виробник, чи може ритейл, не віриться, мутна якась схема, може хто пояснить зи: ну і якось воно не дуже працює. Зареєструвався ради інтересу позавчора, витратив пару тисяч на вітчизняні продукти в тих магазинах що в темі, кешбеку нуль
Bodion 07.09.2024 17:11 пишет: Зареєструвався ради інтересу позавчора, витратив пару тисяч на вітчизняні продукти в тих магазинах що в темі, кешбеку нуль
Ну якщо ти вирішив власною волею підтримати якогось вітчизняного виробника, то хіба то погано? Та й продукти ті були конче необхідними для тебе та родини, теж плюс.
У додатку «Дія» та інших креативно-діджіталізованих теж зареєструвався чи пропустив?
оподатковуються 19,5% Як платіжки (чи хто процесить нарахування кешбеку) відрізняють у чеку - все передают в налоговую, а там виробники подают список нац продуктов, банально сравнивают. а ще питання за чий рахунок банкет, хто ці 10% відкашлює - государство с наших налогов
Всі мене питання "додайте картки, які приймають участь в програмі? Як їх додати? Питання не про картку, для виведення коштів, а про картку, якою розраховуєшся. Наприклад, я зареєструвався в програмі в приваті, але при розрахунках використовую картку укрсіб
Абрвалг 07.09.2024 11:19 пишет: Не вникал, но уверен, что ЗЕ бобики придумали как украсть на этом. Украсть получится, все остальное будет через . О том зачем это во время войны даже не хочу спрашивать.
Міністерство простих рішень. Збільшити податки, а потім зробити кешбек 10% з бюджету країни, або місцевих бюджетів. Думаю наші партнери дуже сильно здивовані такій пропозиції, як розфунькати кошти з бюджету, який і так в мінусі. Якщо з підвищенням податків погодитись можна, бо бюджет не втягує військові витрати, то робити відкат на компенсацію це якийсь повний швах. Може там тимошку взяли в консультанти?
Згоден з усім, а ще питання за чий рахунок банкет, хто ці 10% відкашлює, виробник, чи може ритейл, не віриться, мутна якась схема, може хто пояснить зи: ну і якось воно не дуже працює. Зареєструвався ради інтересу позавчора, витратив пару тисяч на вітчизняні продукти в тих магазинах що в темі, кешбеку нуль
WarFox 07.09.2024 17:22 пишет: оподатковуються 19,5% Як платіжки (чи хто процесить нарахування кешбеку) відрізняють у чеку - все передают в налоговую, а там виробники подают список нац продуктов, банально сравнивают. а ще питання за чий рахунок банкет, хто ці 10% відкашлює - государство с наших налогов
Так воно працювати не буде бо потрібно фактично 2 передачі, перша-магазин податкова + платіжка дані карти з прив'язкою до чеку.
WarFox 07.09.2024 17:22 пишет: оподатковуються 19,5% Як платіжки (чи хто процесить нарахування кешбеку) відрізняють у чеку - все передают в налоговую, а там виробники подают список нац продуктов, банально сравнивают. а ще питання за чий рахунок банкет, хто ці 10% відкашлює - государство с наших налогов
Так воно працювати не буде бо потрібно фактично 2 передачі, перша-магазин податкова + платіжка дані карти з прив'язкою до чеку.
Так начебто усе передбачено. Кешбек зараховується на спеціальну віртуальну банківську картку. А вже виведення коштів з неї на звичайну як раз і оподатковуватиметься.
Так начебто усе передбачено. Кешбек зараховується на спеціальну віртуальну банківську картку. А вже виведення коштів з неї на звичайну як раз і оподатковуватиметься.
Кешбек неможливо вивести, лише оплата деяких видів витрат
Сапожник 07.09.2024 21:38 пишет: Всі мене питання "додайте картки, які приймають участь в програмі? Як їх додати? Питання не про картку, для виведення коштів, а про картку, якою розраховуєшся. Наприклад, я зареєструвався в програмі в приваті, але при розрахунках використовую картку укрсіб
Як пояснила "гаряча" лінія Привату, при відкритті у них картки для кешбеку, ти автоматично даєш згоду на передачу даних зі всіх своїх приватівських карток у програму. Як відкрити картку Укрсибу - треба питати у них. Тут у кожного банка індивідуальний підхід.
harald67 09.09.2024 17:25 пишет: А таке питання: хоч хтось хоч копійчину того національного кешбеку на цю картку з вкрай обмеженою сферою застосування вже отримав?
хтось вище посилання давав сторінка Кешбек на карту зараховуватиметься раз на місяць до 20 числа наступного місяця. почали 2-го вересня, тож перші гроші з`являться в жовтні.... якщо гроші будуть....