А розкажи, як це робити? Функцію в Дії активувала. Віртуальну картку для кешбеку в банку відкрила і в Дію підтягнула. А тепер як здійснювати покупки?
просто купувати товари з переліку і розраховуватись будь-якою карткою того банку, де відкрито віртуальну картку.
В умовах такого немає (один банк)
а це тільки у мене з дружиною в моно нема картки нацкешбеку?
а це тільки у мене з дружиною в моно нема картки нацкешбеку?
Я через Дію робила. Коли підключаєш послугу Національний кешбек, додаток пропонує відкрити спецальну карту для цього і показує перелік з 10 банків. Переходиш на необхідний банк і активуєш.
це зрозуміло. Просто коли обираю монобанк, в додатку є різні картки окрім нацкешбеку
ЗП отримую на карту банку "Х" і нею ж всюди розраховуюсь, але цього банку немає в переліку банків, в яких Дія пропонує відкрити карту для Нацкешбеку, тому я відкрив в банку "Y" і підтягнув цю карту в Дію. Але шось ніфіга кешбек мені не нараховується, мабуть десь розсинхрон з банками і Дією. Приходжу до висновку, що мій банк "Х" не приймає участі в програмі і мені світить кешбек тільки якщо я відкрию ще одну карту в банку "Y" і буду на неї закидувати гроші з банку "Х", а потім нею розраховуватись. Така собі ідея....
це зрозуміло. Просто коли обираю монобанк, в додатку є різні картки окрім нацкешбеку
виявляється, що в старому дизайні неможливо відкрити цю картку
І купувати ж треба в окремих магазинах? Фору і Сільпо, наприклад, не знайшла в переліку.
є фора. тільки мені поки що за фору нічого не прийшло.
Мені нарешті сьогодні прийшов перший кешбек ще за 7 вересня від Варуса. Цілих 5 грн
Головна мета? Підтримка нац виробника? Чи є якась більш глибока мета?
Теоретично так + можливо з часом бути "національним" стане вигідно і тоді право таким стати можна "продавати" і мати з цього особистий дохід.
По решті треба рахувати. Я банально навіть не скажу, скільки в мене, коли жив в України, витрачалося саме на "національні" товари та послуги через картку. Щось є великі сумніви, що багато.
Тому мабуть стандратний кешбек в 1% від банку вигідніший тим, що він працює на всі покупки. Ну і витрачати теж можна майже на все що хочеш
Але подивимось, просто зараз виглядає так, що треба обирати або існуючи програми лояльності, або нова
Головна мета? Підтримка нац виробника? Чи є якась більш глибока мета?
Теоретично так + можливо з часом бути "національним" стане вигідно і тоді право таким стати можна "продавати" і мати з цього особистий дохід.
По решті треба рахувати. Я банально навіть не скажу, скільки в мене, коли жив в України, витрачалося саме на "національні" товари та послуги через картку. Щось є великі сумніви, що багато.
Тому мабуть стандратний кешбек в 1% від банку вигідніший тим, що він працює на всі покупки. Ну і витрачати теж можна майже на все що хочеш
Але подивимось, просто зараз виглядає так, що треба обирати або існуючи програми лояльності, або нова
А хто зараз дає 1% на всі покупки?
Пішов перевірив, якщо потім бали конвертувати в сертифікати мереж тіпа Новус, Епіцентр то виходить 1.5%
Наскільки я знаю, купа українських банков там приймає участь, принаймні великих
Юліна 1000, в новій упаковці. Рейтинги напевно повний швах.
Юліна 1000, в новій упаковці. Рейтинги напевно повний швах.
Ага І всі пенси потягнулися купувати смартфони, ставити дію, банкінгі всякі, розраховуватися на базарі карткою. При чому базари вже є в переліку торгових точок для кешбеку.
расходимся?
Національний кешбек виключили із бюджету на 2025 рік, а майже всі соцстандарти заморозили, – нардеп Железняк.
Національний кешбек виключили із бюджету
не, не , не может, у ЗЕшников, здравый смысл победить
расходимся?
Національний кешбек виключили із бюджету на 2025 рік, а майже всі соцстандарти заморозили, – нардеп Железняк.
Скоріше за все, з проекту бюджету. Бо бюджет ще не голосували у ВР.
Winbank дає 2 відсотки (не на все, але на 95% категорій. І 1 відсоток дає карта "Вигода" від А-Банк, так само, на більшість категорій
Пішов перевірив, якщо потім бали конвертувати в сертифікати мереж тіпа Новус, Епіцентр то виходить 1.5%
Наскільки я знаю, купа українських банков там приймає участь, принаймні великих
Там не тільки від банка залежить, а ще й від конкретної карти(у будь якому разі кілька років тому так було), може 1,5 відсотки а може й 0 Але дякую за нагадування, думав вже воно не працює, треба буде перевірити актуальні картки.
Winbank дає 2 відсотки (не на все, але на 95% категорій. І 1 відсоток дає карта "Вигода" від А-Банк, так само, на більшість категорій
Дякую за інформацію. А-банку немає, а про Winbank взагалі вперше чую У райфайзена було 2 відсотки на все, потім зменшили до 1.1, і ось зараз забирають і це. Національний кешбек якийсь мертвонароджений вийшов а ось приват несподівано дав 3 відсотки на все в магазинах продуктів правда тільки на місяць.