щось мені нічого не приходить. Зареєструвався десь у вересні. Картка для кешбеку в ошаді. Плачу з картки ексіму. Магазини мегамаркет, ашан та велмарт. Товари майже всі місцеві, але не слідкую, чи є на них кешбек. хз де не працює, але поки нуль.
Для того щоб вказати з якої карти будеш платити для нарахування кешбеку - цю карту треба вибрати у засьтосунку банку(в усякому разі в моно саме так, і тільки монокарту можно вказати), як це працює з різними банками - питання, якщо таке можливо - тоді карту для виплат кешбеку - вибираєш в Дії, а карту з якої хочеш сплачувати для отримання кешбеку - треба(скоріш за все) якось вказати у застосунку банку цієї карти.
щось мені нічого не приходить. Зареєструвався десь у вересні. Картка для кешбеку в ошаді. Плачу з картки ексіму. Магазини мегамаркет, ашан та велмарт. Товари майже всі місцеві, але не слідкую, чи є на них кешбек. хз де не працює, але поки нуль.
Для того щоб вказати з якої карти будеш платити для нарахування кешбеку - цю карту треба вибрати у засьтосунку банку(в усякому разі в моно саме так, і тільки монокарту можно вказати), як це працює з різними банками - питання, якщо таке можливо - тоді карту для виплат кешбеку - вибираєш в Дії, а карту з якої хочеш сплачувати для отримання кешбеку - треба(скоріш за все) якось вказати у застосунку банку цієї карти.
Якось не помітив вимоги, що платити за товар теж треба з банку-партнера кешбеку. Треба правила почитати при нагоді. В додатку свого банку такого не помітив.
Почитав правила. Є там таке
Надати дозвіл на передачу даних про транзакції з обраних карток при купівлі товарів в магазинах, що долучились до програми. Це можна зробити в банківському застосунку або в банку.
Тобто дійсно треба для карти, з якої платиш, поставити якусь опцію в додатку або банку
Sashok_Accent 30.10.2024 15:43 пишет: ти ж при створенні гугл акку країну вказуєш, не?
так, я це ж і написав, що мабуть додаток зміг витягнути цю інфу з мого гугл-акку. Але ж, знову-таки, я додаток не ставив з гугла і жодного дозволу не давав, а додаток одразу після запуску вже каже "до побачення". Тобто у кожного додатка, не важливо як встановленого, без жодного дозволу зі сторони користувача, є доступ до твого акка, як мінімум в якій країні акк зареганий. І хто його знає, що ще.
так ти ставиш застосунок під своїм аккаунтом. Звісно що він знає в якій країні зареєстровано акк. Якраз аби геолокація була доступна, то ти би поставив німецький застосунок без проблем.
Sashok_Accent 30.10.2024 15:43 пишет: ти ж при створенні гугл акку країну вказуєш, не?
так, я це ж і написав, що мабуть додаток зміг витягнути цю інфу з мого гугл-акку. Але ж, знову-таки, я додаток не ставив з гугла і жодного дозволу не давав, а додаток одразу після запуску вже каже "до побачення". Тобто у кожного додатка, не важливо як встановленого, без жодного дозволу зі сторони користувача, є доступ до твого акка, як мінімум в якій країні акк зареганий. І хто його знає, що ще.
так ти ставиш застосунок під своїм аккаунтом. Звісно що він знає в якій країні зареєстровано акк. Якраз аби геолокація була доступна, то ти би поставив німецький застосунок без проблем.
я поставив додаток не через гугл-плей-маркет. Скачав його з інету. Цікаво було б на "голий" телефон встановити, якщо немає входу в гугл-акк, що тоді було б, але наразі такого телефона немає для експериментів.
А взагалі, додатки в маркеті фільтруються не по геопозиції, а по країні акка. Країну можна, в принципі, змінювати десь чи то раз на 6 чи на 12 місяців, і тоді має сенс підсовувати геопозицію, але це не стосується аккаунтів, які входять в "сімейну" группу - в такому випадку ні в ручному, ні в автоматичному режимі країна не буде змінюватись ніколи. Тож, якщо я створив сімейну групу в Україні, то хоч 10 років безвилазно буду в іншій країні - все одно я, і вся моя сімʼя, залишаться на Українській реєстрації. Це як плюс, так і мінус. Плюс - що ютуб підписка все ще 149грн за всіх, мінус - що доводиться деякі додатки качати з інету. Ну і зараз ця ще проблема виникла, зясувалось, що додатки бачать мене як з України, хоча телефон зі штатів, мова в системі - тільки англійська, як і таймзона.. але через те, що акк з України - є певні обмеження.
Як варіант - прибити сімейну группу, перейти на нову країну і створити нову группу. Цікаво, а якщо створити на новому акку сімейну группу, і потім спробувати додати його в телефон, щоб було 2 сімейних групи в різних країнах.. мабуть гугл не дозволить додавати другий акк в телефон.
от ти причепився до того плеймаркету ти ставиш додаток під тим аккаунтом під яким ти залогінений в юнікс-подібну систему Андроїд. Так понятніше? а аккаунт має прив'язку до країни в своїх параметрах
В ответ на: Максимальний обсяг кешбеку становить 3000 гривень на місяць. Кошти, нараховані в рамках програми, будуть доступні для використання до 31 січня 2025 року. сторінка
Упускаючи різні нюанси договору, щоб отримати 15000 грн. кешбеку треба придбати українських товарів на 150 000 грн. з вересня до січня.
P.s. один із багатьох звичайних банків надає без цієї програми до 500 грн. на місяць кешбеку... Приклад: виведення кешбеку на карту оподатковується 19,5% = 18 +1,5, але скоро буде 23% = 18 +5.
В ответ на: Максимальний обсяг кешбеку становить 3000 гривень на місяць. Кошти, нараховані в рамках програми, будуть доступні для використання до 31 січня 2025 року. сторінка
Упускаючи різні нюанси договору, щоб отримати 15000 грн. кешбеку треба придбати українських товарів на 150 000 грн. з вересня до січня.
P.s. один із багатьох звичайних банків надає без цієї програми до 500 грн. на місяць кешбеку... Приклад: виведення кешбеку на карту оподатковується 19,5% = 18 +1,5, але скоро буде 23% = 18 +5.
у цього недобанку які кешбеки? 1 або 2% максимум на популярні категорії і 10% на непотріб на кшталт квіти/книжки. Щоб 500 грн назбирати, треба їжи на 50к місяць купляти