та це дійсно, куди більш реально, ніж аллроуд за 16)) ну от, наприклад, за пару хв знайшлося: 13500_100 тис а за таким, ще за пару хв знайшов, я би й сам завтра поїхав(якщо би не продав у тому році такого ж) 70 тис за 13900, 1й власник
а понял, мне подходит без климата, вот мастхев. но да, спортвагены проскакивают
якщо добре пошукати...можна й з кліматом знайти, але там й кондишка дуже пристойна)
egorka 13.09.2024 09:02 пишет: Для довгих поїздок і економічне , багато місця і величезний багажник то це шкода Суперб 2,0 Тді як раз до 20$ можно знайти, або що б пригнали
ніт, навряд чи тут можна(на відміну від гольфа 2.0ТДі) живого знайти...полюбе, декілька тисяч треба готувати на реанімацію) пригнаний з пробігом до 100 тис.(а більше, як вже казали, немає сенсу), імхо, теж - анріал, а якщо й знайдеться то у 20-ку не влізе.
egorka 13.09.2024 09:02 пишет: Для довгих поїздок і економічне , багато місця і величезний багажник то це шкода Суперб 2,0 Тді як раз до 20$ можно знайти, або що б пригнали
ніт, навряд чи тут можна(на відміну від гольфа 2.0ТДі) живого знайти...полюбе, декілька тисяч треба готувати на реанімацію) пригнаний з пробігом до 100 тис.(а більше, як вже казали, немає сенсу), імхо, теж - анріал, а якщо й знайдеться то у 20-ку не влізе.
а от октаву, так, реально...
а на що потрібно декілька тисяч? Це мабуть якщо дсг то тоді да якщо ремонт плюс сцепа то тоді приблизно так. Якщо механіка і заміна сцепи то це приблизно 600 плюс грм , інші ремені масла фільтра то десь 300$ то да тисячу треба готувати
https://auto.ria.com/uk/auto_volkswagen_...campaign=ads_bu Моніторити потрібно, нормальні варіанти швидко купляють, мабуть всі наїлись Рибкиною лапшою про ФВ з 200тис пробігу як нові. Весною по 13.5-14.5 було багато варіантів від першого власника.
якщо добре пошукати...можна й з кліматом знайти, але там й кондишка дуже пристойна)
Клімат, шкіра, панорама, музика, був в січні за 15300 віддавали. офіціал . Я тільки одне таке зустрів.
та попадаються такі, якщо моніторити (й у клубі на ФБ проскакують), зимою бачив у повному фулі та дуже малим пробігом такий за 25 ... є й зараз такий SEL , але просять за нього 20-ку, але пробіг 40 тис від 1-го власника, але це перебор імхо(враховуючи галогенки, а не ксенон), хоча можна й треба торгуватися)
PS. У продайку заїхала Ку фюнф, трохи не в бюджеті, але, яка ж вона крутезна та напакована , на фоні усього того, що тут перетирали
Клімат, шкіра, панорама, музика, був в січні за 15300 віддавали. офіціал . Я тільки одне таке зустрів.
та попадаються такі, якщо моніторити (й у клубі на ФБ проскакують), зимою бачив у повному фулі та дуже малим пробігом такий за 25 ... є й зараз такий SEL , але просять за нього 20-ку, але пробіг 40 тис від 1-го власника, але це перебор імхо(враховуючи галогенки, а не ксенон), хоча можна й треба торгуватися))
В ответ на: Автомобіль у відмінному технічному стані
не дуже зрозуміло, що тебе збентежило, але звісно, треба все ретельно перевіряти
Гірлянда на приборці і "ідеальний стан" не дуже сумісні, чи не так?
в мене при ввімкнені запалення також всі лампи загоряються, то можливо сфоткано у цей момент
Ні, там далі фотки є, так само з гірляндою. Крім того, якщо це тест, то повинна ще світитись EPC, а вона не світиться. Потім гаснуть всі інші лампочки і останніми EPC + check. Те що на фото - не тест 100%.
ну, ок, переконав. але гадати по фото, що це було, якось не той во))...якщо власник/перекуп не дасть притомну відповідь на це питання та, головне, якщо немає прозорої сервісної історії, таке звісно не варто розглядати.
igg 13.09.2024 17:25 пишет: ну, ок, переконав. але гадати по фото, що це було, якось не той во))
Та як тобі сказати, я людина проста, читаю опис, дивлюсь фото, якщо щось не сходиться - оголошення іде в сад. Бо я ще навіть не почав купувати, а мене вже обманути намагаються. Тут можна звісно сказати, що типу "та може вона стояла, просто скинути помилки і все", але це не так працює. Якщо продавець навіть таким не заморочився (достатньо проїхати пів кілометра і, якщо все ок, все само погасне), то ставлення до авто вже зрозуміле. ТС, звісно, може глянути, але я б не рекомендував, бо там і по іншим фото є питаннячка стосовно "ідеального стану".
не дуже зрозуміло, що тебе збентежило, але звісно, треба все ретельно перевіряти
Для незрячих. На тахометрі 1000 обертів, і при цьому купа помилок. Про який тест мова ?
дякую(від усіх незрячих), що розжував, бо на екрані смартфона у соняшний день, навіть в окулярах не роздивився, що там не так....старість не радість ...будь добрішим
igg 13.09.2024 17:25 пишет: ну, ок, переконав. але гадати по фото, що це було, якось не той во))
Та як тобі сказати, я людина проста, читаю опис, дивлюсь фото, якщо щось не сходиться - оголошення іде в сад. Бо я ще навіть не почав купувати, а мене вже обманути намагаються. Тут можна звісно сказати, що типу "та може вона стояла, просто скинути помилки і все", але це не так працює. Якщо продавець навіть таким не заморочився (достатньо проїхати пів кілометра і, якщо все ок, все само погасне), то ставлення до авто вже зрозуміле. ТС, звісно, може глянути, але я б не рекомендував, бо там і по іншим фото є питаннячка стосовно "ідеального стану".
Боже збав, рекомендувати чи ні, комусь конкретний екземпляр(а цей SEL, з проблемною панорамою та галогенками й поготів)...я, ще на початку обговорення, лише порадив ТС звернути увагу на оті "знамениті" гольфи, бо дійсно вважаю, що в цьому бюджеті це буде один з кращих вариантів, згідно його запросам... Ну й ТС же, дорослий вже дядько та впорається без сторонніх рекомендацій та цінних порад. Не думаю, що ТС чи хтось ще, направду може мати список питаннячок щодо ідеального стану 10-ти річної автівки;)
vlad106 12.09.2024 01:36 пишет: ага. Ну а як наприклад колись за кордон поїхати - на такому Гольфі можна буде? я ж на Гльфі 5 10 років відкатав з салону. Я інший не купив тільки за те що життя одне а машин багато)))
За кордон можна поїхати навіть на Джетті фарш-бітку з червоними поворотниками