Я подивився на Чапаєвці Гольфи7 (Шкоди, Сеати) все було 15-17 років. Машини майже в ідеалі в середині, але вже проблемні місця повздувались. Я пам.ятаю що було із моїм Гольфом, я це знову не хочу. Гольфи, Пассати, Шкоди проїхали. Окей, може воно саме зараз і не гниле бо приїхало із теплоі країниб але тут воно радісно згниє. Ауді гнилих я не бачив. ПРосто вимотані. Був восьмий Гольфік універсал за нормальні гроші але вже битий і так собі зроблений. На всьому цьому фоні Америка не так страшно і виглядає. Ну були зліплені Ку5 їз г..на ї палок, але були і красиві машинки з притомним пробігом, але бензин. Я вде не впевнений що варто шукати дизель а не взяти бензин, заощадити 5к долларів і спустити їх на наркотики і проституцію
Що ДУЖЕ здивувало - не було Вольво. Зовсім. Ніяких. Одна V50, одна S70. Все
vlad106 21.09.2024 16:14 пишет: Я подивився на Чапаєвці Гольфи7 (Шкоди, Сеати) все було 15-17 років. Машини майже в ідеалі в середині, але вже проблемні місця повздувались. Я пам.ятаю що було із моїм Гольфом, я це знову не хочу. Гольфи, Пассати, Шкоди проїхали. Окей, може воно саме зараз і не гниле бо приїхало із теплоі країниб але тут воно радісно згниє. Ауді гнилих я не бачив. ПРосто вимотані. Був восьмий Гольфік універсал за нормальні гроші але вже битий і так собі зроблений. На всьому цьому фоні Америка не так страшно і виглядає. Ну були зліплені Ку5 їз г..на ї палок, але були і красиві машинки з притомним пробігом, але бензин. Я вде не впевнений що варто шукати дизель а не взяти бензин, заощадити 5к долларів і спустити їх на наркотики і проституцію
Що ДУЖЕ здивувало - не було Вольво. Зовсім. Ніяких. Одна V50, одна S70. Все
Дизеля з Америки навряд чи привезуть бо їх там катма. А щодо наведених Вольво: а ти їх просто на дорогах багато бачиш крім як ХС 60, 90, та 40. Якщо ті V50 та S70 ніхто не купував новими у салонах і мало іх сюди битків везли то їм немає звідки на ринку зявитися.
Питання до "знавця": а можна конкретні приклади моделей Хонди, Тойти, Сітроєн та Ніссан з кузовами універсал не з музеїв історії автопрому? ну королла дуже рідко зустрічається, і є геморний С5, а ще? Таке щоб не старше за 10 років.
Авенсис сарай в 2014 еще был, как позже - не знаю Аккорд сарай(турер) до 2017 точно был, потом хз.
harald67 21.09.2024 17:38 пишет: Вольво: а ти їх просто на дорогах багато бачиш крім як ХС 60, 90, та 40. Якщо ті V50 та S70 ніхто не купував новими у салонах і мало іх сюди битків везли то їм немає звідки на ринку зявитися.
це ясно. Але на дорогах вони є, а на ринку немає. Хоча да, на дорогах їх не багато
vlad106 22.09.2024 01:25 пишет: дякую! одна з перших на що я дивився, але не зміг зручно розмиститись.
Значить не тільки у мене таке враження склалося. Як тільки ці інсігнії в салонах зʼявилися то я підʼїхав в салон на службовій вектрі с дорестайл. І разом із водієм (я -195 см, він - 192 см) по черзі сідали у цю інсігнію. І у обох було однакове враження: це ж треба було вектру так зіпсувати. Ну ладно ще заднє сидіння зробили як для дітей, но переднє навіщо таким незручним і затісним зробили.
у мене тут інша думка. Так як я намагаюсь умоститись на стоячому автомобілі, під час руху скоріш за все не підійде. Треба буде переналаштовуватись. Так що цілком можливо що більшість із тих авто які мені не підійшли, були би ОК коли я почав на них їздити. Але з іншого боку - коли є запас по регулюванню це краще ніж коли його немає
vlad106 22.09.2024 13:02 пишет: у мене тут інша думка. Так як я намагаюсь умоститись на стоячому автомобілі, під час руху скоріш за все не підійде. Треба буде переналаштовуватись. Так що цілком можливо що більшість із тих авто які мені не підійшли, були би ОК коли я почав на них їздити. Але з іншого боку - коли є запас по регулюванню це краще ніж коли його немає
так ми ж приїхали на вектрі і через три хвилини сіли у інсігнію, яка фактично була подальшим розвитком вектри. Спробували повторити налаштування сидінь, а дзуськи - абсолютно незручно. І після цього як вже не крутили ті сидіння - нічого не вийшло.
vlad106 22.09.2024 13:02 пишет: у мене тут інша думка. Так як я намагаюсь умоститись на стоячому автомобілі, під час руху скоріш за все не підійде. Треба буде переналаштовуватись. Так що цілком можливо що більшість із тих авто які мені не підійшли, були би ОК коли я почав на них їздити. Але з іншого боку - коли є запас по регулюванню це краще ніж коли його немає
Ну в Мегані 3 мені з ростом 196 був ще запас регулювання. Не знаю як там справи в 4
vlad106 22.09.2024 01:25 пишет: дякую! одна з перших на що я дивився, але не зміг зручно розмиститись.
Значить не тільки у мене таке враження склалося. Як тільки ці інсігнії в салонах зʼявилися то я підʼїхав в салон на службовій вектрі с дорестайл. І разом із водієм (я -195 см, він - 192 см) по черзі сідали у цю інсігнію. І у обох було однакове враження: це ж треба було вектру так зіпсувати. Ну ладно ще заднє сидіння зробили як для дітей, но переднє навіщо таким незручним і затісним зробили.
Аналогічно, у колеги є така сама. Перше враження було, що сів в Астра Классік. Місця спереду взагалі не має, все якесь куце. Ніколи б не сказав, що це Д-клас. За багажник взагалі мовчу.
возможно Вам, как и мне в свое время нужен авто с минивенной (автобусной) посадкой...тогда Пежо 5008, Сценик и SUVы...типа Кашкай, РАВ, Рог, CR-V, Аут, Аутбек и т.д. Бонус, как для меня - удобная посадка/высадка Очень понравился в свое время (на мой взгляд недооцененный в Украине) Ситроен С5, но проблемы с посадкой/высадкой для человека с проблемами спины... По покупке и выбору Вольво и по французам - это не Чапаевка...это Луцк и Западная Украина....
Хазяйські машини є але небагато. В основному десь скраю. По центру да, одні перекупи. Стан машин різний. Десь кращий (я не експерт) а десь навіть я бачу лажу. Ну то мають бути зовсім трупи. Наприклад Ку5 а там капот по краям як із пластиліну, перекуп каже - новий поставили, а він наче після м.ясорубки. Пижо 3008, весь цілий не битий (але радіатор новий і вся морда як на одній жувальній гумі тримається - пальцем торкаєшся а воно все живе) Були і нічо так тачки - наприклад новісеньки Тіги бітки, з пробігом 50к.... але там треба вже уважно дивитись.
Хазяйська Октаха прикольна, молодий хлоп продавав, але знаючи Ваг, знаю куди дивитись на кузов (стики басперів і т.д) і там вже "прівет мєдвед" краска впухла
Дуже сумно від єпропейських комплектіцій. Здивувала кількість Ауді на мінімалках з Європи. У нас якщо Ауді то кожа-рожа, як у салон зайти то зараз тільки Фольц може тряпку давати, а так усі на "кожі" Ауді із Германії - 80% тряпка і механічні сидіння
Аналогічно, у колеги є така сама. Перше враження було, що сів в Астра Классік. Місця спереду взагалі не має, все якесь куце. Ніколи б не сказав, що це Д-клас. За багажник взагалі мовчу.
Мені цікаво з чим ти порівнюєш. Бо з Інсігнією знайомий не заочно. І перше, що кидається в очі коли сідаєш за кермо, це якраз ширина салону навіть на фоні моєї Астри, яка помітно ширша від твоєї Короли. А оце, "все якесь куце", взагалі не зрозуміло, що саме куце і де саме куце? Так, у Інсігнії на фоні Вектри С попереду менше місця по довжині за рахунок зовсім іншої компоновки(дивимось на розміри панелі), але не по ширині. Багажники у сучасних і відносно сучасних універсалів нажаль всі по висоті не дуже, все в угоду рівній підлоізі і тд.
Опель Інсігнію порівнював 1 покоління ( 15 модельний рік). Позаду менше місця чим в Королі такого самого модельного року, десь так само як у тебе. По ширині може трохи і ширше, але по довжині саме компоновка салону менша. Також торпеда дуже велика. Після Б7 дуже відчувається, особливо по багажнику. Багажник взагалі самий гімняний який я зустрічав, можливо ще такий самий ніякий в Лачетті. По відчуттям і місцю в салоні, вона ближче до твоєї Астри, саме по довжині. Коли по довжині не комфортно, то на ширину вже не сильно звертаєш увагу. В мене таке відчуття, що взяли салон з Опель Астра J і всунили в Інсігнію.
juiT 25.09.2024 11:00 пишет: Опель Інсігнію порівнював 1 покоління ( 15 модельний рік). Позаду менше місця чим в Тойоті і так само як у тебе. По ширині може трохи і ширше, але по довжині саме компоновка салону менша. Також торпеда дуже велика. Після Б7 дуже відчувається, особливо по багажнику. По відчуттям і місцю в салоні, вона ближче до твоєї Астри, саме по довжині. Коли по довжині не комфортно, то на ширину вже не сильно звертаєш увагу.
По моїм прикидкам, якщо я водій(зріст 181 і зовсім не худенький) то позаду мене спокійно розміститься пасажир з ростом до 190 без дискомфорта по ногам чи голові. Коли сам сідаю за собою, від колін до переднього сидіння орієнтовно 10 см. В Інсігнії місця і по довжині, і по ширині ще більше. Тому я й не можу зрозуміти як навіть з твої зростом і статурою там може бути не комфортно. Схоже більше на упереджене ставлення до авто. От чого справді не має ні в Астрі ні в Інсігнії, так це заднього дивана як в ОВЦ, там тупо диван з доволі крутим і комфортним нахилом спинки, як в якомусь S-класі.