Склалася необхідність регулярно прересилати родичам за кордон (Евросоюз) гроші. Сума приблизно 15т гривень щомісяця.
Родичі близбкі, в Европі під захистом офіційно. У них є декілька банківських карток, українських банків, в т.ч. і валютна картка. Питання, чи не достібається податкова? У когось є тривалий досвід?
Склалася необхідність регулярно прересилати родичам за кордон (Евросоюз) гроші. Сума приблизно 15т гривень щомісяця.
Родичі близбкі, в Европі під захистом офіційно. У них є декілька банківських карток, українських банків, в т.ч. і валютна картка. Питання, чи не достібається податкова? У когось є тривалий досвід?
не достібається
PayPal
А тебе чия податкова цікавить? Українська? Як збираєшся перераховувати гроші? Класти на карту чи перекидати зі своєї? Мені деколи перепадає грошей від однофамільця. Але він з моно на моно в грн шле. Єдине що турбує - безбожний курс.
Склалася необхідність регулярно прересилати родичам за кордон (Евросоюз) гроші.
З досіду кожного місяця перекидаю дружині та доньці, але ця родина, тому податкова іде на фіг (хоча гетьманцев це та курва, хз що вигадає).
Дешевше - на українську картку, так как можна взагалі без комісії
Інші способи, як правило, небезкоштовні, але якщо хочется щось складного - вперед
Це питання "Як нажухати платників податків ЄС", чи що?
не достібається
думаю, податкова - це вже друга "лінія оборони" перша - фінмоніторінг банку. Скажуть, що проблем з рахунком немає, але для розблокировки треба зайти у відділення. І фсьо, феніта ля комедія.
Хоча може це моя особиста параноя
не достібається
думаю, податкова - це вже друга "лінія оборони" перша - фінмоніторінг банку. Скажуть, що проблем з рахунком немає, але для розблокировки треба зайти у відділення. І фсьо, феніта ля комедія.
Хоча може це моя особиста параноя
Це правда. Блокують закордоном. Мені заблокували картку Привату. Їздила додому хотіла закрити нафіг. Вмовили не закривати, обіцяли більше не блокувати.
Моя донька у Німеччині витрачає щомісяця з моєї картки ПБ більше цієї суми, розраховуючись за допомогою телефону. Вже третій рік, питань у податкової не було.
Моя донька у Німеччині витрачає щомісяця з моєї картки ПБ більше цієї суми, розраховуючись за допомогою телефону. Вже третій рік, питань у податкової не було.
Призвище однакове? Фінмоніторінг розглядає це як перекази в сім'ї.
Так вона ж з його карти витрачає. Яка різниця яке в неї прізвище Це до речі дуже толковий варіант.
...
Так вона ж з його карти витрачає. Яка різниця яке в неї прізвище Це до речі дуже толковий варіант.
Призвище - однакове. Усі транзакції я бачу в П24 та контролюю, це зручно. Також і я одночасно розраховуюсь з цієї картки в Україні. Навіть і не замислювався, що є якісь фінмоніторінг, якому не все одно, хто там та як витрачає мої гроші.
Призвище - однакове. Усі транзакції я бачу в П24 та контролюю, це зручно. Також і я одночасно розраховуюсь з цієї картки в Україні. Навіть і не замислювався, що є якісь фінмоніторінг, якому не все одно, хто там та як витрачає мої гроші.
Цим має перейматись не фінмоніторинг, а фрод-контроль. Картка, яку використали в Україні, а за десять хвилин потому в Німеччині (та навіть за десять годин) - має буть однозначно миттєво автоматично блокована, бо це є явний фрод. І пофіх шо там фізичний пластік, а там - гуглпей. Виключення хіба тільки для онлайн-покупок. Впрочім, пріват, він не про те, канєшна. Він про удобство, як для клієнтів, так і для шахраїв, чо.
Відкривав дитині картку (дитячу, в табір). Ощад попутно навісив ще три карти. Не зміг відмовитися. Одну віддав другій дитині (щоб не образливо було), одна в мене, одна на ничку. Перекази між власними картами безкоштовні. Чи працюють вони за кордоном - не знаю. Можна родичам відправити таку картку (там без імені, миттєві) і поповняти переказом між своїми картами.
А тебе чия податкова цікавить? Українська? Як збираєшся перераховувати гроші? Класти на карту чи перекидати зі своєї? Мені деколи перепадає грошей від однофамільця. Але він з моно на моно в грн шле. Єдине що турбує - безбожний курс.
Прочитав тему та зрозумів - по різному буває. Планую поповнювати моно в терміналі. Або з моно на моно в гривнях.
Це правда. Блокують закордоном.
Є практика встановлення обмежень за транзакції за кордоном. я раніше попереджав, що я виїзжаю і вказував, які країни
Також можуть заблокувати, якщо щось підозріле сталося, наприклад спроба стянути гроші в банкоматі ... мені так заблокували одну картку після використання АТМ Привата
Можливість розблокування залежить від коду, який був використаний
фінмоніторінг банку
Тільки якщо родич попав в якісь "чорний" список
Фінмоніторінг розглядає це як перекази в сім'ї.
Тут немає ніякого переказу
Картка, яку використали в Україні, а за десять хвилин потому в Німеччині (та навіть за десять годин) - має буть однозначно миттєво автоматично блокована, бо це є явний фрод
Написано вище, що з телефона, значить то фактично ішна карта. Ясно що власник один і той же, але на передачу карток фактично закриваютья очі
фінмоніторінг банку
Тільки якщо родич попав в якісь "чорний" список
А як банк знає, що то родич, а не стороння людина?
Фінмоніторінг розглядає це як перекази в сім'ї.
Тут немає ніякого переказу
Так ТС пише, що планує перераховувати кошти з своєї картки на іншу (родичив) Це не переказ?