По суті так і є. Єдине, кліренс трохи вище треба звичайного хетча і бажано повний привід. Зараз профільний невеличкий фіат з цим всім справляєця. Претензії до фіата, як раз траса, коротка база і до 120 норм., далі зовсім не альо, 190 мені не потрібно, але на 120-150 машина повинна нормально себе поводити. Ще коробка в фіата 9zf, фігня. В всіх претендентах, з тим що не влаштовує в фіаті все ок.
ну тоді пошукай можливість потестдрайвити Форментор. Але без тестдрайву не раджу скажу на що звернути увагу - посадка не кросоверна, а майже легкова. Мені супер, але може комусь не сподобається.
Підвіска на дизелі буде звичайна пружинна. Непогана. Але тести, аби не здалась зажорсткою.
Клімат з сенсорним керуванням. Воно то типу некритично, бо ти його майже не крутиш, але все ж інколи підбішує. Ну і розташування деяких речей типу обігріва заднього скла в районі лівого коліна на сенсорній кнопці - так собі рішення.
Оглядовість - капот довгий, його видно, перед ним мертва зона. ПРи парковці треба враховувати, але парктронікі рятують.
Багажник більший ніж у Леона. Але не огромний.
Вчотирьох в салоні дорослим зручно. Але у мене нема в колі спілкування людей 2+ зростом
Трасса - прям його стихія. На дизелі ще й жерти буде мало. наче все з критичного. В іншому офігенна тачка
Ти досі не описав нічого такого що не міг би зробити хетч гольф-класу все як у всіх.
ну, как-бы, ожидаемо, что хетч гольф-класса может всё то, что может хетч поло-класса :-))))))))
все крім довгих поїздок по трасах. На Б-класі траси так собі задоволення. На досвіді якшо що, я на Сеат Кордобі, яка якра і є Поло/Фабія накатав 120 тисяч км, і коли пересів на Черату Коуп - на трасах стало значно комфортніше. Довжина бази, і ширша колія рулять в цьому плані.
Ну і Фіат 500х у топікстартера все ж за розмірами ближчий до Гольфу ніж до Поло.
??? гольф-класс (он же "С") для трасс явно получше, чем поло-класс (он же "В")
ти пробував прочитати все повідомлення, а не докопуватися до синтаксичної неточності? Ну так, чисто про всяк випадок, аби твоє повідомлення несло хоча б якесь смислове навантаження.
Barsic 09.10.2024 08:08 пишет: По суті так і є. Єдине, кліренс трохи вище треба звичайного хетча і бажано повний привід. Зараз профільний невеличкий фіат з цим всім справляєця. Претензії до фіата, як раз траса, коротка база і до 120 норм., далі зовсім не альо, 190 мені не потрібно, але на 120-150 машина повинна нормально себе поводити. Ще коробка в фіата 9zf, фігня. В всіх претендентах, з тим що не влаштовує в фіаті все ок.
Саня тобі вище дуже гарну пораду дав. Все що тебе тут описано і в попередньому пості фактично ідеальний юз-кейс для звичайного хетчу С класу. Додати критерій "трохи більше кліренсу" і "повний привід" - отримуєш Форментор. Нема чого і шукати далі. З мінусів, він буде менш комфортний ніж, наприклад, Леон, але це ціна за кліренс і, судячи по іншим кандидатам, ти її готовий платити. Бери 18 колеса і все буде прекрасно.
Кому як, а мені поточний дорестайловий формантор більш довподоби, ніж анонсований рестайл. Чисто морда мені прикольніша у старого. Та й розпродують залишки, наче знижки були на авто у наявності.
Vladocaster 09.10.2024 10:32 пишет: Кому як, а мені поточний дорестайловий формантор більш довподоби, ніж анонсований рестайл. Чисто морда мені прикольніша у старого. Та й розпродують залишки, наче знижки були на авто у наявності.
А вже привезли нові? Можна їхати дивитись? Я тільки по картинкам бачив поки що.
Barsic 08.10.2024 22:54 пишет: 175 для бензину, це теж взагалі ні про що, зараз на профільному фіаті 170+сейдж1 - ну так собі.
А скільки 1.8 турбо від ВАГ зараз видає? В стандартній комплектації.
1.8 уже давненько нема, 2.0 замість нього. Від 180 на уже попередньому кодіаку до мінімум 310 на тому ж форменторі, а може й більше.
До речі, є новий кодіак, але дизель попередній на 150 кс, він став ще більший і на початку продажів ціни високуваті, як завжди.
Тим більше: у нового Кодіяка 2.0 ТSI аж на 180 к.с. У нового форестера 1.8 турбо на 177 к.с. (може у версії для європейського ринку буде трохи інша цифра). Є принципова різниця у потужності приблизно однакових за вагою, габаритами і форм фактором автівок?
В ответ на: От наприклад наш кейс користування: невелике містечко, раз в рік море, раз в рік лижи, ну і кудись третій раз на рік (все ЄС), щоденно на роботу. Мішок, або декілька пшениці в багажнику, звичайна справа (ще треба доїхати де та пшениця). Пробіг річний по місту в числах маленький, в основному траса.
До цього головне - це кількість людей в авто і відповідно багаж
Для нас Аутбек це около ідеальне авто, якщо не їдти в сторону "трьохрядних" бегемотів, бо троє дітей. Змісно можна і в С-класс влазити з таким критерієм
Плюс твож бажання забезпечити комфорт родині в противагу амбіціям водія
Та ні, у нового на 2.0 уже 190, але мені здається, в Європі дещо інший набір двигунів пропонується, та можу помилятися.невдовзі має бути 2.0 на 204 чи скільки там к.с
До речі, про турбо-форік у продажі вперше чую. Чув лише за 2.0 є-боксер у Європі.
В ответ на: Ти досі не описав нічого такого що не міг би зробити хетч гольф-класу все як у всіх.
Ну відверто кажучі, на дальняк різниця є і велика. Розмір салону, особливо в ширину. Я сходу, крім пижика, не згадаю С-класс зі зміною кута нахилу спинок заднього сидіння (а то, там це було доступно в топовому сараї).
Далі багажник. Цього року купили на пробу дві сап-дошки. В принципі, це закриває питання хетча одразу. Звісно, це не обов'язково, ну не всі мають з собою возити на море дошки, лодки і т.д.
Але погодься, не дуже прийємно, коли така ідея з'явилася, а реалізувати можна тільки зі зміною авто
Або бокс на кришу, але це додає шуму та витрату палива
Vladocaster 09.10.2024 10:56 пишет: Та ні, у нового на 2.0 уже 190, але мені здається, в Європі дещо інший набір двигунів пропонується, та можу помилятися.невдовзі має бути 2.0 на 204 чи скільки там к.с
До речі, про турбо-форік у продажі вперше чую. Чув лише за 2.0 є-боксер у Європі.
В штатах з 2021 року продається. До нас обіцяють завезти, коли привезуть наступну генерацію форіка. Аутбек же ж почали возити з 2.4 турбо (який в Штатах з 2019 року пропонувався). І ще й японського виробництва до нас возять турбоаутбек, на відміну від штатів.