Vladocaster 09.10.2024 10:32 пишет: Кому як, а мені поточний дорестайловий формантор більш довподоби, ніж анонсований рестайл. Чисто морда мені прикольніша у старого. Та й розпродують залишки, наче знижки були на авто у наявності.
А вже привезли нові? Можна їхати дивитись? Я тільки по картинкам бачив поки що.
Справді, мабуть нема ще у нас і я б теж, якби мав потребу і можливість - біг би забирати з наявності . 150 дизель або 190 бенз. Новий реально трохи не то з мордою, страшно стає від неї. А поточний класний з усіх боків. Взагалі дуже кльова машина.
Barsic 09.10.2024 08:08 пишет: По суті так і є. Єдине, кліренс трохи вище треба звичайного хетча і бажано повний привід. Зараз профільний невеличкий фіат з цим всім справляєця. Претензії до фіата, як раз траса, коротка база і до 120 норм., далі зовсім не альо, 190 мені не потрібно, але на 120-150 машина повинна нормально себе поводити. Ще коробка в фіата 9zf, фігня. В всіх претендентах, з тим що не влаштовує в фіаті все ок.
Саня тобі вище дуже гарну пораду дав. Все що тебе тут описано і в попередньому пості фактично ідеальний юз-кейс для звичайного хетчу С класу. Додати критерій "трохи більше кліренсу" і "повний привід" - отримуєш Форментор. Нема чого і шукати далі. З мінусів, він буде менш комфортний ніж, наприклад, Леон, але це ціна за кліренс і, судячи по іншим кандидатам, ти її готовий платити. Бери 18 колеса і все буде прекрасно.
Да всі три кандидати імхо достойні, в кожному є як + тик і -. Треба якось зібратись і поїхати в Київ подивитись Форментор. Просто для мене туди і назад 800 км., завтра ще вдома, далі тиждень понед-пятниця/тиждень понед-субота і так до липня до відпустки, дружина так само. Але то таке виберемось поїдемо, тим більше в мене є на чому їздити гарячки немає. В нас з дружиною так розподілились думки: вона - аутбек, я - форментор, холодний розрахунок - сітроен.
В ответ на: Ти досі не описав нічого такого що не міг би зробити хетч гольф-класу все як у всіх.
Ну відверто кажучі, на дальняк різниця є і велика. Розмір салону, особливо в ширину. Я сходу, крім пижика, не згадаю С-класс зі зміною кута нахилу спинок заднього сидіння (а то, там це було доступно в топовому сараї).
Далі багажник. Цього року купили на пробу дві сап-дошки. В принципі, це закриває питання хетча одразу. Звісно, це не обов'язково, ну не всі мають з собою возити на море дошки, лодки і т.д.
Але погодься, не дуже прийємно, коли така ідея з'явилася, а реалізувати можна тільки зі зміною авто
Або бокс на кришу, але це додає шуму та витрату палива
чекай, я відповідав на вимоги топікстартера. Там не було дошок для серфінгу і сапів.
Так то можна довибириатися до "а якщо з'явиться ідея возити квадроцикл" і купити пікап
Barsic 09.10.2024 11:04 пишет: В нас з дружиною так розподілились думки: вона - аутбек, я - форментор, холодний розрахунок - сітроен.
Ну тоді вже зрозуміло, яка автівка незабаром з'явиться у вашій родині. Але врахуй, що турбоаутбек навряд чи вийде взяти на тестдрайв. Є для цього в салонах лише звичайний 2.5 атмо, і то не факт що буде під тест. І 2.4 турбо продають під замовлення - можливо кілька місяців доведеться чекати.
Купи дружині аутбек, а собі з часом щось прикольне для драйву
Так завжди і було. От майже одночасно взяли в 18р., мені г30 (бмв), їй фіат, до цього так само завжди парно було ку7/208. Війна, вирішили передивитись стратегію, бмв продати, війну на фіаті, далі після перемоги скоріш за все знов бмв х3 (глц, ку5) але одну, так як дві нам виявилось не потрібно (за 5 років на г30, 20 тис.км.). Тут заїхали фіату взад і купівля стала вимушеною, бажано антикризисною і шоб хоч трохи їхала, але чим далі, тим дорожче вибір. Найчастіше в нас були бмв і пежо, тому сітроен логічно в списку, до нього три нових пежо купляли. Тут треба не так, в мене ще завтра вихідний, сьогодні заїхати за пивом з рибою, і тоді краще вибирати))). harald67, форментор і сітроен - нові, аутбек - штати, шось типу такого (пробіг, ушкодження): https://auto.ria.com/uk/auto_subaru_outback_37183272.html На аутбеку такому 23р вже їздили, тіки атмо, їх є декілька в нашому містечку, на диво не відчуваєш, шо вона сильно велика.
На аутбеку такому 23р вже їздили, тіки атмо, їх є декілька в нашому містечку, на диво не відчуваєш, шо вона сильно велика.
Габарити аутбека починаєш помічати, коли паркуєшся у забитому автівками дворі багатоповрехового будинка. І може це моє особисте враження, але мені здається що як би класно жінка не вміла керувати авто, як тільки треба запаркуватися в непростій ситуації, вона починає помилятися.
В ответ на: чекай, я відповідав на вимоги топікстартера. Там не було дошок для серфінгу і сапів.
Я просто ділюсь досвідом людини, яка поступово (як і більшість) ішла B -> C -> D. Різниця між класами дуже значна на дальняках, коли в тебе багато дітей
Був у відряджені в Портленді, в клієнта дві жінки катали чорні Аутбеки, як у нас в родині І взагалі, там це машина для домогосподарок, тому що це досить типова картина на парковці, коли з аутбека виходить жінка 30-50 років
В ответ на: чекай, я відповідав на вимоги топікстартера. Там не було дошок для серфінгу і сапів.
Я просто ділюсь досвідом людини, яка поступово (як і більшість) ішла B -> C -> D. Різниця між класами дуже значна на дальняках, коли в тебе багато дітей
Тому визначальне питання - кількість пасажирів.
ну я свідомо змінив універсал на хетч, тому що з дорослішанням дитини, і закінченням ремонтів відпала потреба возити щось об'ємне, або довге. А лижі ітак лягають. Тому кожному своє
ну я свідомо змінив універсал на хетч, тому що з дорослішанням дитини, і закінченням ремонтів відпала потреба возити щось об'ємне, або довге. А лижі ітак лягають. Тому кожному своє
А велосипед ?
Навіть на B клас прекрасно стають 2 штуки поруч на дах або фаркоп позаду.
А велосипед ?
Навіть на B клас прекрасно стають 2 штуки поруч на дах або фаркоп позаду.
А в аутбек при складеному задньому ряді влазить у салон.
А велосипед ?
мій і малого велосипеди лягають в хетч, якщо скинути передні колеса. В універсалі да, не треба було скидать. Але поточний мій досвід каже що я ті велосипеди нікуди і не вожу
я ж кажу - у кожного свої задачі хто через день возить сапи і велосипеди бере універсал, не зможе возити квадроцикл
ну і я хотів би універсал, просто під моє співвідношення гроші/забаганки, не існувало нічого на ринку.
В ответ на: ну я свідомо змінив універсал на хетч, тому що з дорослішанням дитини, і закінченням ремонтів відпала потреба возити щось об'ємне, або довге. А лижі ітак лягають. Тому кожному своє
Я вже питав топікастера про кількість пасажирів. Це ключеве, тут в мене половина родини приїхала з Угорщини, то вони нормально так брали з собою речей, в хетч би так не влізли