Блін якщо я не можу знайти і колективний розум поки не може, то тут без сторонньої допомоги не обійшлось, я ж знаю що там людина зовсім не продвинута в хакерстві
тому треба поступово виключати варіанти.
Зважаючи на базові знання обох сторін, допускаю, що ще може бути банальна "наружка" і ніяких високих технологій ))
В ответ на: Зважаючи на базові знання обох сторін, допускаю, що ще може бути банальна "наружка" і ніяких високих технологій ))
Та ну, "наружку" відмітаємо, занадто накладно і нереально ганятися за мною по столиці і околицях. Варіантів тільки два. Телефон (я більше на це думаю) Авто, це перевірити важче. Бо лишати авто і кататись таксями, і знов таки це дні/тижні можуть пройти Може є якісь "послуги" на сканінг телефона на предмет стеження? Чув хто таке ?
В мене питання. Навіщо так жити? Це ок, не мати приватного простору і довіри? Це ок, шукати засіб, а не викорінити причину? Ну знайдеш ти маячок/мітку/gps але ж це само не пройде
В ответ на: Зважаючи на базові знання обох сторін, допускаю, що ще може бути банальна "наружка" і ніяких високих технологій ))
Та ну, "наружку" відмітаємо, занадто накладно і нереально ганятися за мною по столиці і околицях. Варіантів тільки два. Телефон (я більше на це думаю) Авто, це перевірити важче. Бо лишати авто і кататись таксями, і знов таки це дні/тижні можуть пройти Може є якісь "послуги" на сканінг телефона на предмет стеження? Чув хто таке ?
Ну так авто якщо примітне, то це здається, що шанси десь перестрітись невеликі. Інколи бувають такі співпадіння, що в голову не вкладаються. Треба розуміти що саме пред'являють - "ти був в Києві/на Троєщині/ у Метро на Троєщині/ у коханки на Троєщині, вул.Закревського, буд. №.. кв. №... звати Свєта Бо ТС не хоче світити всю інфу, а ми тут шпійонів вже шукаємо.
Не надсилання, а просто хронологія в гуглокартах. Десь на компютері в хромі зайдено в акаунт і звідти підглядають. Для початку в гуглокабінеті вилогінити з усіх пристроїв і змінити пароль до гуглоакаунту.
В ответ на: ...
Немає вибраних контактів
Не надсилання, а просто хронологія в гуглокартах. Десь на компютері в хромі зайдено в акаунт і звідти підглядають. Для початку в гуглокабінеті вилогінити з усіх пристроїв і змінити пароль до гуглоакаунту.
В ответ на: Как посмотреть, у каких устройств есть доступ к аккаунту Вы можете посмотреть, на каких компьютерах, телефонах и других устройствах используется или недавно использовался ваш аккаунт Google. Чтобы убедиться, что в него не вошел никто, кроме вас, откройте страницу google.com/devices.
Как посмотреть устройства Откройте страницу Аккаунт Google. На панели навигации слева выберите Безопасность. На панели Ваши устройства нажмите Управление всеми устройствами. Вы увидите устройства, на которых выполнен (или в течение последних нескольких недель был выполнен) вход в ваш аккаунт Google. Чтобы посмотреть более подробную информацию, нажмите на устройство или сеанс. Для завершенных сеансов и устройств, на которых вы вышли из аккаунта, будет написано "Вы вышли из аккаунта". Если для одного типа устройства показано несколько сеансов, это означает, что они могли быть начаты как на одном, так и на нескольких устройствах. Проверьте подробную информацию. Если вы не уверены, что все сеансы связаны именно с вашими устройствами, завершите их.
Гугл вимкнув хронологію з компа, тільки з телефона. Дивись які пристрої в твоєму акаунті СЯОМІ! може є зайві.Там вбудована служба пошуку телефона.
Roksimama 19.09.2024 20:07 пишет: В мене питання. Навіщо так жити? Це ок, не мати приватного простору і довіри? Це ок, шукати засіб, а не викорінити причину? Ну знайдеш ти маячок/мітку/gps але ж це само не пройде
Це вже питання зовсім іншого характеру. Наразі цікавить технічний момент, далі буде видно.
hugo-smk 19.09.2024 20:21 пишет: В телефоні може бути якийсь додаток,який одночасно активний у переслідувача. Типу Фішки якоїсь. Або більш просунуті, типу тих самих карт
Якби був додаток то він би мав якусь "іконку" нічого такого стороннього я не знайшов. Чи він може бути прихованим,що я його не бачу?
hugo-smk 19.09.2024 20:21 пишет: В телефоні може бути якийсь додаток,який одночасно активний у переслідувача. Типу Фішки якоїсь. Або більш просунуті, типу тих самих карт
Якби був додаток то він би мав якусь "іконку" нічого такого стороннього я не знайшов. Чи він може бути прихованим,що я його не бачу?
Може й не мати. Але я не про це - може у вас спільна картка в Сільпо, або банкінг, де видно все досить детально хто і де знаходицця.
Якби це була моя проблема , то я б першим кроком завтра пішов би у справах в іншому одязі, який не носив досить давно (хоча навряд справа в одязі), взяв би іншу сумку, а не ту з якою ходжу зазвичай, але телефон залишив ти той самий. Таким чином я пересвідчився б в тому що справа в телефоні.
Наступним кроком я б скинув телефон до заводських установок і встановив би той мінімум застосунків, які мені потрібні (налаштував би пошту, поставив би один чи два месенжери якими дійсно користуюсь.
Якщо проблема не зникла - замінив би номер телефону, взявши б схожий у іншого оператора.
Це може виключити телефон з підозри. Або епловський маячок.
Вже ж писав епла немає. Проблема в тому що мені не "пред'являють" кожен день, "де і чому" ти був "там". Це можуть і тижні пройти
У самсунга тоже есть теги, аналог эпловских. А еще на алике и не только продаются маячки для авто с симкой, спрятать где-то не проблема вообще. На машине ЖСМ сигналки нету с привязкой к приложению? ))
Я, раніше, доволі часто налаштовував смартфони для друзів. З використанням стороннього софта. Щоб "з'економіти" я купував софт на "загальний" аккаунт та встановляював його на ці телефони. Деякі з ціх телефонів досі актівні і я досі отримую звіти від гуглу "де ви були цього місяця". Таке не може бути? Наприклад, ти встановлював на телефон аккаунт цієї людини.
sigma 20.09.2024 08:09 пишет: Я, раніше, доволі часто налаштовував смартфони для друзів. З використанням стороннього софта. Щоб "з'економіти" я купував софт на "загальний" аккаунт та встановляював його на ці телефони. Деякі з ціх телефонів досі актівні і я досі отримую звіти від гуглу "де ви були цього місяця". Таке не може бути? Наприклад, ти встановлював на телефон аккаунт цієї людини.
Нещодавно був на лекції з кібербезпеки. Досить кваліфікований лектор казав що уникнути відстеження геолокації телефона, особливо якщо телефон китайський, в принципі неможливо. Проблема лише у тому, як достатися цих даних. І мова навіть не йшла про стільникового оператора. Він наводив різні варіанти (усі платні) але не хочу про це згадувати.