Різниця на комплекті 100 доларів з Мішлен, який сенс брати Хенкук?
Ну по- перше, s1evo2 стоїть з заводу на Порші. Якраз купив випадково новий комплект коліс 18-го розміру. Брав заради ковки для зимової гуми, а довелось їздити. До речі, на передній вісі якраз і розмір подібний 235/60-18. Так от вони точно кращі, ніж мішленівські latitude sport 3. Primacy 4+ не мав, мав 4, і щоб то якась супер гума була не скажу. Туранза 005 була у мене на х3 теж в 18-му. Норм колеса за свої гроші, стираються повільно. Трохи шумні. Купляв, бо були дешеві. Gy катаю в 20-му, тільки не памʼятаю, 3 чи 5) Супер колеса, накат і економія кВт хороші. Йшли з заводу. Я не знаю умов і стилю їзди ТСа, але якби зараз треба було брати гуму без врахування ціни, то це був би gy. Якщо з врахуванням, то ханкук. І, до речі, primacy 4+ коштує на 1.5 грн дорожче, ніж s1evo3, отже на комплекті різниця вже 150$, якщо брати нижню ціну на хотлайні. Або 25%.
Gonchik74 28.09.2024 20:42 пишет: [І, до речі, primacy 4+ коштує на 1.5 грн дорожче, ніж s1evo3, отже на комплекті різниця вже 150$, якщо брати нижню ціну на хотлайні. Або 25%.
Ну по- перше, s1evo2 стоїть з заводу на Порші. Якраз купив випадково новий комплект коліс 18-го розміру. Брав заради ковки для зимової гуми, а довелось їздити. До речі, на передній вісі якраз і розмір подібний 235/60-18
Трохи оффтоп, але як тобі такі колеса і гума такого розміру/профілю на Порші?
Ну по- перше, s1evo2 стоїть з заводу на Порші. Якраз купив випадково новий комплект коліс 18-го розміру. Брав заради ковки для зимової гуми, а довелось їздити. До речі, на передній вісі якраз і розмір подібний 235/60-18
Для літа це компроміс. Машина трохи валка. По трасі їжджу в режимі підвіски «спорт». Для зими нормально. У мене ще є літо на 21-х, але в Польщі його нема де тримати, то маємо те що маємо) 21-ші - їде як по рейках, але жорстко. Це у мене 2-й макан. Перший був на 19-му літі. І от цей розмір (ну може ще 20-й) я вважаю оптимальним для цієї машини.
Для літа це компроміс. Машина трохи валка. По трасі їжджу в режимі підвіски «спорт». Для зими нормально. У мене ще є літо на 21-х, але в Польщі його нема де тримати, то маємо те що маємо) 21-ші - їде як по рейках, але жорстко. Це у мене 2-й макан. Перший був на 19-му літі. І от цей розмір (ну може ще 20-й) я вважаю оптимальним для цієї машини.