У мене 7, але не думаю, що 8 гірше. Батарея у мене запросто доживає до вечора. Якщо в робочі дні(на роботі я його не дуже юзаю бо постійно за компом) то залишок батареї може бути на момент заряджання 45-50%. Чекаю 15 андроід, там ніби повинна з'явитись фунція, що можна буде виставити максимальний відсоток заряду. У 8 на фоні 7 точно кращий дисплей(герцовка + максимальна яскравість) і камера, а 7 по камері дуже гут. Нічні фото прсто вау.
juiT 25.09.2024 14:27 пишет: Як телефон, що з автономністю? З конкурентів бачу тільки s23.
щоб назвати конкурентів, потрібно знати критерії. Як на мене, Oppo або OnePlus дуже сильний конкурент.
Китайців не розглядаю. Критерії: не великий розмір, нормальна автономність і хороша камера. Із плюсів Самсунга легший, але менша батерея, хоча автономність на Снапе повинна бути нормальною, також він на 7мм менший по висоті. Поки що в мене 60/40 Піксель/Самсунг.
juiT 25.09.2024 14:27 пишет: Як телефон, що з автономністю? З конкурентів бачу тільки s23.
щоб назвати конкурентів, потрібно знати критерії. Як на мене, Oppo або OnePlus дуже сильний конкурент.
Китайців не розглядаю. Критерії: не великий розмір, нормальна автономність і хороша камера. Із плюсів Самсунга легший, але менша батерея, хоча автономність на Снапе повинна бути нормальною, також він на 7мм менший по висоті. Поки що в мене 60/40 Піксель/Самсунг.
Екран водопад - фуфло, фігово вікаліброван і має рожевий відтінок. Яскравість екрану 1500 проти 2000 у Пікселя. Пам'ять UFS 2.2 проти Пікселя UFS 3.1 Камери відстій, тут до гадалки не ходи. Єдине, що краще, це процесор. Але телефон, це не тільки процесор.
Взагалі не розумію оцього пацанячого визгу від китайських недотелефонів.
Екран водопад - фуфло, фігово вікаліброван і має рожевий відтінок. Яскравість екрану 1500 проти 2000 у Пікселя. Пам'ять UFS 2.2 проти Пікселя UFS 3.1 Камери відстій, тут до гадалки не ходи. Єдине, що краще, це процесор. Але телефон, це не тільки процесор.
мабуть, дивлячись який китай порівнювати. у мене було багато s флагманів від самсунг. навіть зараз у дружини 23 на снепі. краще, ніж ексінос, але все одно мої китайці кращі. однак вони за розміром великі, так. я взагалі на розкладушку oneplus open перейшов. зараз розбив заднє скло камер, віддав в ремонт, то вже місяць ходжу зі старим oppo x3 pro, але він все одно краще за s23. і скажу, що дуже не вистачає мені oneplus open. і дуже облизуюсь на huawei 3 екрани, але то хуавей, аия все ж таки за Андроїд, сподіваюсь оппо скоро також покаже.
наприклад, подивись ось скоро виходить oppo x8 ultra. там оболочка не перегружена. не рівня всяким хаомі. але ці апарати ходять довше і однозначно лагають менше, ніж пікселі.
размер экрана то такое надо сравнивать физические размеры смартов. мой 6.4 реалми по размерам одинаков с 6.7 мото 50. специально в магазине сравнивал методом тупого прикладывания.
Он-то китаец, зато с чистым ведром (за это ж китайцев не любят?) и пикселю 8-му насовывает по всем фронтам
От якраз від гуглофона цей китайоза візьме за 2 щоки. Не має там чого навіть порівнювати, таку збалансованість як у гуглофонів ще треба пошукати і точно не у китайців. Ну а ціна за той мото просто фантастика, вже краще тоді самс. Загалом, щоб відчути всі переваги Пікселя, треба їм покористуватись, а потім вже порівнювати з китайцями. У мене було досить багато різних китайців, але після переходу на Піксель їх більше не буде.
наприклад, подивись ось скоро виходить oppo x8 ultra. там оболочка не перегружена. не рівня всяким хаомі. але ці апарати ходять довше і однозначно лагають менше, ніж пікселі.
Давай детальніше про виділене, що саме і де лагає? В своєму Піксель 7 я за півроку лагів не зустрів. Але відчув всі плюси збалансованості заліза і ПЗ. Враховуючи, що у 8 термін підтримки, тобто гарантованих оновлень ОС до 2030, про яке ходять довше чи менше взагалі мова?
мабуть, дивлячись який китай порівнювати. у мене було багато s флагманів від самсунг. навіть зараз у дружини 23 на снепі. краще, ніж ексінос, але все одно мої китайці кращі. однак вони за розміром великі, так. я взагалі на розкладушку oneplus open перейшов. зараз розбив заднє скло камер, віддав в ремонт, то вже місяць ходжу зі старим oppo x3 pro, але він все одно краще за s23. і скажу, що дуже не вистачає мені oneplus open. і дуже облизуюсь на huawei 3 екрани, але то хуавей, аия все ж таки за Андроїд, сподіваюсь оппо скоро також покаже.
Невже важко усвідомити, що людина не розглядає китайців, нехай вони хоч айфон обходять? Питають про нормальних виробників, а не вузькооких уйобків. Чи треба капсом написати?
Мой совет, бери Samsung s23. Я раз в год меняю смартфоны, давно еще был samsung note s8. После него брал пиксель 6 про. Обе были лопаты, понравилась конечно камера в Пикселе. Особенно телеобъектив. Но он есть только в Pro версии и хорошие снимки как раз него сделаны. Обычные камеры думаю почти совпадают в моделях одного года. По-поводу зарядки, все флагманы плюс/минус день держат(если конечно в них не залипать постоянно) и надо 1 раз в день заряжать. И кстати Пиксель значительно больше конфликтует по зарядке с проводами и часто ограничивает скорость зарядки. Самсунг как-то проще и менее привередлив. Сейчас у меня samsung s24 и какой-то ностальгии по пикселю нету. Огромной плюс самсунга еще что он по фейсу экран может разблокировать, а в Пикселе только по отпечатку пальца и было довольно глючно. Многие функции Пикселя банально недоступны под наш регион(Например там есть функция авторазговора, но она работает только в США).
За те же деньги: 12/512 против 8/256 зарядка 125Вт против 30Вт проц лучше яркость экрана 2000 против 2000 - паритет (смотрим фотку), а не 1500 как ты тут рассказываешь. 144Гц против 120Гц Автономность больше у моторолы на пару часов. А, еще, кстати в мото есть DC dimming, а в пикселиле - только шим
Экран водопад в чем именно фуфло? Поросто потому, что тебе не нравится? Про оттенок и калибровку - чушь собачья, ты его даже в руках не держал Из коробки он больше холодный в синеву как раз, но отенки банально настраиваются, там три пресета цветов и у каждого из них еще теплый, холодный и пользовательский престет есть. Камера вполне норм, соизмерима с самсунгом, который ты рассматриваешь, а если брать S23 так даже лучше, потому что 23-й самс цвета задирает в насщыенность.
Итого, лучше разве что тип памяти от которого тебе как юзеру ни жарко ни холодно и немного лучше камера.
Вообще не понимаю этого пацанячего наяривания на бренды, почти во всем хуже, затопиксель!