Екран водопад - фуфло, фігово вікаліброван і має рожевий відтінок. Яскравість екрану 1500 проти 2000 у Пікселя. Пам'ять UFS 2.2 проти Пікселя UFS 3.1 Камери відстій, тут до гадалки не ходи. Єдине, що краще, це процесор. Але телефон, це не тільки процесор.
Взагалі не розумію оцього пацанячого визгу від китайських недотелефонів.
За те же деньги: 12/512 против 8/256 зарядка 125Вт против 30Вт проц лучше яркость экрана 2000 против 2000 - паритет (смотрим фотку), а не 1500 как ты тут рассказываешь. 144Гц против 120Гц Автономность больше у моторолы на пару часов. А, еще, кстати в мото есть DC dimming, а в пикселиле - только шим
Экран водопад в чем именно фуфло? Поросто потому, что тебе не нравится? Про оттенок и калибровку - чушь собачья, ты его даже в руках не держал Из коробки он больше холодный в синеву как раз, но отенки банально настраиваются, там три пресета цветов и у каждого из них еще теплый, холодный и пользовательский престет есть. Камера вполне норм, соизмерима с самсунгом, который ты рассматриваешь, а если брать S23 так даже лучше, потому что 23-й самс цвета задирает в насщыенность.
Итого, лучше разве что тип памяти от которого тебе как юзеру ни жарко ни холодно и немного лучше камера.
Вообще не понимаю этого пацанячего наяривания на бренды, почти во всем хуже, затопиксель!
Але ж ТС сказав, що не хоче китайця, нахіба ти його париш? Будь там хоть 100500 мільйонів герц чи ватт, це китайоза і цим все сказано.
Напишу ще раз, китайців не розглядаю від слова ВЗАГАЛІ. Екран 2000 то тільки на папері, в тестах він ледь набирає 1500 ніт, а Піксель легко 2000. Постійна пам'ять також в Пікселя краще, трохи менше оперативної пам'яті, але це зовсім не критично. Плюс лопата мені не потрібна, якби я хотів 6.7" то взяв би 8про або 9 про. Зараз маю Піксель 5, влаштовує все, крім того, що він застарів і екран хочеться трохи більшим на 1"-2". 120 і 144 герци для школярів які хочуть похизуватися перед іншими школярами технічними даними. В мене зараз 128, вільного місця 65Гб. Навіщо мені 512 ? Стовно швидкої зарядки, я телефон ставлю на ніч і він повільною зарядкою заряджає до ранку. Швидка зарядка - смерть батареї, тому даже 25вт, це більше чим достатньо. Також китайські оновлення, які одні лічать, інше калічать. Я користувався китайцями, потім дружині подарував Самсунг, собі купив Піксель. Більше китайців не хочу, не за які характеристики на папері. Але саме головне, що це наш ворог, який я не хочу спонсорувати. Звісно, що деякі речі приходиться купляти, але стараюсь шукати замінники.
Bravada 26.09.2024 11:26 пишет: Мой совет, бери Samsung s23. Я раз в год меняю смартфоны, давно еще был samsung note s8. После него брал пиксель 6 про. Обе были лопаты, понравилась конечно камера в Пикселе. Особенно телеобъектив. Но он есть только в Pro версии и хорошие снимки как раз него сделаны. Обычные камеры думаю почти совпадают в моделях одного года. По-поводу зарядки, все флагманы плюс/минус день держат(если конечно в них не залипать постоянно) и надо 1 раз в день заряжать. И кстати Пиксель значительно больше конфликтует по зарядке с проводами и часто ограничивает скорость зарядки. Самсунг как-то проще и менее привередлив. Сейчас у меня samsung s24 и какой-то ностальгии по пикселю нету. Огромной плюс самсунга еще что он по фейсу экран может разблокировать, а в Пикселе только по отпечатку пальца и было довольно глючно. Многие функции Пикселя банально недоступны под наш регион(Например там есть функция авторазговора, но она работает только в США).
Не всі змінюють телефони раз у рік. У двох знайомих були самси, у одного s20, у іншого теж s20 якійсь, точно не скажу. Апаратам було по 2+ роки почались проблеми відвалу сімок. В сервісі сказали заміна материнки за дурні гроші. Також, той що другий знайомий взяв ще раз самс, але А53 і через деякій час отримав ту саму проблему, сказав більше самсів не буде.
Екран водопад - фуфло, фігово вікаліброван і має рожевий відтінок. Яскравість екрану 1500 проти 2000 у Пікселя. Пам'ять UFS 2.2 проти Пікселя UFS 3.1 Камери відстій, тут до гадалки не ходи. Єдине, що краще, це процесор. Але телефон, це не тільки процесор.
Взагалі не розумію оцього пацанячого визгу від китайських недотелефонів.
За те же деньги: 12/512 против 8/256 зарядка 125Вт против 30Вт проц лучше яркость экрана 2000 против 2000 - паритет (смотрим фотку), а не 1500 как ты тут рассказываешь. 144Гц против 120Гц Автономность больше у моторолы на пару часов. А, еще, кстати в мото есть DC dimming, а в пикселиле - только шим
Экран водопад в чем именно фуфло? Поросто потому, что тебе не нравится? Про оттенок и калибровку - чушь собачья, ты его даже в руках не держал Из коробки он больше холодный в синеву как раз, но отенки банально настраиваются, там три пресета цветов и у каждого из них еще теплый, холодный и пользовательский престет есть. Камера вполне норм, соизмерима с самсунгом, который ты рассматриваешь, а если брать S23 так даже лучше, потому что 23-й самс цвета задирает в насщыенность.
Итого, лучше разве что тип памяти от которого тебе как юзеру ни жарко ни холодно и немного лучше камера.
Вообще не понимаю этого пацанячего наяривания на бренды, почти во всем хуже, затопиксель!
Але ж ТС сказав, що не хоче китайця, нахіба ти його париш? Будь там хоть 100500 мільйонів герц чи ватт, це китайоза і цим все сказано.
Я думаю, мы с ТС разберемся без твоей помощи Я предложил альтернативу, которая хоть и китаец, но не такой как хуавей, например ТС мог написать "не интересно/не нравится" и все на этом, но он пошел в сравнения - я ответил. Кто тут кому что "парит" я хз, то что ТС не возьмет этот телефон - уже очевидно, но это не значит что надо писать неправду, вдруг эту тему еще кто-то выбирающий читать будет
juiT 26.09.2024 12:13 пишет: Напишу ще раз, китайців не розглядаю від слова ВЗАГАЛІ. Екран 2000 то тільки на папері, в тестах він ледь набирає 1500 ніт, а Піксель легко 2000. Постійна пам'ять також в Пікселя краще, трохи менше оперативної пам'яті, але це зовсім не критично. Плюс лопата мені не потрібна, якби я хотів 6.7" то взяв би 8про або 9 про. Зараз маю Піксель 5, влаштовує все, крім того, що він застарів і екран хочеться трохи більшим на 1"-2". 120 і 144 герци для школярів які хочуть похизуватися перед іншими школярами технічними даними. В мене зараз 128, вільного місця 65Гб. Навіщо мені 512 ? Стовно швидкої зарядки, я телефон ставлю на ніч і він повільною зарядкою заряджає до ранку. Швидка зарядка - смерть батареї, тому даже 25вт, це більше чим достатньо. Також китайські оновлення, які одні лічать, інше калічать. Я користувався китайцями, потім дружині подарував Самсунг, собі купив Піксель. Більше китайців не хочу, не за які характеристики на папері. Але саме головне, що це наш ворог, який я не хочу спонсорувати. Звісно, що деякі речі приходиться купляти, але стараюсь шукати замінники.
А, ну понятно, то что у других лучше - мне нужно, а то что хуже - это прям кровь из носу обязательно. Странно, каким образом тут тогда затесался в конкуретнтах самсунг, у которого тоже 2000 нит нету
Хз к чему тема тогда, покупай пиксель и будь счастлив, именно s23 будет хуже и по камере и по экрану в срвнении с ним. Некитайский смартов кроме пикселя, сунга и ифона не осталось. Не ну есть еще асус, но он такой же не-китаец как и моторола
GreenMile 26.09.2024 12:17 пишет: Я думаю, мы с ТС разберемся без твоей помощи Я предложил альтернативу, которая хоть и китаец, но не такой как хуавей, например ТС мог написать "не интересно/не нравится" и все на этом, но он пошел в сравнения - я ответил. Кто тут кому что "парит" я хз, то что ТС не возьмет этот телефон - уже очевидно, но это не значит что надо писать неправду, вдруг эту тему еще кто-то выбирающий читать будет
Ти не просто запропонував, а занадто нав'язливо запропонував, чого ніхто не просив, в тому числі й ТС. Коли в ту ж ціну є представники першого ешелону, то нахіба той кетай взагалі потрібен? Ота школярська гонитва за характеристиками на папері хай і буде для школярів. Тут вже переважно дорослі дядьки, які знають чого хочуть здебільшого. Ну і загалом все пізнається в порівнянні. Я вже казав, що більше китайфонів не хочу, але при цьому я не можу сказати, що вони погані чи ще щось таке, просто не має сенсу за такі гроші на них взагалі дивитись. Китайфон це 150-250 баксів, ото їх ціна, далі вже є з чого нормального вибрати.
juiT 26.09.2024 12:13 пишет: Напишу ще раз, китайців не розглядаю від слова ВЗАГАЛІ. Екран 2000 то тільки на папері, в тестах він ледь набирає 1500 ніт, а Піксель легко 2000. Постійна пам'ять також в Пікселя краще, трохи менше оперативної пам'яті, але це зовсім не критично. Плюс лопата мені не потрібна, якби я хотів 6.7" то взяв би 8про або 9 про. Зараз маю Піксель 5, влаштовує все, крім того, що він застарів і екран хочеться трохи більшим на 1"-2". 120 і 144 герци для школярів які хочуть похизуватися перед іншими школярами технічними даними. В мене зараз 128, вільного місця 65Гб. Навіщо мені 512 ? Стовно швидкої зарядки, я телефон ставлю на ніч і він повільною зарядкою заряджає до ранку. Швидка зарядка - смерть батареї, тому даже 25вт, це більше чим достатньо. Також китайські оновлення, які одні лічать, інше калічать. Я користувався китайцями, потім дружині подарував Самсунг, собі купив Піксель. Більше китайців не хочу, не за які характеристики на папері. Але саме головне, що це наш ворог, який я не хочу спонсорувати. Звісно, що деякі речі приходиться купляти, але стараюсь шукати замінники.
окей, я не буду переконувати, бо бачу, що кожне речення - це перл маркетингу. про герци, місце вільне і т.д. Але, все ж таки, пару доводів з моєї сторони. У оппо (і, підозрюю у інших, хто дає супер швидку зарядку більше 60ватт) - швидкісна зарядка досягається одночасним заряджанням ДВОХ батарей, тому, наприклад, в моєму оппо кожна батарея заряджається на 30ватт, а дві разом - так, 60ватт. І це не вбиває батарею. Наче вже ж були докази цьому. Батарею вбиває розряд нижче 10-15% та вище 80%. Саме тому, електрокари також фокусуються на 10-80% зарядах і пік швидкості в цих діапазонах, і обмежують "полку" в цих діапазонах задля збереження батареї і т.д. Далі, чисто додам, у моєї доньки - OPPO A52 бюджетний телефон. Купили, як тільки зявився, середина 2020р. До цих пор жодної проблеми. Батарея тримає день, оновлення в минулому році ще приходили, жодне оновлення не ламало нічого. Китайщини взагалі немає. Така ж ситуація і у мене з моїм OPPO X3 Pro та OnePlus Open - жодне оновлення не викликало навість сумнівів, в той час, як я постійно читаю про проблеми з оновленням на флагмани самсунг, і я НЕ РЕКОМЕНДУЮ дружині оновляти зразу, а хоча б через декілька місяців, поки інші протестять. В інеті є приклади коли відкликають оновлення або пишуть, що воно гірше з камерою працює і т.д. Тож китаєць - китайцю рознь, є китайці за 200 євро, а є за 2к євро. Ви за скільки і якими китайцями користувались?
UPD: Але ТС, здається, ще до створення теми прийняв рішення про телефон.
GreenMile 26.09.2024 12:17 пишет: Я думаю, мы с ТС разберемся без твоей помощи Я предложил альтернативу, которая хоть и китаец, но не такой как хуавей, например ТС мог написать "не интересно/не нравится" и все на этом, но он пошел в сравнения - я ответил. Кто тут кому что "парит" я хз, то что ТС не возьмет этот телефон - уже очевидно, но это не значит что надо писать неправду, вдруг эту тему еще кто-то выбирающий читать будет
Ти не просто запропонував, а занадто нав'язливо запропонував, чого ніхто не просив, в тому числі й ТС. Коли в ту ж ціну є представники першого ешелону, то нахіба той кетай взагалі потрібен? Ота школярська гонитва за характеристиками на папері хай і буде для школярів. Тут вже переважно дорослі дядьки, які знають чого хочуть здебільшого. Ну і загалом все пізнається в порівнянні. Я вже казав, що більше китайфонів не хочу, але при цьому я не можу сказати, що вони погані чи ще щось таке, просто не має сенсу за такі гроші на них взагалі дивитись. Китайфон це 150-250 баксів, ото їх ціна, далі вже є з чого нормального вибрати.
Ах, прошу великодушно простить, что я слишком навязчиво что-то предложил мужикам 40+ на общем форуме, я не знал, что вы такие ранимые. Если вы такие самодостаточные и знаете, чего хотите, то чего темы создаете? Ваше мнение очень важно для нас™ особенно в контексте "характеристик на бумаге" - очень весомый аргумент, когда очень надо хоть как-то оправдать свой худший выбор, ага Вот с чего ты, взрослый дядя, решил, что твое мнение про китай-телефоны единственно верное? Потмоу что ты когда-тьо купил китай-фон за 100 баксов и сравниваешь этот опыт с юзом флагмана самсунга? У меня было много разных телефонов, в том числе ифоны, китайцы, моторола (еще когда была моторолой), самсунги, пиксель и даже такая экзотика как катерпилар, например. И внезапно оказалось, современный что леново/мото намного интереснее современного пикселя в его деньги, вот и вся любовь
наприклад, подивись ось скоро виходить oppo x8 ultra. там оболочка не перегружена. не рівня всяким хаомі. але ці апарати ходять довше і однозначно лагають менше, ніж пікселі.
Давай детальніше про виділене, що саме і де лагає? В своєму Піксель 7 я за півроку лагів не зустрів. Але відчув всі плюси збалансованості заліза і ПЗ. Враховуючи, що у 8 термін підтримки, тобто гарантованих оновлень ОС до 2030, про яке ходять довше чи менше взагалі мова?
Ну погугли просто, зрівняй:
В ответ на: "oppo x3 pro" "glitch" OR "crash" OR "break" camera update firmware
та
В ответ на: google pixel "glitch" OR "crash" OR "break" camera update firmware
І побачиш, що перший пошук - просто запити за порівняння і огляди, а другий пошук - тисячі скарг по пікселю.
Досить смішно читати про збалансованість та "гарантовані оновлення до 2030", коли телефону (або батареї тільки) прийде кірдик набагато раніше якраз через назбалансованість ПЗ та hardware, або навіть через черговий апдейт
YSK 25.09.2024 14:39 пишет: Чекаю 15 андроід, там ніби повинна з'явитись фунція, що можна буде виставити максимальний відсоток заряду.
У оппо вже досить давно є аж дві опції щодо обмеження заряду - одна типу інтелектуальна, яка намагається вгадати коли потрібно повний відсоток, а коли ні, + ще й нічна якась, а є банально перемикач "80%". Тож, з однією сторони, я бачу, що таки є розуміння, що батарея вбивається якщо виходити за межі 10-80%, і є очікування на таке покращення, але з іншої сторони є необєктивне фукання інших оболочок, де ці налаштування вже є. На моєму досвіду, я бачу, що андроїд в свою "базову" версію пихає все те, що прижилось і показало себе добре в альтернативних оболочках в старих версіях андроїда. Трохи змахує на амайзінг епла, коли вони додають якусь мінімальну фічу, яка давно є в андроїді під соусом "вау, це нове", а насправді, всі ці фічі тихесенько собі доступні вже давно.
У оппо (і, підозрюю у інших, хто дає супер швидку зарядку більше 60ватт) - швидкісна зарядка досягається одночасним заряджанням ДВОХ батарей, тому, наприклад, в моєму оппо кожна батарея заряджається на 30ватт, а дві разом - так, 60ватт. І це не вбиває батарею. Наче вже ж були докази цьому. Батарею вбиває розряд нижче 10-15% та вище 80%.
Ты главное ему не говори, что условную моторолу можно заряжать 30-ю ватами и даже 15-ю, а вот пиксель никак не зарядить при помощи 125Вт в случае необходимости Меньше - это больше. Свобода - это рабство.(с)
Власники Pixel відповіли на запитання ТС Власники китайських телефонів почали порівнювати і нав'язувати ТС свої найкращі китайські телефони (вже піде 3 сторінка). Цікаво) Добре, що ТС не написав що у нього є 1200 баксів і він хоче iPhone
Не всі змінюють телефони раз у рік. У двох знайомих були самси, у одного s20, у іншого теж s20 якійсь, точно не скажу. Апаратам було по 2+ роки почались проблеми відвалу сімок. В сервісі сказали заміна материнки за дурні гроші. Також, той що другий знайомий взяв ще раз самс, але А53 і через деякій час отримав ту саму проблему, сказав більше самсів не буде.
У меня у жены был Samsung s10, потом был Samsung s20. Эти телефоны передались в наследство и до сих пор живы и работают прекрасно. Видел их у владельцев неделю назад, работают и никто не жаловался. И мой бывший Pixel 6 pro сейчас папа донашивает, никаких глюков нету, ничего не меняли. Он даже ни разу его не перегружал за 1,5 года т.к. не умеет(там нужно две кнопки зажимать, что довольно необычно).
Потому в плане брака - ну тут как повезет. Я уверен и в Пиксель, и в Самсунг, что там качество на уровне, особенно у флагманов. Может кто-то восстановленные покупает и думает что они новые. По-поводу отвала симок, у меня такое в айфоне 12 случилось(он у меня 3 месяца был). Может не удачно уронил. Это не говорит что проблема у айфонов массовая. И кстати, если симка будет отваливаться - хорошая возможность перейти на есим
GreenMile 26.09.2024 12:26 пишет: А если бы думал ты, то не создавал бы глупые темы ради флуда.
Де ти побачив флуд? Тим паче, я чітко вказав які моделі я обираю, і також дав ясно зрозуміти, що китайців не розглядаю. але черговий власник китайського смартфону, почав розповідати який він найкращий.
UPD: Але ТС, здається, ще до створення теми прийняв рішення про телефон.
Звісно, що прийняв і вказав які саме моделі мене цікавлять. Тому питав саме про досвід експлуатації Піксель 8, і як запасний варіант Самсунг. Про щось інше не згадував. Мало того, я тобі одразу написав, що китайці не потрібні, а ти і далі мені розповідаєш про доньку і Оппо 2020 року. Навіщо?
GreenMile 26.09.2024 12:51 пишет: Ах, прошу великодушно простить, что я слишком навязчиво что-то предложил мужикам 40+ на общем форуме, я не знал, что вы такие ранимые. Если вы такие самодостаточные и знаете, чего хотите, то чего темы создаете? Ваше мнение очень важно для нас™ особенно в контексте "характеристик на бумаге" - очень весомый аргумент, когда очень надо хоть как-то оправдать свой худший выбор, ага Вот с чего ты, взрослый дядя, решил, что твое мнение про китай-телефоны единственно верное? Потмоу что ты когда-тьо купил китай-фон за 100 баксов и сравниваешь этот опыт с юзом флагмана самсунга? У меня было много разных телефонов, в том числе ифоны, китайцы, моторола (еще когда была моторолой), самсунги, пиксель и даже такая экзотика как катерпилар, например. И внезапно оказалось, современный что леново/мото намного интереснее современного пикселя в его деньги, вот и вся любовь
Мене звісно не кидало як тебе з крайнощів в крайнощі, але апаратів було достатньо щоб зрозуміти що мені більше всого потрібно. Просто для мене є певна межа вартості китайфона. Попередній був за 300 баксів, 3 роки, жоодних зауважень, продався за пару днів за 130 здається, навіть акум був цілком живий. З того, що було в бюджеті до 500 з китайфонів на той момент не було апгрейдом старого апарату, а скоріше просто заміною старого на новий. В той же час 7 піксель виявився реально апгрейдом, хоч він і відчутно дешевше топових китайфонів. І ще один момент, Пікселі мені почали візуально подобатись з 6 покоління. Фото просто для розуміння як може знімати 7 Піксель вночі. Просто відкрив камеру і зробив знімок, жодних налаштувань.