harald67 04.10.2024 10:28 пишет: [цитата="||AZAZELLO|| смотрю на розетке похожите. Судя по всему обхем должен быть ближе к 7л.
А такі в принципі є? Бо що не дивлюся - усе менше 6 л. У мене інше дивне враження виникає - дивлюся на найбільш поширені моделі різних брендів і бачу ледь не фотографічну схожість. Таке враження що десь у Китає на одному заводі їх якийсь умовний "сунь..йвчай" виробляє, і потім вже брендує під конкретного замовника.
harald67 04.10.2024 10:28 пишет: [цитата="||AZAZELLO|| смотрю на розетке похожите. Судя по всему обхем должен быть ближе к 7л.
А такі в принципі є? Бо що не дивлюся - усе менше 6 л. У мене інше дивне враження виникає - дивлюся на найбільш поширені моделі різних брендів і бачу ледь не фотографічну схожість. Таке враження що десь у Китає на одному заводі їх якийсь умовний "сунь..йвчай" виробляє, і потім вже брендує під конкретного замовника.
якщо є простір - а бажання більшого - то велкам - 17 літрів https://comfy.ua/ua/ajerogril-saturn-st-...4gaAtGcEALw_wcB у мене подібний, без пафосу, не за всі гроші світу, якщо зломається (але це майже не можливо, перевірено) не шкода викинути і купити новий:) робить все що і модняві, цілу курку не проблема засмажити, + бонус - атракціон - видно як воно готується. є різної висоти "сітки" можна в два поверхи готувати, + проставка для ще більшого об'єму)
ЗИ чесно, оті, що всі постять, "закриті" аж ніяк, мені як людині яка готує, не припадають на душу:)
NaTaLe 04.10.2024 12:00 пишет: якщо є простір - а бажання більшого - то велкам - 17 літрів https://comfy.ua/ua/ajerogril-saturn-st-...4gaAtGcEALw_wcB у мене подібний, без пафосу, не за всі гроші світу, якщо зломається (але це майже не можливо, перевірено) не шкода викинути і купити новий:) робить все що і модняві, цілу курку не проблема засмажити, + бонус - атракціон - видно як воно готується. є різної висоти "сітки" можна в два поверхи готувати, + проставка для ще більшого об'єму)
ЗИ чесно, оті, що всі постять, "закриті" аж ніяк, мені як людині яка готує, не припадають на душу:)
На цьому сайті аж один відгук. Цитую: Хороший аерогриль, хватило на місяць дальше ламається. Перегрівається. Запах горілої пластмаси. Власне від техніки тм Saturn іншого і не очікуєш.
В ответ на: На цьому сайті аж один відгук. Цитую: Хороший аерогриль, хватило на місяць дальше ламається. Перегрівається. Запах горілої пластмаси. Власне від техніки тм Saturn іншого і не очікуєш.
для меня это меньшая из проблем. у родителей такой много лет и надежный. НО!! его надо мыть руками, в посудомойку не засунешь. Лично для меня этот недостаток перечеркивает достоинства по цене.
NaTaLe 04.10.2024 12:00 пишет: якщо є простір - а бажання більшого - то велкам - 17 літрів https://comfy.ua/ua/ajerogril-saturn-st-...4gaAtGcEALw_wcB у мене подібний, без пафосу, не за всі гроші світу, якщо зломається (але це майже не можливо, перевірено) не шкода викинути і купити новий:) робить все що і модняві, цілу курку не проблема засмажити, + бонус - атракціон - видно як воно готується. є різної висоти "сітки" можна в два поверхи готувати, + проставка для ще більшого об'єму)
На цьому сайті аж один відгук. Цитую: Хороший аерогриль, хватило на місяць дальше ламається. Перегрівається. Запах горілої пластмаси. Власне від техніки тм Saturn іншого і не очікуєш.
але ж, за таку ціну/обсяг - дійсно можна не очікувати дива, а просто отримати той же результат що й від модних брендових...ти ж сам вище дуже влучно зауважив, що все на одному заводі робиться тільки бренди різні нашльопують) А Сатурн - таки майже бренд)) до того ж дають 12 міс гарантію.
але ж, за таку ціну/обсяг - дійсно можна не очікувати дива, а просто отримати той же результат що й від модних брендових...ти ж сам вище дуже влучно зауважив, що все на одному заводі робиться тільки бренди різні нашльопують) А Сатурн - таки майже бренд)) до того ж дають 12 міс гарантію.
Я ж писав про сучасні аерогрилі, а цей сатурн нагадує гібрид пластикової коробки та праски. А щодо схожесті то є два варіанти: - справді роблять усе на одному заводі і ліплять різні бірки; - криворукожопи копіюють дизайн відомих брендів і продаюь лайно в упаковці "під бренд".
Так тот Сатурн - это классический "аэрогриль", котрые были еще лет 10-15 назад, именно вот такие стеклянные. Сейчас оно эволюционировало в "мультипечь".
Я ж писав про сучасні аерогрилі, а цей сатурн нагадує гібрид пластикової коробки та праски. А щодо схожесті то є два варіанти: - справді роблять усе на одному заводі і ліплять різні бірки; - криворукожопи копіюють дизайн відомих брендів і продаюь лайно в упаковці "під бренд".
обидва варіанти вирогідні, але перший здається трохи реалістичнішим) тоді може треба трохи ризикувати та обирати найдешевше із "сучасного" на аліекспресі, от наприклад 7-літрове ноунейм ведро) , але вдвічі-втричі дешевше, ніж бренди на розетках
обидва варіанти вирогідні, але перший здається трохи реалістичнішим) тоді може треба трохи ризикувати та обирати найдешевше із "сучасного" на аліекспресі, от наприклад 7-літрове ноунейм ведро) , але вдвічі-втричі дешевше, ніж бренди на розетках
а 5 літрове взагалі майже даром, дешевше вже не буде))...хоча, хто вміє намутити додаткову суттєву знижку з монетами/купонами то таки буде й дешевше
В ответ на: Про філіпс читав - більшість оцінює позитивно. Тефаль також переважно хвалять. Корейською технікою не користуюся, то і відгуки не читав.
Так більшість оціню позитивно , тритина хейтить . І так скрізь , до тог ж бренд не має значення
Я коли читаю відгуки про якусь техніку, то на позитивні не звертаю уваги взагалі. Мене цікавлять описувані недоліки і слабкі місця. Так можна зрозуміти, чого насправді очікувати від техніки. Тому читаю лише де 3 зірочки і менше.
у мене раптом що, не сатурн:) то я для прикладу що є з великими об'ємами такі девайси але теж не брендова хрень - Delfa, працює справно вже років 10, ніяких запахів сторонніх не було і немає:)
і ще додам - скло то є скло! і ніякі там чаші з покриттям його не замінять! по екологічності та терміну використанння - тільки плюси, най і мити треба руцями (пофіг, посудомийки у мене немає все одно)
У мене в домі є аерогріль Тефаль десь пів року. З його появою духовкою майже не користуємось, тільки пироги в ній печемо. Все решта - аерогріль. Готуємо в аерогрілі м'ясо, рибу, курятину, котлети, ковбаски і т д. Виходить швидко, смачно (з симпатичною скоринкою) і без додаткового жиру. Діти ще самостійно роблять в аерогрилі картоплю фрі і піцу. Я б сказала, що це не предмет першої необхідності, але по факту використовуємо його частіше за все інше