autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? (27/30)

igg 1
V.I.P **
60 лет (38 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? [Re: Bodion]
      3 декабря 2024 в 14:18 Гілками

Bodion 02.12.2024 22:22 пишет:

Вітайте свіжого адепта) Позавчора була спонтанно куплена в комфі мультипіч Philips NA120/00... Готував вже рібай яловичий витриманий (перетримка в і зіпсував [*****])...
Стосовно функціоналу, ну не знаю, тут всього дві крутилки - час і температура, і ніби достатньо. Треба ті свістєлки-пердєлки, хз? Здається, що якби на олх взяв якийсь дешман за 1000, то можна і на ньому тей же результат отримати приспособившись

ласкаво просимо, до секти))

ото ж бо...
я витримані яловичі стейки навіть намагатися не буду сабжем смажити, бо електрогриль з автоматикою - то, майже гарантовано відмінний, результат

щодо функціоналу, не все так однозначно , кажуть топові філіпси дують якось краще/ефективніше за дешманські

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
подсевший на форум **
37 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? [Re: vvvolf]
      3 декабря 2024 в 14:44 Гілками

vvvolf 03.12.2024 11:09 пишет:

Якщо відкинути емоції і категоричність суджень, за якими зазвичай приховують некомпетентність і залишимо просто логіку, то:
Поставимо собі просте питання - для чого Філіпс прикрутив кожух? Враховуючи що 99% людей не буде заглядати на конструкцію, як розміщений тен, чи є там кожух і взагалі-то цей кожух ніде в рекламних матеріалах не піариться, то розуміємо, що його прикрутили не для маркетингу.
Так, більшість аерогрилів на ринку без кожуха і в принципі справляються, але якщо він хоча б частково упорядковує повітряний потік від хаотичного до впорядкованого, то це вже краще ніж нічого.
Бо все-таки в класичних аерогрилях відштовхує те, що принцип приблизно ніби ми поставили варити щось в каструлі і газова конфорка не під нею, а над нею...

Звідки я знаю, нащо там той кожух. Або чому тен розташований над вентилятором. Може кожух прикрутили щоб легше було мити і не забризкувався так сильно вентилятор. І вже точно важко зрозуміти нащо там вайфай.
А те що 99% людей не будуть загляди всредину і бачити кожух, так 99% людей і не куплять цей філіпс, бо він істотно дорожчий за інші аерогрилі, а тому 1% продавани і розповідатимуть про кожух, нижню сітку, профільоване дно, зйомну чашу тощо. І таки розведуть той 1% на гроші практично ні за що.
П.С. Приготував заморожені котлети (бургерні з балуваної галі) не розморожуючи, на режимі 240 градусів. Усе більше впевняюся що от як раз цей режим дуже корисний. Картопля виходить краще, ніж на режимі 200, котлети краще, ....

igg 1
V.I.P **
С нами с 29.03.2005

Re: Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? [Re: harald67]
      3 декабря 2024 в 16:16 Гілками

harald67 03.12.2024 14:44 пишет:

І вже точно важко зрозуміти нащо там вайфай.

ну, сміх же ш, без причини, то є - признак... ти ж, вкотре, з себе ж насміхаєшся
бо "99% людей", що вже мають філіпс та хоч трохи клепки у голові , впевнено скажуть, що дуже легко зрозуміли та визнали, що вай фай - то є дуже зручно та доречно для такого(як й для багатьох інших) девайсу. Я от, вже трохи поюзавши на різних програмах/функціях сабж, можу сказати, що вже не згоден купувати другу/третю... мультипіч без отого "незрозумілого вайфаю"...та взагалі, я впевнений, що у найближчий час, отой "незрозумілий (для деяких) вайфай" буде стандартною опцією...

Приготував заморожені котлети (бургерні з балуваної галі) не розморожуючи, на режимі 240 градусів. Усе більше впевняюся що от як раз цей режим дуже корисний. Картопля виходить краще, ніж на режимі 200, котлети краще, ....

який же ти ...прогнозований ...ну, бо добре ж всі знають, все, що ти купуєш має найкращі функції та характеристики

подсевший на форум **
37 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? [Re: igg]
      3 декабря 2024 в 17:37 Гілками

igg 03.12.2024 16:16 пишет:

І вже точно важко зрозуміти нащо там вайфай.

ну, сміх же ш, без причини, то є - признак... ти ж, вкотре, з себе ж насміхаєшся
бо "99% людей", що вже мають філіпс та хоч трохи клепки у голові , впевнено скажуть, що дуже легко зрозуміли та визнали, що вай фай - то є дуже зручно та доречно для такого(як й для багатьох інших) девайсу. Я от, вже трохи поюзавши на різних програмах/функціях сабж, можу сказати, що вже не згоден купувати другу/третю... мультипіч без отого "незрозумілого вайфаю"...та взагалі, я впевнений, що у найближчий час, отой "незрозумілий (для деяких) вайфай" буде стандартною опцією...

Приготував заморожені котлети (бургерні з балуваної галі) не розморожуючи, на режимі 240 градусів. Усе більше впевняюся що от як раз цей режим дуже корисний. Картопля виходить краще, ніж на режимі 200, котлети краще, ....

який же ти ...прогнозований ...ну, бо добре ж всі знають, все, що ти купуєш має найкращі функції та характеристики

Просто я, обираючи якийсь девайс, аналізую функціонал та характеристики до придбанная. І от і виходить що температура смаження 240 замість 200 виявилася ну дуже корисною, а от вайфай, навіть якби він був - що він додає корисного до функціоналу аерогриля? Може розповіси?

V.I.P ***
41 год (24 года за рулем),
С нами с 17.02.2009

Re: Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? [Re: harald67]
      3 декабря 2024 в 18:33 Гілками

harald67 03.12.2024 10:35 пишет:

Ти ж експерт з усіх питань, то залишайся у своєму невіглавстві і далі.

Да нет, это ты у нас эксперт по всем вопросам на этом форуме, во всех темах есть только твое мнение и неправильное: авто, пмм, стиралки, грили, кофемашины, кошки, рыбки и так далее, куда уж мне за тобой угнаться В любую тему зайди - везде ты будешь до последнего отпираться, даже если неправ в чем-то.
Вот и сейчас пытаешься спорить о вещи, которую не видел в глаза, зато мнение имеешь. Потому лично тебе я ничего доказывать не собираюсь, а остальные сами свои выводы сделают
Филипс просто от нефиг делать увеличил количество чаш, элементов, конструкцию, чтобы просто поднять цену в два раза и никто его грили не покупал (создал сам себе конкуренцуию, ага), ты вывел проклятого спекулянта на чистую воду Странно что ты на субару ездишь, а не на жигулях, это ж все маркетинг, а ездит и то и другое, но жигули дешевле в 10 раз

Змінено GreenMile (18:35 03/12/2024)

igg 1
V.I.P **
С нами с 29.03.2005

4 декабря 2024 в 14:36 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

От що що, а картопля фрі виходить в цій шайтан-машині, незмінно, просто чудова й неперевершена!
Краща, як на мене, ніж в макдональдсах/кфс/т.і.

Й це при тому, що я не заморочуюся із попереднім 30-хвилинним замочуванням/вимочуванням/відваренням та й картопля в мене - аби яка - без смаку/запаху (коли ії варити), не сортова й неяка

PS_Звісно, мабуть, не така смачнюща, як засмажена на 240 град.
Я смажу на 180 й меньше

От що що, а картопля фрі виходить в цій шайтан-машині, незмінно, просто чудова й неперевершена. Краща, як на мене, ніж в макдональдсах/кфс/т

Змінено igg (16:11 04/12/2024)

подсевший на форум *
Киев
С нами с 22.10.2007

4 декабря 2024 в 15:48 Гілками

igg 04.12.2024 14:36 пишет:

Це тому, що з вайфаєм!

продавець прохолоди **
53 года (25 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

4 декабря 2024 в 17:24 Гілками

От що що, а картопля фрі виходить в цій шайтан-машині, незмінно, просто чудова й неперевершена!

Й це при тому, що я не заморочуюся із попереднім 30-хвилинним замочуванням/вимочуванням/відваренням та й картопля в мене - аби яка - без смаку/запаху (коли ії варити), не сортова й неяка

Я смажу на 180 й меньше

картопля зараз дорога я теж смажив на 180, але треба буде спробувати на 200 чи 220 і порівняти

igg 1
V.I.P **
С нами с 29.03.2005

Re: Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? [Re: egorka]
      4 декабря 2024 в 22:17 Гілками

egorka 04.12.2024 17:24 пишет:

Я смажу на 180 й меньше

картопля зараз дорога я теж смажив на 180, але треба буде спробувати на 200 чи 220 і порівняти

краще - ворог хорошого ...краще, спробуй на 160-170 - значно меньше шансів пересушити...

продавець прохолоди **
С нами с 17.12.2008

4 декабря 2024 в 22:35 Гілками

igg 04.12.2024 22:17 пишет:

Я смажу на 180 й меньше

краще - ворог хорошого ...краще, спробуй на 160-170 - значно меньше шансів пересушити...

Дякую, спробую, а по часу скільки приблизно треба?

igg 1
V.I.P **
С нами с 29.03.2005

4 декабря 2024 в 22:46 Гілками

egorka 04.12.2024 22:35 пишет:

В ответ на:

...

оце не скажу, я от вчора на око виміряв, вийшло приблизно удвічі меньше, ніж у інструкціях/передвстановленій програмі

продавець прохолоди **
С нами с 17.12.2008

5 декабря 2024 в 10:45 Гілками

igg 04.12.2024 22:46 пишет:

egorka 04.12.2024 22:35 пишет:

В ответ на:

...

оце не скажу, я от вчора на око виміряв, вийшло приблизно удвічі меньше, ніж у інструкціях/передвстановленій програмі

так наче в інструкції час розрахован на максимальну вагу картоплі, а якщо грам 300 то да в два рази менше по часу

igg 1
V.I.P **
С нами с 29.03.2005

5 декабря 2024 в 12:08 Гілками

в мене, як в інструкції, було 1 кг+ ...програма дає 35 хвилин...якщо би до кінця програми дочекався, то було би вугілля)

старый писатель ***
47 лет, Киев
С нами с 09.04.2013

16 декабря 2024 в 20:07 Гілками

vvvolf 21.11.2024 22:53 пишет:

Зараз на Амазоні отакий американець продається.
З цікавого - заявлено 230 градусів. Ну і в оглядах відзначають, що реально швидше готує від ширпотребу.
Одні з найвищих рейтингів.

Amazon

Дякую за наводку. І до цього приглядалась до цього бренду, а тут не витримала і на чорну п'ятницю замовила. Сьогодні приїхала Дуууже приємна зовні та добротна. Для проби посмажила пару шматків маринованого м'яса, спеціально залишила на побалуватися. Вийшло як люблю Для батату протупила з програмою, буду пробувати ще (інструкції не люблю читати, все навмання).
До речі, ціна на Амазоні не змінилася

Супер писатель! *
Lviv
С нами с 26.09.2007

Re: Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? [Re: swetlanax]
      16 декабря 2024 в 20:46 Гілками

swetlanax 16.12.2024 20:07 пишет:

З цікавого - заявлено 230 градусів. Ну і в оглядах відзначають, що реально швидше готує від ширпотребу.

Amazon

Дякую за наводку. І до цього приглядалась до цього бренду, а тут не витримала і на чорну п'ятницю замовила. Сьогодні приїхала Дуууже приємна зовні та добротна. Для проби посмажила пару шматків маринованого м'яса, спеціально залишила на побалуватися. Вийшло як люблю Для батату протупила з програмою, буду пробувати ще (інструкції не люблю читати, все навмання).

А мʼясо перевертали?
Як рівномірність прожарки? Верх/низ?

пользователь **
64 года, Киев
С нами с 05.11.2001

16 декабря 2024 в 20:52 Гілками

В ответ на:

(інструкції не люблю читати, все навмання).

Забобони? Не розумію таких гордощів

Змінено alex_b (21:07 16/12/2024)

старый писатель ***
47 лет, Киев
С нами с 09.04.2013

16 декабря 2024 в 21:19 Гілками

vvvolf 16.12.2024 20:46 пишет:

Amazon

А мʼясо перевертали?
Як рівномірність прожарки? Верх/низ?

Перевертала, але можна було цього не робити, шматки були шашличного розміру і прожарилися досить рум'яно-рівномірно. Але то перші спроби. На вихідних потестую більш повноцінно, однак перше враження дуже позитивне.

старый писатель ***
47 лет, Киев
С нами с 09.04.2013

Re: Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? [Re: alex_b]
      16 декабря 2024 в 21:27 Гілками

alex_b 16.12.2024 20:52 пишет:

В ответ на:

(інструкції не люблю читати, все навмання).

Забобони? Не розумію таких гордощів

Причому тут гордощі? Просто констатація факту. Я ж купую не складні виробничі прибори, а домашню техніку, в якій в 99% випадків інтуітивно все зрозуміло. Якщо ні, тоді й витрачу час на переклад інструкції.

пользователь **
64 года, Киев
С нами с 05.11.2001

17 декабря 2024 в 07:35 Гілками

В ответ на:

Я ж купую не складні виробничі прибори, а домашню техніку, в якій в 99% випадків інтуітивно все зрозуміло.

Ну цей факт давно обігрується в народному фольклорі про програмерів. Я по своїй освіті і внутрішній ментальності - чистий інженер. Тому мануали читаю досить прискіпливо. Хоча якийсь блендер це зовсім не адронний коллайдер, звісно. Після цього читання вношу свої персональні особливості і уподобання для користування режимами.
Скажу більше. Часто-густо через цілий півроку-рік користування я може перечитати мануал і знайти в ньому деякі нюанси. Це не часто, але кілька разів бувало. Не хочу нікого вчити життю, але в докладному мануалі завжди є корисна інформація. Тим більше, що я завжди використовую техніку по максимуму її можливостей. Наприклад, запам'яталось, на форумі деякі ...хм...особи зовсім не змогли осягнути факти використання навернутої мікроволновки для готування безлічі страв. Фігня, сказали вони. Мікроволновка для підогрівання борщу - максимальний фініш. По їх ментальності.
Вибачаюсь за деякий оффтоп.

подсевший на форум **
37 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

17 декабря 2024 в 12:23 Гілками

Amazon

Ninja 180 зараз також по акційній ціні у київському офіційному інтернет магазині коштує не набагато більше. 4999 грн. Але ж за доставку не платитимеш. Але начебто сьогодні акція закінчується.

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
1 користувачів і 11 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 16818

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія