juiT 21.12.2024 10:17 пишет: Що скажете за Мультипіч XiaomiDeermaAir Fryer KZ120 7,5L ? Чи з такою назвою, результат буде відповідний? 3800 зараз по акції. Ох уж ці акції.
ПС. Прочитав відгуки на ютубі, криве косе. Напевно потрібно дивитись на варіанти, які присутні за кордоном, це косорі або ніндзя. А не весь цей китайський ширпотріб.
Я сьогодні натрапив на таку в магазі, то уважно роздивився та помацав ії...й можу сказати, що не виглядає вона кривішою за мій (удвічі дорожчий) філіпс: візуально й тактильно, зовні та всередині(практично копія філіпса), склалося враження досить добротної збірки, все щільно прилягає, без зазорів, що є в моєму філіпсі. Так що, не така вона й дерьмова)
Tehnoton 22.12.2024 17:34 пишет: Підкажить хтось вже користувався таким аерогрилем Philips NA332/00 ? чи варто на нього звернути увагу?
вже тут питали про нього, це - новинка, тому об'єктивних оцінок зарано очікувати. Імхо, вартість завищена, враховуючи, що за ту ж ціну можна взяти із більшим обсягом чаші та вже +- перевірені часом моделі.
я ії розглядав, як одного з найперших претендентів на покупку, але коли живцем ії побачив, помацав...передумав відразу, бо на вигляд та й тактильно якість збірки не вселяє надію на якість та довговічність...особливо оте керувальне коліщатко, що вже на полиці магазу дуже хиталося/люфтило.
Tehnoton 22.12.2024 17:34 пишет: Підкажить хтось вже користувався таким аерогрилем Philips NA332/00 ? чи варто на нього звернути увагу?
Не користувався, але вживу мацав. Поки-що - претендент #1 на покупку. Крім підсвітки і оглядового вікна має направляючий кожух на тен так як в топової моделі. Ну і в цілому справила хороше враження по якості матеріалів і збірки. Ну але відгуків поки нема. Ті що є - це представники Філіпс генерують…
ну, бо ж, таваріщь - нє чітатєль же ш...говорили-балакали
у меня когнитивный диссонанс - жир стекает вниз, а масло остается?
Так повітрям жарить, а не жиром. Тобто теплоносій при класичнішому смаженні - олія. А в аерогрилі - повітря, яке інтенсивно переносить тепло від тена до їжі.
ну, бо ж, таваріщь - нє чітатєль же ш...говорили-балакали
у меня когнитивный диссонанс - жир стекает вниз, а масло остается?
Так повітрям жарить, а не жиром. Тобто теплоносій при класичнішому смаженні - олія. А в аерогрилі - повітря, яке інтенсивно переносить тепло від тена до їжі.
egorka 19.12.2024 12:49 пишет: Ну шо там кажуть в СЦ?
після того, як тиждень перевозили сабж з Києва до Дніпра , вчора трохи розбурхав це кодло талоновитих менеджерів-логістів...ну й вже сьогодні, маємо (доволі очікуваний) результат/вердикт з СЦ: протестовано, ніяких дефектів/неполадок НЕ виявлено
Капець , а шо робити тепер з тою жовтою плямою? Шо вони кажуть?
Отримав свій прилад, що два тижні мандрував за дивним маршрутом Київ-Дніпро-Київ...та повернувся ні з чим:SMIRK: таке в мене враження, що його навіть не розпаковували сервісмени, але надали "грунтовний" висновок, що "виріб справний, проблем не виявлено..."
Невже, такі "незрячі" сервісмени? От як?? можна не побачити очевидне, зазор такий, що (мені) дивитися боляче, а непобачити таке, навіть із слабким зором, неможливо
Ну що ж, поспілкуюся тепер напряму із Філіпсами...вони як раз, вчора надіслали листа із промовистим запитанням: "Ви задоволені чи ні?" та просять дати відгук про цей "чудовий" виріб...Ну, от й надам розгорнутий відгук з веселими картинками...
В Нінзі середнє курча сирісіньке, при готовці строго по рецепту з інструкції. Замість 45хв - десь до 70-ти. Можливо, комусь стане у пригоді при виборі.
vvvolf 21.11.2024 22:53 пишет: Зараз на Амазоні отакий американець продається. З цікавого - заявлено 230 градусів. Ну і в оглядах відзначають, що реально швидше готує від ширпотребу. Одні з найвищих рейтингів.
Дякую за наводку. І до цього приглядалась до цього бренду, а тут не витримала і на чорну п'ятницю замовила. Сьогодні приїхала Дуууже приємна зовні та добротна. Для проби посмажила пару шматків маринованого м'яса, спеціально залишила на побалуватися. Вийшло як люблю Для батату протупила з програмою, буду пробувати ще (інструкції не люблю читати, все навмання). До речі, ціна на Амазоні не змінилася
О. Цікаво. Я про цей бренд жодного разу не чув, але дружина після довгих вивчень, вибрала також Cosori: COSORI Air Fryer with 2 Chambers, 8-in-1 Dual Zone XXL 8.5L, https://amzn.eu/d/aGstCAp Все наче ок, але сказала, що великі шматки м'яса, типу чверть курки, в духовці все ж таки краще виходять. Крильця там, ніжки - норм, а ось великі шматки зверху висушуються, поки всередині доготуються. Підсвітка, таймери там, програми - наче все є, я туди не лізу. Знаю, що вже купу раз в посудомийці мили, також все ок.
Все наче ок, але сказала, що великі шматки м'яса, типу чверть курки, в духовці все ж таки краще виходять. Крильця там, ніжки - норм, а ось великі шматки зверху висушуються, поки всередині доготуються.
підтвержую, є таке й на мойому "дефективному" філіпсі, ...причому, висушує не тільки зверху...але, не знаю, чи у духовці буде кращий результат...здається мені, сабж(як власне й духовка) за визначенням, за такої температури (+-200град.) має висушувати м'ясо/птицю/рибу...якщо готувати до повного просмаження без фольги/рукава й т.п.