я скорше змирюся із коліщатком у Тефалі, що удвічи дешевший до речі, вже уважно до тефалів придивлявся, як до варианту заміни й мені здалося, що коліщатко там більш якесь "якісне" та меньше, ніж у філіпса, хитається А обсяг чаші в тефаля, навіть на 6,5 л, мені виглядає трохи більшим, ніж в моєму філіпсі на 7,2 л...тому, що габарити чаші дещо більші, але у філіпса кошик глибший....
так тефаль на 6,5 літра е без коліщатка
та знаю-знаю)) ти вже про свою таку всі вуха продув
я от ще натрапив на новинку - той самий Panasonic , дуже схожий( в т.ч. й по ціні) на Тефаль, правда на 6л, але з віконцем оглядовим, паром, відкладеним стартом та 36 міс. гарантією, але потужність значно меньша (лише 1450Вт), хоча позиціонують це, як таку що значно економить ел.енергію...піду подивлюся ще й на неї
egorka 27.01.2025 16:23 пишет: чому про свою, е Новинка
12 тисяч за те, що у конкурентів коштує 6-7?
так само й мене та ціна трохи здивувала... тим більше, що вона ніяка вже не новинка, бо вісить у продажу вже декілька місяців та буде в тому тефаль-шопі висіти вічно, якщо не будуть дивитися навкруги свого носа)
я от ще натрапив на новинку - той самий Panasonic , дуже схожий( в т.ч. й по ціні) на Тефаль, правда на 6л, але з віконцем оглядовим, паром, відкладеним стартом та 36 міс. гарантією, але потужність значно меньша (лише 1450Вт), хоча позиціонують це, як таку що значно економить ел.енергію...піду подивлюся ще й на неї
цій новинці100 літ в обідскоро 2 рочки виповниться))...як на мене, та що в тебе модель буде краща, бо я їх живцем у магазі, днями, дивився/порівнював...таку як в тебе модель(в тебе ж така? ), вже практично скрізь (в офіціалів) розібрали, а ці "новинки" є в кожному магазі, тільки значно дешевше, ніж за твоїм посиланням
цій новинці100 літ в обідскоро 2 рочки виповниться))...як на мене, та що в тебе модель буде краща, бо я їх живцем у магазі, днями, дивився/порівнював...таку як в тебе модель(в тебе ж така? ), вже практично скрізь (в офіціалів) розібрали, а ці "новинки" є в кожному магазі, тільки значно дешевше, ніж за твоїм посиланням
в мене така як на Твоему посиланні але чомусь чорна мені більш подобається та вона е в наявності Отака
igg 25.01.2025 12:46 пишет: Ху-ух ...нарешті, я знову з диво-пічкою! Вчора перебрав-переглянув у комфі штук п'ять запакованих та на вітрині, таких самих, як мій, сабжів, але марно - усі +- з тим самим дефетивним зазором з лівого боку, схоже, що уся партія у цього продавця з таким самим дефектом... бо у сусідньому фоксі, й на вітрині та й перша ж, що була розпакована з коробки, була візуально ОК...ії й узяв, подивимось...
сьогодні перевірив, як працює нова пічка...й що ви думаєте?...вона так само димить/парує...та тільки вже не з одного боку, а з обидвох! при тому, що зі спеціального вент.віконця пари майже немає Походу, буду й цю здавати та прощатися із Філіпсом, обирати щось інше(((
Питання до юзерів філіпсів та НЕфіліпсів: чи ви щось подібне спостерігали в своїх приладах, щоби отак пар валив з фасаду??
Ми з дружиною взяли перед Новим роком мультипіч, вибирали між двома моделями: Мультипіч Tefal Easy Fry&Grill Precision EY505D15 і така Мультипіч TEFAL Easy Fry MegaEY855D10 , вибрали першу модель вона більш компактніша, але кошик трохи замалий. По зазорам нормально зібрана, ніде нічого не парує, крім як ззаду. Може треба було більше брати, але на трьох людей вистачає
та я тільки на тефалі дивився, я думаю що вони зроблять скоро дешевше бо 12 тис да це забагато
в мене така як на Твоему посиланні але чомусь чорна мені більш подобається та вона е в наявності Отака
мені навпаки, чорна - ні альо, а нержавійку( за 7к , а не за 8 чорну) мабуть взяв би, але немає, все розібрали ...зроблю я паузу, бо замахався вже з цими виборами
мені навпаки, чорна - ні альо, а нержавійку( за 7к , а не за 8 чорну) мабуть взяв би, але немає, все розібрали ...зроблю я паузу, бо замахався вже з цими виборами
Ця нержавійка не така як на грилі протер і блищить , тут вона якась інша, я вже для нержавійки прикупив засіб https://rozetka.com.ua/ua/362898909/p362...CyABEgLC6PD_BwE бо чомусь бувають плями на тій нержавійкі то чорна мабуть буде краща
подивився сьогодні, на цього Панаса ...й він мені вцілому, візуально-тактильно, сподобався...гарний, як усі Панасоніки)), виглядає якісно зібраним, на відміну від філіпсів, запакований дуже ретельно, як зовні(традиційно добротна така, ефектна коробка) так й всередині, з роки гарантії тішать, дорогувато наче, але ж, ця легенда та магія Панаса... так й оговтує з ног до голови ...дуже замислився, якщо чесно
подивився сьогодні, на цього Панаса ...й він мені вцілому, візуально-тактильно, сподобався...гарний, як усі Панасоніки)), виглядає якісно зібраним, на відміну від філіпсів, запакований дуже ретельно, як зовні(традиційно добротна така, ефектна коробка) так й всередині, з роки гарантії тішать, дорогувато наче, але ж, ця легенда та магія Панаса... так й оговтує з ног до голови ...дуже замислився, якщо чесно
тоді треба брати да і ручка із золота 999 проби судячи по відео то схожий на тефаль
тоді треба брати да і ручка із золота 999 проби судячи по відео то схожий на тефаль
шо є то є))...й те золото, хоч й не блещить(бо матове) - поки чи не єдине, що мене стримує купити вже сьогодні
шо є то є))...й те золото, хоч й не блещить(бо матове) - поки чи не єдине, що мене стримує купити вже сьогодні
чорна ізолента наше все, ну і чаша там 6 літрів а Ти казав що це мало то трішки доложи і еупи тефаль на 6,5 літрів, там даже е перегородка в чаші і якщо треба щось невеличке приготувати то можна 2 страви одночасно готувати
egorka 28.01.2025 12:37 пишет: трішки доложи і еупи тефаль на 6,5 літрів, там даже е перегородка в чаші і якщо треба щось невеличке приготувати то можна 2 страви одночасно готувати
скажи чесно, ти часто 2 страви одночасно готував у своїй?
сьогодні перевірив, як працює нова пічка...й що ви думаєте?...вона так само димить/парує...та тільки вже не з одного боку, а з обидвох! при тому, що зі спеціального вент.віконця пари майже немає Походу, буду й цю здавати та прощатися із Філіпсом, обирати щось інше(((
Питання до юзерів філіпсів та НЕфіліпсів: чи ви щось подібне спостерігали в своїх приладах, щоби отак пар валив з фасаду??
Учора увечері готував у Ніндзі картоплю (типу фрі) а після цього котлету. Нічого подібного не спостерігалося. Мені навіть цікаво: а з яких саме продуктів може утворитися стільки пари. Ти ж не макарони варив у тому аерогрилі.
Це я вчора смажив картоплю по селянські(попередньо пару хвилин відварену) на новому сабжі...парувало дуже й саме через "вхідні" двері, а не у вент.решітку, що є позаду...
А оце - смажив свинячі реберця, досить жирні й тут вже не пара валить, а тупо дим, що утворювався від стікаючого у розжарену чашу.... добре, що на балконі діло було, бо можна й вчадити від такої його кількості/концентрації ...й от на новому приладі вже я жирне м'ясо боюся смажити
А ты случайно там не перегружаешь чашу больше максимума?
Учора увечері готував у Ніндзі картоплю (типу фрі) а після цього котлету. Нічого подібного не спостерігалося. Мені навіть цікаво: а з яких саме продуктів може утворитися стільки пари. Ти ж не макарони варив у тому аерогрилі.
Це я вчора смажив картоплю по селянські(попередньо пару хвилин відварену) на новому сабжі...парувало дуже й саме через "вхідні" двері, а не у вент.решітку, що є позаду...
А оце - смажив свинячі реберця, досить жирні й тут вже не пара валить, а тупо дим, що утворювався від стікаючого у розжарену чашу.... добре, що на балконі діло було, бо можна й вчадити від такої його кількості/концентрації ...й от на новому приладі вже я жирне м'ясо боюся смажити
А ты случайно там не перегружаешь чашу больше максимума?
egorka 28.01.2025 12:37 пишет: трішки доложи і еупи тефаль на 6,5 літрів, там даже е перегородка в чаші і якщо треба щось невеличке приготувати то можна 2 страви одночасно готувати
скажи чесно, ти часто 2 страви одночасно готував у своїй?
Чесно, ні, донька щось пару раз готувала курка та овочі щось таке
igg 28.01.2025 13:07 пишет: , скажи чесно, ти часто 2 страви одночасно готував у своїй?
... особливо якщо одна з цих двох страв - риба, креветка або баранина
такого не готував, більш курка печериці овочі картопля
Я не про досвід приготування, а про те, що якщо мати девайс з двома лотками і в одному готувати, наприклад, печериці, а в іншому якогось сібаса, то потім гриби будуть тхнути смаженою рибою.