Werewolf 16.07.2025 17:44 пишет: Таки заразний форум
+1 Купив дочці в Ваві в общагу Panasonic NF-CC600AXE. За пів року не може собі уявить, как готувати без "шайтан машины"... Вона там завжди коштувала близько 500 zl.
igg 23.03.2025 12:54 пишет: підкупає те, що вона має: 240 градусів,
Я хз чего вы за этими градусами гоняетесь, это ж не духовка. Он топовый филипс заявлено 200 градусов, при этом оно отлично готовит стейки с корочкой, куда там 240, чтоб сгоревшую подошву из стейка сделать? Шашлычки вон седня седлал - 180 градусов сильный поток - как с мангала.
В ответ на: ...
Окно там специально, чтобы жиром заляпывалось и раздражало?
igg 23.03.2025 12:54 пишет: а тим часом, топовий філіпс, про який таємно все ще мріяв , потихеньку, але впевнено дорожчає
Надо было под акцию брать сразу, ну или теперь ждать скидок от ПБ/розетки или распродаж. В ноябре он стоил 14к + набор для гриля в подарок.
Та я в курсі, бо щільно мониторю. В листопаді-грудні й за 12,5 проскакували топові, але ж, я - про тенденцію...із часом, дорожчають сабжи(на відміну від ел.грилів, наприклад) потихеньку й не тільки філіпс
А підскажи нам темним шановний добродію з якого матеріалу там чаша, тому що +/-240 градусів цельсія і кетайський пластик, та смачний силіконовий пергамент це 100% онкологіяв недалекому майбутньому...
Надо было под акцию брать сразу, ну или теперь ждать скидок от ПБ/розетки или распродаж. В ноябре он стоил 14к + набор для гриля в подарок.
Та я в курсі, бо щільно мониторю. В листопаді-грудні й за 12,5 проскакували топові, але ж, я - про тенденцію...із часом, дорожчають сабжи(на відміну від ел.грилів, наприклад) потихеньку й не тільки філіпс
А підскажи нам темним шановний добродію з якого матеріалу там чаша, тому що +/-240 градусів цельсія і кетайський пластик, та смачний силіконовий пергамент це 100% онкологіяв недалекому майбутньому...
ось що в тефалі PTFE (політетрафторетилен): Це безпечний полімер, який часто використовується для антипригарних покриттів. Він не вступає в реакцію з харчовими продуктами та водою, навіть при високих температурах, і є безпечним для використання
В ответ на: ось що в тефалі PTFE (політетрафторетилен): Це безпечний полімер, який часто використовується для антипригарних покриттів. Він не вступає в реакцію з харчовими продуктами та водою, навіть при високих температурах, і є безпечним для використання
КЕП
Політетрафторетилен, ПТФЕ, полімер також відомий під торговою маркою Teflon™
Тоді трохи тормозну мхп, та почитаю трохи тут може й собі сей девайс придбаю, хоча при народженні людини на світ божий всевишній в пакет тефлон не положив/можливо забув..? Зі стікла би чашу то точно би придбав.
Pepko 29.07.2025 20:05 пишет: Тоді трохи тормозну мхп, та почитаю трохи тут може й собі сей девайс придбаю, хоча при народженні людини на світ божий всевишній в пакет тефлон не положив/можливо забув..? Зі стікла би чашу то точно би придбав.
нічого не зрозуміло, мільйони людей користуються аерогрилем
а звичайний пергамент?
Потравив дядько жуків на городі й зразу пішов дощ, йде він додому а на лавці сидить дід, він його й запитує, що буде з жуками, здохнуть чи ні? Дід почухав репу та й каже дяді, я не знаю подохнуть чи ні жуки, але такого здоров'я як було у них точно не буде... P.S. Я, не дохтор тому від коментів утримаюсь.
Підкажіть, будь ласка, після Філіпса, наскільки тихіше/гучніше/так само+- працює Тефаль?
приблизно те саме. я різниці не відчуваю.
Дякую. Тим часом, я зайшов у оф-лайн магаз та попросив поставити поруч та увікнути: відомий Пхіліпс (володів такими двома та не склалося із ними) VS Тефаль...
у результаті власними вухами "почув", що Тефаль працює відчутно тихіше, але, здається, мій Хайсенс, серед цих 3-х, таки самий тихий(але він й найменш потужний), бо я вдома до нього наклоняюся та прислухаюся, чи він дійсно працює, на відміну від філіпса, що гудів на тій же кухні, як потужна витяжка
Pepko 29.07.2025 20:05 пишет: Тоді трохи тормозну мхп, та почитаю трохи тут може й собі сей девайс придбаю, хоча при народженні людини на світ божий всевишній в пакет тефлон не положив/можливо забув..? Зі стікла би чашу то точно би придбав.
нічого не зрозуміло, мільйони людей користуються аерогрилем
Що тут тобі не зрозумілого? Як один з прикладів, при совку дуст був одним з найкращих/найпоширеніших ядів і ним користувались теж мільйони людей, а потім бац і він самий гірший, бо викликає онко захворювання. Так і тут той самий случай може бути з тефлоном, як на мене то в цьому випадку лучше перебздеть, чим недобздеть, але кожен кузнець свого щастя, тому та ''поучительная пантюшка'' з жуками мене все таки насторожує...
у результаті власними вухами "почув", що Тефаль працює відчутно тихіше, але, здається, мій Хайсенс, серед цих 3-х, таки самий тихий(але він й найменш потужний), бо я вдома до нього наклоняюся та прислухаюся, чи він дійсно працює, на відміну від філіпса, що гудів на тій же кухні, як потужна витяжка
А наскільки той звук критмчний. Нінзю я чую, але мене це не непокоіть.
А наскільки той звук критмчний. Нінзю я чую, але мене це не непокоіть.
якщо чесно, не дуже й критично...але, коли після філіпса придбав хайсенс, то приємно здивувався, що звук може бути у рази тихіший, а результат приготування +- однаковий... й от тепер це для мене +1 аргумент при виборі, бо, особливо на маленькій кухні(з купою девайсів), оті звуки(а ля турбо витяжка) суттєво впливають, на старість років особливо ...
...мабуть, щось таки в цьому є, бо й виробники, наприклад той же тефаль, приділяють (звісно, там значна частка маркетингу) тиші окрему увагу...
Мені той звук критичний. Готую лише іноді крильця, гуде як літак 45хв. Запах, теж, по двох поверхах розганяє, зимою ще й вікна запотівають. Вихлоп іде на стіну - підставляю скляну поличку, бо заляпає жиром (я так думаю). В духовці (якийсь старий Бош) тихо та комфортно. Тепер подумав би тричі, чи воно мені потрібне, враховуючи, що займає місце та підводив розетку.
В филипсе - нет, просто какое-то термостойкое покрытие на обеих чашах, к ним все прилипает так, что не отдерешь, особенно курица. Надо отмачивать в горячей воде предварительно перед ПММ, иначе не отмывается с первого раза. Антиприргарная у меня в нем только отдельно купленная подставка для гриля/шашлыка, там да можно чуть ли не салфеткой протереть и все чисто.
В филипсе - нет, просто какое-то термостойкое покрытие на обеих чашах, к ним все прилипает так, что не отдерешь, особенно курица. Надо отмачивать в горячей воде предварительно перед ПММ, иначе не отмывается с первого раза. Антиприргарная у меня в нем только отдельно купленная подставка для гриля/шашлыка, там да можно чуть ли не салфеткой протереть и все чисто.
А пергаментом, принципово не користуєтесь? Про прилипання у типовому філіпсі, дякую за чесну інфо. Бо колись про нього мріяв)...але півроку користуюся утричі дешевшим Хайсенс та подібних проблем з прилипанням, не маю взагалі.