Ні в описі, ні на фото нічого такого немає. Стандартний аерогриль як і усі інші. Спробуй приготувати картоплю безе перемішування (звісно не кілька скибочок) і сам усе побачиш. Теоретично можна не перемішувати хіба що у дорогущому філіпсі, у якого дно кошика то є сітка. А в усіх інших, де лоток це паралелепіпед без верхньої грані треба перемішувати, або перевертати.
Якщо так і це працює то беру свої слова назад. Спробуй не перемішувати картоплю і не перевертати м'ясо. Якщо нормально вийде то це супер. Отой дорогущий філіпс виявиться нікому не потрібним. П.С. Стосовно користі від вайфаю та підключення до корисного будинку усе одно сенсу немає.
зараз був тонкий слой картоплі то скоринка зі всіх сторін коричнева, перепекла.
harald67 29.09.2025 11:44 пишет: .. Теоретично можна не перемішувати хіба що у дорогущому філіпсі, у якого дно кошика то є сітка. А в усіх інших, де лоток це паралелепіпед без верхньої грані треба перемішувати, або перевертати.
так у МУІ також дно чаши з отворами
не полінуйтеся, загуглити та порівняти, яке сітчасте дно у топового філіпса за 15к та отвори у своїй міу за 2к...зрозумієте, про що йде мова.
верю, сеточка это круто я к тому, что даже там дно не цельное хотя лично мне сей прибор не зашел, я уже писал ранее стоит место занимает забрал бы кто, дешевле чем взял
не полінуйтеся, загуглити та порівняти, яке сітчасте дно у топового філіпса за 15к та отвори у своїй міу за 2к...зрозумієте, про що йде мова.
верю, сеточка это круто я к тому, что даже там дно не цельное хотя лично мне сей прибор не зашел, я уже писал ранее стоит место занимает забрал бы кто, дешевле чем взял
ви дуже задорого ії взяли, імхо, щоб забрали то треба дуже дешевше віддавати на олх таких, кому не зайшло, та хочуть "віддати дешевше, ніж брав" дуже багато...
igg 29.09.2025 13:10 пишет: не полінуйтеся, загуглити та порівняти, яке сітчасте дно у топового філіпса за 15к та отвори у своїй міу за 2к...зрозумієте, про що йде мова.
А тут я не зрозумів - яка перевага саме сітки перед "несіткою"?
GreenMile 20.09.2025 18:59 пишет: ты пришел сюда чисто поделиться своим разочарованием
В якійсь мірі ти, можливо, правий. А що, не можна? Тут тільки клуб для тих кому зайшло?)) Здається, багато хто розчаровується. ОЛХ рясніє тисячами обяв з новими арогрилями, де в описі: готували кілька разів.
Можно, почему нет? Это было в контексте ответа камраду, почему я не расписал подробно. Потому что тебе это не нужно. Не все вещи заходят всем, это нормально, кто к чему привык. Мне не заходит мультиварка, а друг без нее жизни не представляет. Се ля ви.
igg 29.09.2025 13:10 пишет: не полінуйтеся, загуглити та порівняти, яке сітчасте дно у топового філіпса за 15к та отвори у своїй міу за 2к...зрозумієте, про що йде мова.
Там не в сетке суть, а в том, что филипс с сеткой работает как "пылесос": протягивает горячий воздух снизу через сетку сквозь гору картошки, таким образом обдувает горячим воздухом не только сверху и/или снизу, а и со всех сторон внутри кучи. Но он все равно предлагает струсить лоток на половине времени готовки.
kym 29.09.2025 17:58 пишет: дык.... я взял после скидок за 70 баксов это плюс-минус 2800,вроде меньше этого олх отдал бы еще ниже но не задарма же вестимо
создать тему по оценке на продажу?
та то я першу-ліпшу об'яву взяв, для прикладу, а їх там ого скільки...якщо добре пошукати, знайдуться охочих продавців віддати (все одно ж, "стоіт мєсто занимаєт") за 1,5-2 к, імхо.
тему створюйте, ніхто ж не заважає, може дійсно, вийде оцінити реальний попит...
Там не в сетке суть, а в том, что филипс с сеткой работает как "пылесос": протягивает горячий воздух снизу через сетку сквозь гору картошки, таким образом обдувает горячим воздухом не только сверху и/или снизу, а и со всех сторон внутри кучи.
А, ну тут погоджуюсь. Якраз по цій причині і взяв Філіпс з подвійною корзиною і направляючим кожухом в районі тена/вентилятора...
виглядає все (ціна/дизайн/функціонал/характеристики) чудово, цікаво буде ваші відгуки...
Зважаючи що завищених очікувань не мав, а сприймаю ці девайси як досить примітивну конвекційну міні-духовку, то в принципі задоволений. Основний бонус - це звичайно вікно з підсвіткою. Як мінімум при виключеному основному освітленні це красиво і затишно)) Ну а по факту - головне, що можливий візуальний контроль за приготуванням.
Конструкція кошик в кошику в принципі мені подобається. Можливо це і самообман, але в першу чергу через те, що повітря, як вище відмічали не просто хаотично "вдаряється" зверху в страву, а все таки пробує циркулювати по якомусь впорядкованому колу...
З неприємного - є якісь зайві пульсуючі звуки від турбіни після розігріву, які свідчать, що є якийсь дисбаланс (хто не знав - то вентилятор в аерогрилях не закріплений мертво, він має якийсь запрограмований люфт). Коли нахиляю під певним кутом, то ці звуки пропадають. Ну але оскільки взяв в "сірого дилера", то по гарантії пролітаю, тому поки-що забив...
Зі страв, які рекомендую:
В ответ на: Порізати картоплю на четвертини, потримати в холодній воді, злити/просушити. Додати трохи оливкової олії і майонезу, паприку, сушений часник та інші улюблені спеції. Перемішати і залишити "маринуватись" на 5-10 хв. Далі 25-35 хв. на 180-190 градусів. Вийшло чудово.
vvvolf 29.09.2025 22:55 пишет: "Кіно" про фрі виглядає так:
красівоє))...можливо, така(верхня) конструкція віконця більш вдала та його не буде люто закидувати жиром/олією, як на моделях із "нижнім" вікном. Дякую за відгук
vvvolf 29.09.2025 22:55 пишет: "Кіно" про фрі виглядає так:
а фрі з магазину? Чи сами робили і ще кажуть що треба шайтан машину ставити над витяжкою?
а це як, над витяжкою?
Мабуть очепятка і малося на увазі "під витяжкою". Я так свій аерогриль ставлю, якщо рибу запікаю, бо інакше запах на півквартири розповсюджується. Коли картоплю роблю або м'ясо то під витяжку не ставлю.