skydiver 27.09.2025 22:41 пишет: А чого всі стверджують, що духовку треба гріти 40 хв. Може то у вас старі якісь. В моїй є спеціальний режим, нагріває до 200 гр за 5 хвилин. Аерогріль класна штука, купив модель з маленький об'ємом в грудні минулого року. Працює майже кожен день, найчастіше готує індичку на вечерю. Ріжу її шматками, мариную і потихеньку собі вибираю з миски протягом тижня і готую. 16 хвилин на 160 градусів і готово.
GreenMile 27.09.2025 23:06 пишет: Рискну предположить, что у тебя пиролитическая духовка с мощностью около 3,5-4кВт. Те, что попроще, обычно 1,8-2,5кВт, они чисто физически не могут нагреть такой объем до 200 градусов за 5 минут.
дайте, плз, модель вашої духовки.
а чому саме індичку? курку принципово не готуєте? як на мене, курка сочніша, але, мабуть різні курки та індики бувають
Ні, духовка не піролітична. Gorenje BO76SYB https://ua.gorenje.com/products/cooking-...000000000733271 Приєднувальна потужність 3.3 кВт, у мене стара проводка в будинку, я не можу собі дозволити потужні пристрої, бо вхід не витримає. Придбав в 2020. В цій духовці є режим швидкого нагріву, врубає всі нагрівальні елементи + вентилятор. Протестив для точності нагріває до 200 градусів за 7 хвилин, дуже зручно.
Нічого не має проти курки, але індичка вважається більш споживної і дієтичною. Мені більше смакує і вона м'якіше, якщо брати м'яку частину. Я з її готовкою не заморочуюсь, ріжу на частини, мариную зі спеціями і потім в аерогріль порціями протягом тижня. Зараз в ролі маринаду закарпатське домашнє вино, подарували, але я люблю сухе червоне, а так потихеньку пляшка пустішає :-)
В мене якось картопля, м'ясо виходять смачно. А от овочі поки тільки якщо спочатку запікати під фольгою, а потім підрум'янити вже на грилі - то більш менш їстівне. Але все одно трохи не те, що задумувалось.
skydiver 27.09.2025 22:41 пишет: А чого всі стверджують, що духовку треба гріти 40 хв. Може то у вас старі якісь. В моїй є спеціальний режим, нагріває до 200 гр за 5 хвилин. Аерогріль класна штука, купив модель з маленький об'ємом в грудні минулого року. Працює майже кожен день, найчастіше готує індичку на вечерю. Ріжу її шматками, мариную і потихеньку собі вибираю з миски протягом тижня і готую. 16 хвилин на 160 градусів і готово.
В ответ на: ...
GreenMile 27.09.2025 23:06 пишет: Рискну предположить, что у тебя пиролитическая духовка с мощностью около 3,5-4кВт. Те, что попроще, обычно 1,8-2,5кВт, они чисто физически не могут нагреть такой объем до 200 градусов за 5 минут.
дайте, плз, модель вашої духовки.
а чому саме індичку? курку принципово не готуєте? як на мене, курка сочніша, але, мабуть різні курки та індики бувають
Ні, духовка не піролітична. Gorenje BO76SYB https://ua.gorenje.com/products/cooking-...000000000733271 Приєднувальна потужність 3.3 кВт, у мене стара проводка в будинку, я не можу собі дозволити потужні пристрої, бо вхід не витримає. Придбав в 2020. В цій духовці є режим швидкого нагріву, врубає всі нагрівальні елементи + вентилятор. Протестив для точності нагріває до 200 градусів за 7 хвилин, дуже зручно.
Нічого не має проти курки, але індичка вважається більш споживної і дієтичною. Мені більше смакує і вона м'якіше, якщо брати м'яку частину. Я з її готовкою не заморочуюсь, ріжу на частини, мариную зі спеціями і потім в аерогріль порціями протягом тижня. Зараз в ролі маринаду закарпатське домашнє вино, подарували, але я люблю сухе червоне, а так потихеньку пляшка пустішає :-)
Сучасні духовки швидко нагріваються, у мене по відчуттям 10 хв. десь
Та в принципі будь-яка. У мене вбудована базова модель Гореньє до 160 розігрівається за 12 хв. У родичів Бош окремий девайс, газова плита з електродуховкою, має режим швидкого нагріву і нагрівається за 5-7 хв, не пам'ятаю її потужність, але вона у них виводила 5кв інвертор+батарею в помилку:))
MakcPassat 04.10.2025 15:55 пишет: В мене якось картопля, м'ясо виходять смачно. А от овочі поки тільки якщо спочатку запікати під фольгою, а потім підрум'янити вже на грилі - то більш менш їстівне. Але все одно трохи не те, що задумувалось.
+100500. У мене також картопля, мясо і особливо риба смачно виходять, а усякі кабачки/баклажани/... більше не сухарі скидаються. Правда ще шампіньони нормально виходять. А займатися отими "танцями з бубнами" типу обгоротання у фольгу, зміни температури у процесі приготування тощо у мене бажання немає - я купував аерогриль щоб скоритити свої "трудовитрати" а не для того, щоб оцією хоботнею займатися.
Панове, вибачайте, немає натхнення перечитати це все.... Резюміруйте: який аерогріль зараз в тренді ? Дружина хоче, а вибирати ж мені а я вообще дупля не ловлю
Yura-8 09.10.2025 14:45 пишет: Панове, вибачайте, немає натхнення перечитати це все.... Резюміруйте: який аерогріль зараз в тренді ? Дружина хоче, а вибирати ж мені а я вообще дупля не ловлю
Якби купував зараз то придбав би обговорювану у цій темі: сторінка Те підключення до вайфаю нафіг не потрібне, а от два тени (зверху та знизу) виглядяє дуже привабливо, щоб не перемішувати ту картоплю.
Yura-8 09.10.2025 14:45 пишет: Панове, вибачайте, немає натхнення перечитати це все.... Резюміруйте: який аерогріль зараз в тренді ? Дружина хоче, а вибирати ж мені а я вообще дупля не ловлю
Якби купував зараз то придбав би обговорювану у цій темі: сторінка Те підключення до вайфаю нафіг не потрібне, а от два тени (зверху та знизу) виглядяє дуже привабливо, щоб не перемішувати ту картоплю.
Начебто не погана, а мови вона вміє перемикати?
Дві сторінки назад відписався камрад - власник такої. Перепитай у нього.
Зависимо от бюджета. Я бы свой ни на что другое сейчас не поменял, главным образом из-за щупа и двойной чаши, но оно небюджетно. Из недорогих смотрел бы наверное такой, как камрад vvvolf на прошлой странице показывал.
ще треба дивитися розмір чаші на скільки літрів треба, може треба оплата частинами? Що приблизно плануєте готувати , тут кожному своє, нас влаштовує тефаль