Діагональ здалась малою, хоча фізічний розмір однаковий
Дианогаль ТВ малою не буває , чим більше тим кращє
Діагональ здалась малою, хоча фізічний розмір однаковий
Дианогаль ТВ малою не буває , чим більше тим кращє
Дак отож, потрібно було 50" брати, але акції не було. Якщо не звикну, віддам дитині в кімнату, а собі інший куплю, якщо буде бажання.
Дак отож, потрібно було 50" брати, але акції не було
Тоді краще 55 брати , щоб напевно
Дак отож, потрібно було 50" брати, але акції не було
Тоді краще 55 брати , щоб напевно
65, щоб двічі в магазин не бігати .
65, щоб двічі в магазин не бігати
Чому би і ні , якщо влізе . В мене 50 , то можно було і 55 бо більший вже не влізе
До речі, на комфі вже й розібрали
До речі, на комфі вже й розібрали
За таку ціну, нічого дивного. А в росрочку, взагалі клас.
В п'ятницю зайшов в Комфі на сайт, пише скоро закінчиться, то я в Епіцентрі і замовив, поки атракціон щедрості не закінчився. Згадав, що років 4-5 купляв на дачу 32" якийсь польский Manta за 4200 при курсі 25грн. Так там 1368*720. Побачим скільки цей попрацює.
65, щоб двічі в магазин не бігати
Чому би і ні , якщо влізе . В мене 50 , то можно було і 55 бо більший вже не влізе
Влізе любий, було б бажання
В кого така сама операційна система, сюди можна apk закинути?
на vidaa? ні, не можна.
на vidaa? ні, не можна.
Я так і думав.
від цього ж виробника в акції є ще модель 43E7KQ , на QLED за 15 тис, або за 14 в інтернет магазинах. Хтось дивився як воно показує ?
на vidaa? ні, не можна.
Через send file to tv
на vidaa? ні, не можна.
Через send file to tv
Vidaa взагалі не працює з apk, це не Андроїд. В мене вже 3 роки Hisens на 55 дюймів. До сих пір дуже задоволений. Все працює з коробки. Деякі програми встановив через debug. Нетфлікс, IPTV. Все є. З жорсткого диску читаю любий формат. 4К дуже натягнуте але мені хватає.
пишуть що дебаг вже всьо...
В п'ятницю зайшов в Комфі на сайт, пише скоро закінчиться, то я в Епіцентрі і замовив, поки атракціон щедрості не закінчився. Згадав, що років 4-5 купляв на дачу 32" якийсь польский Manta за 4200 при курсі 25грн. Так там 1368*720. Побачим скільки цей попрацює.
ну і які перші враження?
За свою ціну норм, не Sony, але і ціна в 3 рази дешевше.
У меня на даче 55 хайсенс 7200 вроде, но гугл есть, вот только на выходных обновлял хдрезку мх плеер апкашку, тидал без проблем ставится
було пару бюджетних моделей на анроід від хайсенс, що продавался на нашому ринку. що цікаво хайсенс на наши ринок просувае на віда. на американькому ринку тільки на анроід, гуглтв.
За свою ціну норм, не Sony, але і ціна в 3 рази дешевше.
Я на вихідних випадково зайшов у комфі і побачів як показує цей тв. Як на мене жахливо. Контури предметів розмиті, і це на такому маленькому екрані. Поряд стояв якийсь невидатний самсунг такого ж розміру, але вдвічі дорожчий, то різниця була просто разюча.