Доброго дня шановне товариство. Якщо є змога то поділіться контактами майстра з ремонту мікрохвильовок. Ситуація наступна: нормально працювала собі мікрохвильовка, і тут бац перестала гріти.Все працює, але не гріє. Розібрав, думав магнетрон, але він прозвонюється, конденсатор теж вродіби в порядку, отож потребую допомоги майстра (я в електриці не дуже, і куди дивитись далі невкурсах...) Буду дуже радий за контакти майстра
harald67 21.10.2024 09:38 пишет: Я шукав на кабанчику. Оцей сторінка виявися цілком адекватним і полагодив пічку приблизно з таким же діагнозом. Що він там робив - не пам'ятаю.
Дякую, якщо є контакт, то якщо можна в особисті закиньте, бо з сайтом кабанчик ще не стикався (тільки ввечері попробую розібратись).
harald67 21.10.2024 09:38 пишет: Я шукав на кабанчику. Оцей сторінка виявися цілком адекватним і полагодив пічку приблизно з таким же діагнозом. Що він там робив - не пам'ятаю.
Дякую, якщо є контакт, то якщо можна в особисті закиньте, бо з сайтом кабанчик ще не стикався (тільки ввечері попробую розібратись).
Sasha-i 21.10.2024 19:14 пишет: запобіжник цілий, провіряв. зареєструвався на кабанчику , - відправив замовлення (буду чекати вердикт.) Дякую.
Ще як варіант - там стоіть три концевіка. Якщо не мити ретельно де двері заходять в корпус ( там один чи навіть два стоять) збирається жир та кінцевики перестають працювати. Заміна допомогає в 90%% https://gorenje-spares.com.ua/ua/p/micro-switch-c-31500
Рік тому пропонований мною фахівець з кабанчика приїхав до мене додому і полагодив мікрохвильовку за 400 гривень разом із вартістю якоїсь дешевої детальки. Мікрохвильовка була десь 10 річна бренду AEG/Electrolux (колись був такий гібрид на ринку) 26 літрів з грилем (нафіг не потрібним) цілком і усередині і ззовні із неіржавійки. Отже вартість ремонту проти вартості нової з подібними параметрами і брендом можеш порахувати самостійно.
harald67 21.10.2024 21:49 пишет: Рік тому пропонований мною фахівець з кабанчика приїхав до мене додому і полагодив мікрохвильовку за 400 гривень разом із вартістю якоїсь дешевої детальки. Мікрохвильовка була десь 10 річна бренду AEG/Electrolux (колись був такий гібрид на ринку) 26 літрів з грилем (нафіг не потрібним) цілком і усередині і ззовні із неіржавійки. Отже вартість ремонту проти вартості нової з подібними параметрами і брендом можеш порахувати самостійно.
Могу поспорить что именно тот концевик он и менял. Они включені последовательно.
Ще як варіант - там стоіть три концевіка. Якщо не мити ретельно де двері заходять в корпус ( там один чи навіть два стоять) збирається жир та кінцевики перестають працювати. Заміна допомогає в 90%%
Маю сумнів, бо ТС пише що все працює(крім нагріву), а без кінцевиків не стартувало б навіть. Краще магнетрон ще раз ретельно перевірити. Про напругу в мережі взагалі промовчу.
Колись в 2011 році жив в орендній квартирі на борщагівці, все страшне, старе, електрика мабуть така ж, то відгорів нуль. В квартирі згоріла 1 лампочка + мікрохвильовка. Виявилось що в ній згорів саме магнетрон. Кум поремонтував (замінив магнетрон з якогось донора), так до сьогодні вона працює. Можливо якийсь Зубр за 1000 грн спас би і лампочку і мікрохвильовку.
harald67 21.10.2024 21:49 пишет: Рік тому пропонований мною фахівець з кабанчика приїхав до мене додому і полагодив мікрохвильовку за 400 гривень разом із вартістю якоїсь дешевої детальки. Мікрохвильовка була десь 10 річна бренду AEG/Electrolux (колись був такий гібрид на ринку) 26 літрів з грилем (нафіг не потрібним) цілком і усередині і ззовні із неіржавійки. Отже вартість ремонту проти вартості нової з подібними параметрами і брендом можеш порахувати самостійно.
Могу поспорить что именно тот концевик он и менял. Они включені последовательно.
А навіщо спорити? Я не заперечуватиму, бо мене мало цікавило що він міняв. Щось копійчане, що не вийшло за межі попередньо названої майстром вартості ремонту. Він швидко поремонтував, я віддав гроші і усі залишилися задоволені. Я не вникав у зміст ремонту бо усе одно самостійно таке зробити не зможу.
Ще як варіант - там стоіть три концевіка. Якщо не мити ретельно де двері заходять в корпус ( там один чи навіть два стоять) збирається жир та кінцевики перестають працювати. Заміна допомогає в 90%%
Маю сумнів, бо ТС пише що все працює(крім нагріву), а без кінцевиків не стартувало б навіть. Краще магнетрон ще раз ретельно перевірити. Про напругу в мережі взагалі промовчу.
От якраз ці кінцевики і відповідають за блокування запуску магнетрона. Здається 2 послідовно, а третій за світло та інше.
шановне панство, а підкажіть по такому питанню: коли йде замовлення з кабанчика то фіксовану суму обов'язково треба оплачувати (за діагностику ), чи мене ...? А по факту: майстер приговорив магнетрон (він типу працює але без потужності, хоча і гріється а вихлопу ноль).
Sasha-i 22.10.2024 18:43 пишет: шановне панство, а підкажіть по такому питанню: коли йде замовлення з кабанчика то фіксовану суму обов'язково треба оплачувати (за діагностику ), чи мене ...? А по факту: майстер приговорив магнетрон (він типу працює але без потужності, хоча і гріється а вихлопу ноль).
Зазвичай практика така якщо не ремонтувати - то оплата виклику та діагностики якщо з ремонтом - діагностика не оплачується