odri 22.10.2024 22:44 пишет: Кто на войне, кто на чужбине... другие интересы. Моного чего утекло в ТГ-каналы. Но думаю настанет мир, возродится активность активность.
Розділ "Марки автомобілів" точно мертвий через це. Відповідь скоріше на ФБ отримуєш, вже мовчу про ТГ.
А загалом - річний бан в 9 з 10 випадків відверне користувача...
odri 22.10.2024 22:44 пишет: Кто на войне, кто на чужбине... другие интересы. Моного чего утекло в ТГ-каналы. Но думаю настанет мир, возродится активность активность.
думаю, що буде тільки гірше. зовнішні фактори тут взагалі ні до чого
Форуми як явище взагалі вже років з десять як мертві - з двох десятків форумів, де я колись зависав, більш-менш живий залишився тільки оцей, та й він останнім часом помирає.
waz 23.10.2024 07:09 пишет: Форуми як явище взагалі вже років з десять як мертві - з двох десятків форумів, де я колись зависав, більш-менш живий залишився тільки оцей, та й він останнім часом помирає.
Та ТГ канали не варіант взагалі. Ну є канал Автоуа, спілкування починається коли лягає форум і то переважно питають коли запрацює чи щось подібне. Профільні групи теж такоє. Наприклад по моєму авто є група, досить велика, але адмін і сам власник тупо ватінові мудаки. Мене там забанили, бо почав захищати військового якого ті підари почали клювати. Тобто форум по своїй структурі більш організований і саме головне, все написане зберігається, а не як в ТГ каналі кожен день питають розмір гуми і яке краще мастило вибрати.
Розділ "Марки автомобілів" точно мертвий через це. Відповідь скоріше на ФБ отримуєш, вже мовчу про ТГ.
100% Побільше потрібно було бан за флуд давати, не 365 днів, а років 5. Тоді б людей було б ще більше. Особливо запам'ятався повною неадекватність адмін гілки ГБО. Що та гілка почала "помирати" ще до війни. Напевно а минулому житті був наглядачем в Треблінці, або комісаром в 1932 році.
Z@B 22.10.2024 22:54 пишет: Відповідь скоріше на ФБ отримуєш, вже мовчу про ТГ...
скоріш, але якщо одразу не вхопив - запаришься тони сміття від "проходим повз, не стримався" вичитувати.. і слідів той тг-канал не залишає, без концентрованого досвіду
Особливо запам'ятався повною неадекватність адмін гілки ГБО. Що та гілка почала "помирати" ще до війни. Напевно а минулому житті був наглядачем в Треблінці, або комісаром в 1932 році.
просто мав певний зиск з неосвідчених клієнтів (або підгодовували власники станцій)
Z@B 22.10.2024 22:54 пишет: Відповідь скоріше на ФБ отримуєш, вже мовчу про ТГ...
скоріш, але якщо одразу не вхопив - запаришься тони сміття від "проходим повз, не стримався" вичитувати.. і слідів той тг-канал не залишає, без концентрованого досвіду
Ну групи різні бувають - в мене пару профільних по лінкольнам та фьюжам - там шлаку немає, все конструктивно і без потоку фігні, ретроспективно на рік якщо не більше легко підняти. Хоча якщо "барахолка" якась - то там такі так, тисячи за день може бути))))
Мені сподобалась фіча адмінів в одній спільноті - об'ява про продаж тільки після донату на ЗСУ. Як результат гілка не засмічується продажами фігні по 20 грн, об'яв предметних і цікавих в досталь, гроші на дрони йдуть...
Передвижник?)) О такої)) Хоч я тут майже не пишу, але іншого формату не видумали)) Да, всі в тєлєгах, мордокнігах та іншому.... Але тут інший формат.. Блд дрони знов..
peredviznik 24.10.2024 06:37 пишет: слід було б замислитись, чому саме всі перейшли на інші ресурси, але ніхто цього не зрозуміє
Та ну, Юра. Ми сиділи у фейсбуці, трохи молодші від нас - вже у інстаграмі, діти зараз - у тік-ток. Життя буремне:) Добре, що форум взагалі ще існує. Хоча, якщо новини щодо якихось ДТП чи інших пригод я чекала на фтуї від очевидців чи "однабабкасказала", то тепер для цього дійсно використовую телеграм. Там і швидше, і дописувачів більше.
100% Побільше потрібно було бан за флуд давати, не 365 днів, а років 5. Тоді б людей було б ще більше. Особливо запам'ятався повною неадекватність адмін гілки ГБО. Що та гілка почала "помирати" ще до війни. Напевно а минулому житті був наглядачем в Треблінці, або комісаром в 1932 році.
згадалося як мене на рік забанили бо я в ГБО написала, що на СТО мені бонусом полірнули фари
peredviznik 24.10.2024 06:37 пишет: слід було б замислитись, чому саме всі перейшли на інші ресурси, але ніхто цього не зрозуміє
Та ну, Юра. Ми сиділи у фейсбуці, трохи молодші від нас - вже у інстаграмі, діти зараз - у тік-ток. Життя буремне:) Добре, що форум взагалі ще існує. Хоча, якщо новини щодо якихось ДТП чи інших пригод я чекала на фтуї від очевидців чи "однабабкасказала", то тепер для цього дійсно використовую телеграм. Там і швидше, і дописувачів більше.
Все вірно, всі форуми помруть рано чи пізно. Притоку молодняка на форуми немає, в молодих зараз іншій ступінь цифровізації, інші захоплення. Я боюсь що я зараз навіть не зможу, своій доньці школярці пояснити що таке "Форум" і навіщо він потрібен. Але з іншого боку форуми не помруть одразу... поки ще живі ті старпери які проводили в них час, своїх юних років, то й форуми будуть якось жевріти, але відвідуваність буде поступово знижатися.