Апдейт від друга дружина якого вибирає авто: «2008. Неудобно мне, руль и приборка конченные, хотя сзади места много. Дороже комплектации интересные, наша дешевая на их фоне блекло, даже салон более блеклый чем в Джипе. Фиг с ним, пусть Алена смотрит. Ниссан еще нужно посмотреть и обязательно проехаться и может у разных салонов и пусть она сама ездит с детьми и дальше принимает сама решение. Мне они все плюс минус одно и то же. Пума только отличается».
Тойота - цілком покриє, ще й перекриє шкоду у такому кейсі. Ще й на вартості обслуговування/ремонту економія буде.
Та да, ти коли заїжджаєш на сервіс тойоди - тобі ще доплачують
Я нещодавно був на ТО, заплатив 5,5, включаючи повітряні фільтри салону та двигуна + попросив глянути на стан ож і гальмівної.
Ось вартість ТО короли такого ж та року. Без повітряних фільтрів, якщо додати ще 2 фільтра будуть ті ж гроші.
Просто дехто, замість реальних аргументів використовує якісь бабайки, міфи та дитячі страхи. А потім підгорає, коли реальні факти наводять
А можеш сказати відверто: ти не розумієш те, про що пишеш, чи просто тобі подобається сратися з іншими? Як може відрізнятися вартість трьох фільтрів і 5 літрів моторної оливи та вартість робіт з їх заміни для двох середньобюджетних автівок? І олива і фільтри там використовують від одних і тих самих виробників, а вартість робіт вже давно по Києву устаканилася для автівок одного цінового рівня. Вартість утримання тойоти буде нижчою за вартість утримання ВАГа за рахунок головним чином двох чинників: - меншої частоти поломок; - довших термінів використання розходників типу гальмінвих дисків і колодок, усяких гумок у підвісці тощо.
Вартість утримання тойоти буде нижчою за вартість утримання ВАГа за рахунок головним чином двох чинників: - меншої частоти поломок; - довших термінів використання розходників типу гальмінвих дисків і колодок, усяких гумок у підвісці тощо.
Ти оце реально пишеш чи стібешся?
Отже умовні колодки брембо, трв або ще якісь на шкоді проходять 50-60 тис, а на тайоді 150 тис патаму ша шо? Крім бабайок батала не можу побачити причин.
Murzik2.0 31.10.2024 16:32 пишет: ... посмотреть и обязательно проехаться и может у разных салонов и пусть она сама ездит с детьми и дальше принимает сама решение. Мне они все плюс минус одно и то же...
Загалом людина дійшла самого правильного висновку, про що і радили з самого початку.
Murzik2.0 31.10.2024 16:32 пишет: ... посмотреть и обязательно проехаться и может у разных салонов и пусть она сама ездит с детьми и дальше принимает сама решение. Мне они все плюс минус одно и то же...
Загалом людина дійшла самого правильного висновку, про що і радили з самого початку.
Вартість утримання тойоти буде нижчою за вартість утримання ВАГа за рахунок головним чином двох чинників: - меншої частоти поломок; - довших термінів використання розходників типу гальмінвих дисків і колодок, усяких гумок у підвісці тощо.
Отже умовні колодки брембо, трв або ще якісь на шкоді проходять 50-60 тис, а на тайоді 150 тис патаму ша шо? Крім бабайок батала не можу побачити причин.
Це ніхто не рахує. Найшов по Шкоді А7 для 1.4тсі. Інтервал 15 тис. За 150тис км. 3600 11300 3600 12700 3600 11400 3600 29300 3600 11400
Найцікавіше в цьому всьому, що по каміку такого би не написав))))):
В ответ на: 2008. Неудобно мне, руль и приборка конченные, хотя сзади места много. Дороже комплектации интересные, наша дешевая на их фоне блекло, даже салон более блеклый чем в Джипе
Ну але тут спеціалісти казали, що найважливіше щоб була рожева
В ответ на: ...
В ответ на: 2008. Неудобно мне, руль и приборка конченные, хотя сзади места много. Дороже комплектации интересные, наша дешевая на их фоне блекло, даже салон более блеклый чем в Джипе
Ну є забобони в людини щодо ВАГу, ну це особиста справа
На 1,4 перший раз заміна ременя грм на 120, далі кожні 60
І ти зайди у тайоди про фільтри повітряні що пишуть - перевірка та заміна у разі потреби
Думаю за термін то треба заміна в будь-якому разі. Принаймні на всіх авто так робив. А ще ще десь 800-1000
4500 то я з запасом написав. Масло+ масляний фільтр 3300. Свічки раз в 90тис = 3600грн. Ремінь навісного міняють на 100тис для профілактики, можна і не міняти.
Зрозуміло, що в кожного своя каша/таргани в голові, але цікаво чи відмовився б твій знайомий з дружиною, наприклад, від Ауді SQ3/Q3 чи того ж Маканчика, якби дали за 26)
4500 то я з запасом написав. Масло+ масляний фільтр 3300. Свічки раз в 90тис = 3600грн. Ремінь навісного міняють на 100тис для профілактики, можна і не міняти.
Фільтри повітряні на тайоді не треба міняти?
Свічки на нашому пальному 90 тис? Чому не 120
Так яж написав із запасом 4500 замість 3300, бо знав що ти почнеш із пальця сосати проблему. Фільтр коштує 600грн+заміна. Що не зрозуміло? Чого ти вийожуєшся? Подзвони на Тойоту і попитай про свічки чого 90тис, а не 120. Я замінив по регламенту, навіщо їх міняти раніше?
Скоріше за все , у дописувача дитяча травма пов'язана з Ваг .
Це ніхто не рахує. Найшов по Шкоді А7 для 1.4тсі. Інтервал 15 тис. За 150тис км. 3600 11300 3600 12700 3600 11400 3600 29300 3600 11400
У Тойоти буде 4500 4500 4500 4500 і тд.
Не знаю звідки такі цифри по ТО Шкоди , ну та добре . Хоч рахуй , хоч не рахуй , але як можно порівнювати 1,4тсі і 1,6 атмо ? Чи прости Господи 1,33 атмо . Не приходить у голову , що є люди , які оберуть 1.4 турбо , навіть якщо ТО у твоєї короли буде зовсім безкоштовним ? Ну і на останок , порахуй різницю у витраті палива иіж цими двигунами за 15т.км , а потім рахуй далі .
Ну і на останок , порахуй різницю у витраті палива иіж цими двигунами за 15т.км , а потім рахуй далі .
Зараз на то поїде Камік. Порівняно з атмомаздою за 10к різниця на пальному десь 230-250є. Скільки то можна зробити за цю різницю
На Октаві, порівняно з атмо 1,4 за 10к при значно кращій динаміці різниця по пальному з запасом перекриває переїзд з гаражного то на обслуговування на офіційному сервісі
Фільтри повітряні на тайоді не треба міняти?
Свічки на нашому пальному 90 тис? Чому не 120
А що з пальним не так? Чим наше відрізняється від не нашого? Якщо звісно не з бочок заправлятись. Можна і на 120. Працюють, як треба, пробоїв немає, двигун працює, як з салону. Що не так? Якщо у Шкоди свічки вилітають швидше, то це питання задавай на Шкоді у офіціалів.
Зрозуміло, що в кожного своя каша/таргани в голові, але цікаво чи відмовився б твій знайомий з дружиною, наприклад, від Ауді SQ3/Q3 чи того ж Маканчика, якби дали за 26)
Нє, ну якщо то шо коштує 60-70 коштує 26 - я б не їм радив, а сам би побіг і купив Думаю, так і вони.
Є люди що продають чуть вже юзане надійне авто і беруть якій Чєрі чи Зікр якийсь небуть, а є що вперто вишукують оту «надійність» (ТМ). якої зараз в більшості нових авто вже нема.
У Тойоти буде 4500 4500 4500 4500 і тд.
Не знаю звідки такі цифри по ТО Шкоди , ну та добре . Хоч рахуй , хоч не рахуй , але як можно порівнювати 1,4тсі і 1,6 атмо ? Чи прости Господи 1,33 атмо . Не приходить у голову , що є люди , які оберуть 1.4 турбо , навіть якщо ТО у твоєї короли буде зовсім безкоштовним ? Ну і на останок , порахуй різницю у витраті палива иіж цими двигунами за 15т.км , а потім рахуй далі .
Не думаю, що різниця у витратах буде більше ніж 10%. Це така критична сума?. Тим більше не зрозуміло, у кого буде більше-менше.