Не ставлять, бо дороге ГБО + регулювання зазорів має вартість.
двигун з гідріками і нема проблеми з регулюванням від гбо 5/6 на безпосередному впорскуванні вже всі повідмовлялися. ставлять 4 з допилюванням, причому у хороших виробників ГБО є комплекти на всіляки GDI/TFSI і подібне під конкретні двигуни. і воно не конячих грошей коштує. звісно, в таких комплектах частково юзається бенз, але небагато. я фанат ГБО, але не ідіот і з калькулятором дружу...звісно в кожному випадку треба рахувати
PS а взагалі для мене ГБО - це як анек про студента, який вивчив білет про бліх, але на екзамені трапився білет про жабу, на що студент відповів, - "а якби у жаби було хутро, то в неї були би блохи, а блоха це..."
DimonDSV 02.11.2024 07:40 пишет: Ну витрати пального це такий дрібʼязок на фони основних втрат грошей при купівлі авто. Та і 10 то не багато. Навіть мотоцикли є що більше споживають.
Звідки тоді машини на газових колонках з дріб'язковою витратою 10л???
Щоб ти ще тут одні свої комплекси на публіку продемонстрував. От все йому не так щодо газу, то за 10л витрату, то за бегемоти на газових заправках. Ну не набридло до всіх явищ підряд доколупуватися, що не такі, як в твоєму обов'язково "ідеальному" випадку? У людей є свої уявлення про це, або ж навіть обрахунки. Індивідуальні. І чи на економії вони зав'язані, чи ж на інших роздумах або вимогах до авто, то вже байдуже. Якби всі ганялися саме за твоїм "ідеальним" вибором, то був би він дефіцитним і тобі не дістався б. Тож навпаки треба радіти, що навколо досить диверсифікований автопарк, і по паливу в тому числі. В цій частині головне, щоб з викидами хоч якось дотримувалися сучасних норм.
то за бегемоти на газових заправках. Ну не набридло до всіх явищ підряд доколупуватися, що не такі, як в твоєму обов'язково "ідеальному" випадку? У людей є свої уявлення про це, або ж навіть обрахунки. Індивідуальні. І чи на економії вони зав'язані, чи ж на інших роздумах або
Чого в тебе так горить? Просто тут на автоуа пишуть, що витрата пального то така фігня на яку ніхто не звертає увагу
А в реалі все якось інакше. Тож виникають питання - чи дійсно це настільки "не важливий показник"
Ну і не треба фантазувати якісь інші причини, крім вартості заправки
Traveler 02.11.2024 17:10 пишет: Чого в тебе так горить?
Горить зазвичай у місцевої "а баба яга проти!"(с) Тож не намагайся перевести стрілки, коли холівар за витрату піднімаєш ледь не всюди, де доречно і ні.
Traveler 02.11.2024 17:10 пишет: Просто тут на автоуа пишуть, що витрата пального то така фігня на яку ніхто не звертає увагу
А в реалі все якось інакше. Тож виникають питання - чи дійсно це настільки "не важливий показник"
Ну і не треба фантазувати якісь інші причини, крім вартості заправки
Всі замислюються про витрату - не всі зациклюються.
це викривлення свідомості через постійне використання малоефективних двигунів - тільки з ГБО їхню витрату (в грошовому еквіваленті) можна вважати нормальною
+100
На всякі "класичні" жручі атмо ставлять
І воно і так не сильно їде, не зважаючи на цифри коней, а на газу все ще "краще"
На сучасні більш ефективні не сильно треба
камон, 6,3 до 60 майлів. 2 літрові турби на бумерах аналогічного розміру їдуть навіть повільніше. з 3,0 якось порівнювати то вже перебор для тачки для щоденних поїздок 6,3с норм. на газу те саме, але жере більше. тести на стендах вимірювання потужності це показували. новий мерс е-шка 450 мені точно не по кишені, тому я її і не беру...але взяв би, якби була по кишені і можливо загазував би
PS люблю теоретиків про газ
6.3 щось повільно, канеш 2-літрові турби їдуть значно швидше
двигун з гідріками і нема проблеми з регулюванням від гбо 5/6 на безпосередному впорскуванні вже всі повідмовлялися. ставлять 4 з допилюванням, причому у хороших виробників ГБО є комплекти на всіляки GDI/TFSI і подібне під конкретні двигуни. і воно не конячих грошей коштує. звісно, в таких комплектах частково юзається бенз, але небагато. я фанат ГБО, але не ідіот і з калькулятором дружу...звісно в кожному випадку треба рахувати
PS а взагалі для мене ГБО - це як анек про студента, який вивчив білет про бліх, але на екзамені трапився білет про жабу, на що студент відповів, - "а якби у жаби було хутро, то в неї були би блохи, а блоха це..."
Не знаю, хто що як. Там де прямий вприск, мені рахували 1800 Євро. Наче на Ніссан Рог. На Тойоту 1.6 бензин = 900 євро. Тому і сенсу не було.
це викривлення свідомості через постійне використання малоефективних двигунів - тільки з ГБО їхню витрату (в грошовому еквіваленті) можна вважати нормальною
+100
На всякі "класичні" жручі атмо ставлять
І воно і так не сильно їде, не зважаючи на цифри коней, а на газу все ще "краще"
не сильно имеет смысл, ибо установка дорого стоит. Стоила бы она 500-600 дол, то ставили бы во всю. А если установка стоит 1.5 евро, то нет финансового смысла.
камон, 6,3 до 60 майлів. 2 літрові турби на бумерах аналогічного розміру їдуть навіть повільніше. з 3,0 якось порівнювати то вже перебор для тачки для щоденних поїздок 6,3с норм. на газу те саме, але жере більше. тести на стендах вимірювання потужності це показували. новий мерс е-шка 450 мені точно не по кишені, тому я її і не беру...але взяв би, якби була по кишені і можливо загазував би
PS люблю теоретиків про газ
6.3 щось повільно, канеш 2-літрові турби їдуть значно швидше
давай тільки не порівнювати форментора і баржу 2тонну 300 я ж чітко написав - при подібних розмірах. тобто мінімум пропелер 5ка і ось тут вже цифри схожі (тут збрехав трохи...таки 2,0 турбо трохи швидше, а не повільніше - g30 530 xdrive - 5.9 до 60 майлів) 300 коників можна і в поло запихнути і назвати пепелац "нас не здоженуть" який пуляє на першій космічній
Sashok_Accent 02.11.2024 18:58 пишет: 6.3 щось повільно, канеш 2-літрові турби їдуть значно швидше
Щось не накинулося Без машини вони нікуди не їдуть, а лежать на полицях (в очікуванні капремонту ), а от як вони "їдуть" в складі важкої 5+ метрової баржі все ж ще треба приклад пошукати. Але там нічого видатного не буде на тлі наведених 6.3
Sashok_Accent 02.11.2024 18:58 пишет: 6.3 щось повільно, канеш 2-літрові турби їдуть значно швидше
Щось не накинулося Без машини вони нікуди не їдуть, а лежать на полицях (в очікуванні капремонту ), а от як вони "їдуть" в складі важкої 5+ метрової баржі все ж ще треба приклад пошукати. Але там нічого видатного не буде на тлі наведених 6.3
Мурзік, передай своїм друзям, хай міняють гривні на бакси, і чекають нового року, повинні бути знижки, на Форд так точно. ПС. Якщо зайшла Панда, то хай глянуть Сеат. І зрозуміють, чи є сенс доплачувати. Також ще в 1.2млн влазить Рено Колеос, можливо також зроблять знижку перед новим роком.
Не знаю, хто що як. Там де прямий вприск, мені рахували 1800 Євро. Наче на Ніссан Рог. На Тойоту 1.6 бензин = 900 євро. Тому і сенсу не було.
ну 1500-1800 ...так воно і коштує. звісно на фоні вартості рог якби багато. а якщо взяти умовно g30, той же w213, то вже не так і страшно. інша справа, що реальні чуваки гбо на такі авто не ставлять...а я людина приземлена і трошки з їбанцою на пробігах 20...30+ відіб'ється як і казав - все треба з калькулятором прикидувати. та в принципі ти це і підтвердив. у короли то витрата невелика
А чого Сузуку Вітару забули, автомат айсін, кліренс 17см, можна повний привід, максимальну комплектацію? Зараз наче гібрид з'явився, може асистів докинули.
Мене цікавив новий Свіфт, 50/50 компромісне авто, є те що сподобалось, а щось ні. (Кліренс сцука просто убив на повал 11см хочаб 14см як у всіх зробили для нас)
Як на мене Вітару можна подивитись, моя практичність за це авто, щоб їздило і не виносило мізки власниці. Звісно не конкурент Фордівській Кішці, але на різницю можна в Карпати поїхати мабуть.
Жіноча логіка, цікава річ . По своїй 2 половині , я зрозумів КОЛІР це 80-90% успіху машини, все інше на 2 місці.