У мене тут зламалася прасувальна система. Щось з клапаном. Генерує пару без зупинки. В ремонті сказали, що це буде коштувати 3 тис грн. Тобто, сенсу ремонтувати немає, враховуючи те, що цій речі більше 10 (?) років. За 3.5 - 4 тис нову куплю.
Постає питання, як її викинути. Я правильно розумію, що просто в смітник не можна? Тоді куди?
Я обычно такие вещи оставляю возле мусорного контейнера.Как правило пока поднимаюсь в квартиру - уже местный бомонд ее оценивает и тащит.Но у нас с этим четко - местные бомжи несколько раз в день обход делают и все что их заинтересовывает сразу забирают
crazypet 28.10.2024 22:01 пишет: Я обычно такие вещи оставляю возле мусорного контейнера.Как правило пока поднимаюсь в квартиру - уже местный бомонд ее оценивает и тащит.Но у нас с этим четко - местные бомжи несколько раз в день обход делают и все что их заинтересовывает сразу забирают
А у мене бомжі вже харчами перебирають. Мало того що ходять інколи у дирявих брендових речах типу Gucci та розпоротих норкових шубах, так ще й сталеву батарею 600х14000 тип 22 цілих 5 днів вагалися - брати чи не брати.
я не знаю що таке прасувальна система і якого вона розміру, але є купа телефонів купуємо хлам приїздять, платять 50 грн і забирають. я так пралку віддав, яку задовбався ремонтувати. приїхали і винесли з 4 поверху, ще й 50 грн дали. якщо ця система така, що можна самому винести, то винести до смітника і поставити поруч.
nickka 29.10.2024 06:29 пишет: я не знаю що таке прасувальна система і якого вона розміру, але є купа телефонів купуємо хлам приїздять, платять 50 грн і забирають. я так пралку віддав, яку задовбався ремонтувати. приїхали і винесли з 4 поверху, ще й 50 грн дали. якщо ця система така, що можна самому винести, то винести до смітника і поставити поруч.
Та приблизно як невеличкий пилосос розміром, а то й менше, якщо простенька.
nickka 29.10.2024 06:29 пишет: я не знаю що таке прасувальна система і якого вона розміру, але є купа телефонів купуємо хлам приїздять, платять 50 грн і забирають. я так пралку віддав, яку задовбався ремонтувати. приїхали і винесли з 4 поверху, ще й 50 грн дали. якщо ця система така, що можна самому винести, то винести до смітника і поставити поруч.
то оце треба думати куди викинути праску з якимось додатковим прибамбасом? Хоч в контейнер, хоч поруч... я чогось вирішив що це як на фабриці, поклали брюки в прес пш-ш-ш-ш-ш-ш-ш-ш і все
nickka 29.10.2024 11:35 пишет: то оце треба думати куди викинути праску з якимось додатковим прибамбасом? Хоч в контейнер, хоч поруч... я чогось вирішив що це як на фабриці, поклали брюки в прес пш-ш-ш-ш-ш-ш-ш-ш і все
Дійсно можна в контейнер??? Мені здавалося, що це заборонено.