Топовий по якості та збірці акумулятор LiFePO4 48V 200Ah (10 кВт) від бренду JSDsolar. Дуже якісний та надійний. Заводська збірка з екраном та БМС платою. Для систем резервного живлення та інших потреб. Новий, у використанні не був. Ємність - 10 кВт Плата BMS Parallel CAN BUS /RS232/ RS485 6000+ циклів Розміри - 680*450*136mm Вага - 70 кг (82 кг з упаковкою) Банки класу А+ Ступінь захисту - IP65 Може монтуватися як на стіну так і на підлогу. В комплекті кріплення та дроти для підключення. Витримує температурі від -20 до +60 градусів.
Територіально - Ірпінь. Бажано самовивіз. В наявності 2 штуки, можна підключити паралельно і матимете 20 кВт ємності акумуляторів. Ціна за штуку - 100тис.грн., торг присутній. При купівлі двох одразу - гарна знижка! 093-п'ять-один-п'ять-99-ЧЧ
5050 16.11.2024 15:19 пишет: На ютубі вже є огляд на цей "Топовий по якості та збірці акумулятор" Після перегляду нажаль треба дивитись що в ньму в середені
Звісно, що перевірку при придбанні ніхто не відміняв, і я з радістю надам покупцю таку можливість.
Ви знайшли якесь відео без жодного слова від його автора, і вказуєте як на недолік товару, що я пропоную. Як цей "автор" підключав та експлуатував цей акумулятор ніхто не знає... Тому не варто розповсюджувати негатив.
5050 16.11.2024 15:19 пишет: На ютубі вже є огляд на цей "Топовий по якості та збірці акумулятор" https://www.youtube.com/watch?v=4w3gN2ceGIA Після перегляду нажаль треба дивитись що в ньму в середені
Огляд такий собі. Він відкрив свого акумулятора і побачив що синя плівка не першої свіжості, десь це автор в якомусь телеграм каналі писав і мав з цим відео на алі жалобу подавати на компенсацію. Але я вважаю що нічого він тим не добється, бо відео неінформативне і не показує жодним чином чим саме акумулятор не відповідає заявленим характеристикам. Так, візуально ця синя плівка виглядає трохи почуханою, і що? Виробник може сказати що це під час транспортування, монтажу і т.д. Якби автор відео зробив реальні тести ємності цих комірок, поміряв внутрішній опір, або розколупав цей акумулятор і знайшов десь там дату виробництва тих комірок (якщо jkdsolar це не приховав), то це було б щось, а так це чисто пук у воду, загальна ідея якого "щось воно мені виглядає підозріло".
5050 16.11.2024 15:19 пишет: На ютубі вже є огляд на цей "Топовий по якості та збірці акумулятор" https://www.youtube.com/watch?v=4w3gN2ceGIA Після перегляду нажаль треба дивитись що в ньму в середені
Огляд такий собі. Він відкрив свого акумулятора і побачив що синя плівка не першої свіжості, десь це автор в якомусь телеграм каналі писав і мав з цим відео на алі жалобу подавати на компенсацію. Але я вважаю що нічого він тим не добється, бо відео неінформативне і не показує жодним чином чим саме акумулятор не відповідає заявленим характеристикам. Так, візуально ця синя плівка виглядає трохи почуханою, і що? Виробник може сказати що це під час транспортування, монтажу і т.д. Якби автор відео зробив реальні тести ємності цих комірок, поміряв внутрішній опір, або розколупав цей акумулятор і знайшов десь там дату виробництва тих комірок (якщо jkdsolar це не приховав), то це було б щось, а так це чисто пук у воду, загальна ідея якого "щось воно мені виглядає підозріло".
коменти до ролику
В ответ на: В моем аккуме такая же фигня. Разбег по ячейкам при зарядке, бмс постоянно в защиту по перезаряду уходит. По ячейкам не скажу, бу или нет. Планирую менять плату бмс как приедет. Взял на 150А с током балансировки 2а, посмотрим что выйдет.
Justasss 07.01.2025 15:21 пишет: нова ціна - 70 тис. грн. Батарея працює без нарікань комірки рівномірного вольтажу
"Рівномірність" вольтажу показують при > 3.45 на комірці
Якщо потрібно показати рівномірність напруги на комірках то його можна зробити для картинки в любому акумуляторах на любих комірках, навіть якщо 100А і 280А підключені послідовно в акумуляторі, і це можна зробити при любій напрузі, що 3.45, що 3.2, що 3.3, потрібно тільки постаратись.
підніму, нова ціна - 65 000 грн... лишилася одна батарея Сам користуюся такою ж в парі з сонячними панелями - все працює без жодних нарікань Батарейка може бути підключена до інверторів Deye, Growatt і інших по can-шині..