Європейське авто, НЕ Америка. Nissan Leaf 2018 року. В експлуатації з січня 2019 року, пригнаний з Норвегії У зв'язку з сімейними обставинами, вимушені продати. Машина дуже класна і крута, з багатою комплектацією, немає тільки автопарковки. 17 титанові диски, оригінальні. Нова літня гума спорт (пробіг 1000км), абсолютно новий комплект зимніх коліс. Дуже багато асістансів, а саме:
-Start Stop -E-pedal -Eco режим -Режим рекуперації енергії від гальмування -Безключовий доступ -Клімат контроль -Адаптивний круїз -Розпізнавання смуг руху та контроль -Передні та задні парктроніки -Камера 360* -Розпізнавання дорожник знаків -Допомога при старті вгору -Допомога при спуску -Система антиаварія (машина сама гальмує, щоб не допустити аварію) -Камера а дзеркалах -Підігрів передніх сидіть (окремо кожне сидіння) -Підігрів задніх сидінь -Підігрів руля -Навігація -Android Avto -Carplay -Тепловий насос (авто за 1хв вже прогріте в салоні) -Датчик світла -Датчик дощу -Днівні ходові вогні Led -Лінзовані фари -Кожаний салон -Кожаний кермо -Накидки на сидіння -Коврики EVA в салон та багажник
Yura-8 06.11.2024 15:17 пишет: Написати скільки тексту і не згадати самого головного - що з батареєю ? При продажу електрички це повинно бути після "доброго дня"
Yura-8 06.11.2024 15:17 пишет: Написати скільки тексту і не згадати самого головного - що з батареєю ? При продажу електрички це повинно бути після "доброго дня"
Доброго дня!!!))))
доступних, з урахуванням деградації десь ~32квт....що в 2024 році ну є дуже смішним показником, при ціні в 14000. зимою 150км... літом 200. якщо проїде то буде радість.
Доброго дня!!!))))
доступних, з урахуванням деградації десь ~32квт....що в 2024 році ну є дуже смішним показником, при ціні в 14000. зимою 150км... літом 200. якщо проїде то буде радість.
На минулому тижні, робили ревізію акумулятора. Замінили ячейки. Зараз реально по програмі, заряд 36кВт
Літом реальний пробіг 245км, без кондиціонера + еко режим (з рекуперацією) Осінь, як похолодало, з постійним кліматом 210км
Звісно можна і на всі гроші))) тоді вистачає на 150км
Так що, те що Ви написали, це тільки Ваша думка, як воно насправді, я написав вище.
Чесно кажучи, тут все залежить хто і як звик їздити. В дружини вистачало в кінці літа на 265км, а я люблю зі світлофора дати)))
Не всі кВт можна використовувати, завод залишає за авто трішки кВт , це як у двз, залишаються в баку пару літрів палива. В холодну пору споживання енергії більше 20 кВт на 100км від цього і відштовхуємося. А про 265 пробігу так можливо, в теплу пору, з режимом пенс гладить педаль та парить дупу, при швидкості 50-60… воно того не варте, щоб зіли-газони говнокачкі обганяли. Пишу як власник електрокара…
жоржык 08.11.2024 05:52 пишет: Не всі кВт можна використовувати, завод залишає за авто трішки кВт , це як у двз, залишаються в баку пару літрів палива. В холодну пору споживання енергії більше 20 кВт на 100км від цього і відштовхуємося. А про 265 пробігу так можливо, в теплу пору, з режимом пенс гладить педаль та парить дупу, при швидкості 50-60… воно того не варте, щоб зіли-газони говнокачкі обганяли. Пишу як власник електрокара…
Ну давайте розберемося: 1) тема про продаж авто 2) я власник цієї машини, і знаю як і скільки вона проїзжає, і в яких режимах 3) пишу як є, бо для чого обманювати людей? Написав реально скільки заряджає кВт, скільки можна проїхати, а не те що пишуть на авторіа
І звідки Ви взяли споживання 20Квт??? В мене зараз 17.2Квт це з усім, клімат + жопогрейка + музика і тд