Продаю власне авто 2011 р.в. придбане у офіційного дилера в Україні в грудні 2011. Я власник, і володію автомобілем з 2015 року. Загальний пробіг 149 тис км. Новий двигун безномерний замінено в 2019 році (39 тис км пробігу). Новий комплект зчеплення (замінено на Winner в Києві). Нова система охолодження двигуна (розширювальний бачок, патрубки - замінено на Winner в Києві). Новий акумулятор. Авто обслужене, всі рідини замінено. Нова гума. Кузов оброблено Dinitrol. По кузову є “робочі” подряпини, є незначна вм’ятина на задній правій арці. Авто на даний момент знаходиться в смт. Підволочиськ на Тернопільщині. Планую перегнати наступного тижня до Києва. Прошу $6,999 доларів. Розумний торг на місці. VIN: WF0DXXGBBDBL28653 Можливий прямий продаж через Дію. Для огляду авто телефонувати Андрію (096)678-3552 Якщо не візьме телефон, напишіть мені в приватні. Фото на Базар: https://bazar.autoua.net/ford/mondeo/id331884/
В 2019 році був новий. Сьогодні двигун має 39 тисяч пробігу. Двигун класний, масло між замінами не доливаю. Масло оригінальне міняв кожні 10 тис. пробігу.
dallasGSM 28.12.2024 12:35 пишет: як на мене дивно, що так довго продається. Це так бн двигун впливає? Які ризики від цього? Наколи не мав з таким справ.
Мені думається це тому,що 1.6 на механиці. Хоча з пракичної точки зору це краще, ніж 2.0 на автоматі в цій лінійці. Але все більше людей механіку взагалі не розглядають. БН - ніяк не повинно впливати, принаймні на тих, хто вже має досвід переоформлення. Мені й без БН останній раз просто не знайшли номер на двигуні. То записали, який по базі був Але зараз й осмотр можна не проходити взагалі...
dallasGSM 28.12.2024 12:35 пишет: як на мене дивно, що так довго продається. Це так бн двигун впливає? Які ризики від цього? Наколи не мав з таким справ.
мотор форд механика
вот и все минуса
Ну ще рік, 2011 це явно не нова машина, коли на носі 2025. Тому цей Форд хоч і за класом вище, але за ціною буде приближатись до якоїсь там Октавії Тур 1.6 бензин механіка ( бо вона курва надійна, без турбіни, проста народна машина )
Перекупи дають 5 - 5,5. Поки не погоджусь. Прошу 6, як є. А щодо цього двигуна, то я в захваті, як він їде саме на механіці. Автомат забере потужність. В мене раніше були Фокуси, 2.0 і 1,6, так цей Мондео економніший, якщо не крутити двигун. Якщо по трасі 100 - 120, то вкладаюсь в 6 - 7 л на сотню. якщо тошнити до 100 то реально 5,5. Щоб бути першим на світлофорі, досить переключатись до 3 тис. обертів. Боятисть там нема чого, бо найстрашніше вже сталось. В авто вкладено більше, ніж прошу. Попередній двигун перегрів через недосконалу систему охолодження. Після заміни двигуна Форд зробив рекол програму і замінив кучу патрубків, роширювальнй бачок, встановив додаткові сенсори. В такому ціновому діапазоні є безліч європейців зі скрученим пробігом. Особисто я б їх більше боявся.
Ol555 30.12.2024 15:49 пишет: Перекупи дають 5 - 5,5. Поки не погоджусь. Прошу 6, як є. А щодо цього двигуна, то я в захваті, як він їде саме на механіці. Автомат забере потужність. В мене раніше були Фокуси, 2.0 і 1,6, так цей Мондео економніший, якщо не крутити двигун. Якщо по трасі 100 - 120, то вкладаюсь в 6 - 7 л на сотню. якщо тошнити до 100 то реально 5,5. Щоб бути першим на світлофорі, досить переключатись до 3 тис. обертів. Боятисть там нема чого, бо найстрашніше вже сталось. В авто вкладено більше, ніж прошу. Попередній двигун перегрів через недосконалу систему охолодження. Після заміни двигуна Форд зробив рекол програму і замінив кучу патрубків, роширювальнй бачок, встановив додаткові сенсори. В такому ціновому діапазоні є безліч європейців зі скрученим пробігом. Особисто я б їх більше боявся.
все так і є, проте поки не працюють реєстри, важко буде знайти кінцевого покупця
В моїй Дії все світиться зеленим. Але не знаю чи остання кіберг атака вплинула саме на реєстри, що стосуються рухомого майна. Коли попробую оформити продаж буду знати точно. Принаймні, я купував авто в 2015-му за готівку, і ніколи кредитів не брав, жодних обтяжень на авто не оформляли.
Ol555 30.12.2024 15:49 пишет: Перекупи дають 5 - 5,5. Поки не погоджусь. Прошу 6, як є. А щодо цього двигуна, то я в захваті, як він їде саме на механіці. Автомат забере потужність. В мене раніше були Фокуси, 2.0 і 1,6, так цей Мондео економніший, якщо не крутити двигун. Якщо по трасі 100 - 120, то вкладаюсь в 6 - 7 л на сотню. якщо тошнити до 100 то реально 5,5. Щоб бути першим на світлофорі, досить переключатись до 3 тис. обертів. Боятисть там нема чого, бо найстрашніше вже сталось. В авто вкладено більше, ніж прошу. Попередній двигун перегрів через недосконалу систему охолодження. Після заміни двигуна Форд зробив рекол програму і замінив кучу патрубків, роширювальнй бачок, встановив додаткові сенсори. В такому ціновому діапазоні є безліч європейців зі скрученим пробігом. Особисто я б їх більше боявся.