Продам готовий комплект автономності, куплений на ЄВРОПЕЙСЬКОМУ сайті PowMR (не на Аліекспрес).
Складається з: 1. 24V LiFePo літій залізофосфатної батарейки - 100AH 25.6V Lithium Energy Storage Battery батарея класу А, реально відповідає характеристикам (не нонейм з Аліекспрес від незрозумілих продавців) OnBoar рішення в зручному кормусі з ВБУДОВАНОЮ BMS Nominal Capacity (Ah) - 100 Nominal Voltage (V) - 25.6 Max Charge Current (A) - 100 Max Discharge Current (A) - 100 Max in Series (PCS) - 2 https://powmr.com/products/100ah-25-6v-m...LQaAhPDEALw_wcB
2. 24V інвертор PowMR - 3000Watt 220Vac 24Vdc All In One Inverter Charger, тримає 3 кВт навантаження реально Model - POW-HVM3.2H-24V-N Rated Load Power (W) - 3000 DC Out Put (V) - 24 Single Phase PV Array MPPT Voltage Range (V) - 30-400 (Max. PV Array Open Circuit Voltage: 400V) Max Solar Panel Input Power (W) - 3000 Compatible Battery - LiFePO4 Batteries, AGM Batteries, Lithium Batteries, Flooded Batteries, User Mode, Sealed Lead Acid Batteries, Gel Batteries Parallel Capability (Units) - 1 https://powmr.com/products/all-in-one-in...;pr_seq=uniform
3. Правильний і стабільний модуль бездротового зв'язку PowMr WiFi Module with RS232 Remote Monitoring Solution - WIFI-VM (він на офіційному сайті без доставки коштує 60 доларів, а не репліки з алі за 30 доларів). This WIFI module is only compatible with the inverter below: POW-HVM10.2M POW-HVM8.2M POW-HVM6.2M-48V POW-HVM4.2M-24V POW-LVM3.6M-24V POW-HVM3.2H-24V POW-HVM3.2H-24V-N https://powmr.com/products/powmr-wifi-mo...;pr_seq=uniform
Все купувалося для себе наприкінці літа, але поки доїхало, зібрав 48В систему.
ПРОДАЖ ФАКТИЧНО ПО СОБІВАРТОСТІ. ЩЕ РАЗ НАГОЛОШУ, ЩО ЦЕ НАБІР КУПЛЯВСЯ ЧЕРЕЗ ЄВРОПУ, А НЕ З АЛІЕКСПРЕС. ТОМУ, Є ПРИПУЩЕННЯ, ЩО КОМІРКИ ТАКИ НЕПОГАНІ.
Бажано продаж з рук в руки у Дніпрі, але й доставку можна оговорити. Теоретично можу продати окремо хіба що батарейку - 21500 грн
Привіт, можна попросити притримати до вівторка, 12/11? Забрав би на курс, де навчаємо військовослужбовців вбивати русню цікавими засобами, але треба знайти, хто б це оплатив. Треба пару днів для пошуку фінансування
mrz 08.11.2024 20:12 пишет: Привіт, можна попросити притримати до вівторка, 12/11? Забрав би на курс, де навчаємо військовослужбовців вбивати русню цікавими засобами, але треба знайти, хто б це оплатив. Треба пару днів для пошуку фінансування
gorr 19.11.2024 21:50 пишет: а як Ви перевіряли, що інвертор 3кВт тримає?
Я цьому виробнику вірю. На декількох об'єктах інвертора від цього виробника. Все гуд.
Більш того, вдома був павмр 1,5 роки, потім підвищив потужність, взяв дорогий Гроватт, повернувся на більш потужний павмр.
чого тільки не придумаеш для продажі товару. powemr самий дешевий інвертор з Алі не порівняти з growatt.
Коли гроватт навчиться заряджати батку при сонці не тільки від сонця, поговоримо.
Павмр підключив до інвертора за 5 хв, з гроваттом тиджень тра×ався з регіонами і переписувався з китайцями. Переміг випадково.
Павмр: вдома другий (поміняв 5,5 на 6,2 транзитом через гроватт, жалкую що піддався істериці, що павмр щось не те) в офісі у колег у двох друзів у батьків
0 проблем. Гучний, але пофік, в мене добудова під сонячно-батарейні справи.
Подивіться, будь ласка, ціни на офіційному сайті. Без образ, готовий оговорити ціну, але не на стільки.
Доставка влаштує Делівері, наприклад. На сайті такий комплект зараз обходиться приблизно 27 тисяч. Можу запропонувати цю суму.
650 доларів плюс доставка. Давайте шукати копромісний варіант.
Для мене це тимчасовий варіант. Буду будувати систему 10кВт. Цей чисто на короткий термін потрібен для води і опалення в будинку. Більше запропонувати не готовий. В мене взагалі на днях приїдуть LiFePo4 АКБ в великій кількості. Тому лишиться тільки підібрати інвертор.