autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Бігова доріжка для дому (3/3)

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

Re: Бігова доріжка для дому [Re: Mutant]
      16 ноября 2024 в 16:33 Гілками

Mutant 13.11.2024 16:29 пишет:

Researcher 13.11.2024 15:23 пишет:

Хотіли б, бігали і на вулиці і взимку. Тут бажання треба, а не доріжка.

Ніколи не розумів тих хто бігає по вулиці, якщо у тебе є міце під бігову доріжку. Чисто бігати з усвідомленнням що зекономив на доріжці? Може у когось є такий фетиш, у мене нема.
Мені комфортніше бігати у себе, тим більше що у мене не біг, а скоріше швидка хода. А біг у селі то окремий вид "розваг".

Researcher 13.11.2024 15:23 пишет:

Сама корисна порада була про собаку.

Що там корисного я не зрозумів. Мучити потім собаку життям в квартирі, відсутністю прогулянок і більшу частину доби без людей? Дивні у вас поняття корисності.

Я вже писав про повітря в кімнаті де стоїть бігова доріжка та на свіжому повітрі.

Ну і не поняв - тобто в селі з собакою будуть прогулянки, а в місті що? Не буде? ЗІ. Деяки собаки чудово себе почувають в квартирі. І без людей. Деяки в приватних будинках у вольєрах живуть. Деяки після прогулянки залазять у будку і там сплять до вечора. Без людей )))

Так, все, оффтопить не буду. По сабжу не скажу нічого. Непотрібна вона мені була. Хочеш побігати - парк, ліс. Тому щасти знайти те, що хочеш.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
пользователь **
64 года, Киев
С нами с 05.11.2001

Re: Бігова доріжка для дому [Re: AlexAudiCoupe]
      16 ноября 2024 в 18:15 Гілками

В ответ на:

Ну і не поняв - тобто в селі з собакою будуть прогулянки, а в місті що? Не буде? ЗІ. Деяки собаки чудово себе почувають в квартирі. І без людей. Деяки в приватних будинках у вольєрах живуть. Деяки після прогулянки залазять у будку і там сплять до вечора. Без людей )))

Прикольно, когда собака позиционируется, как разновидность тренажера.
Собака это член семьи с ответственностью за него, нормальным уходом, слежением за здоровьем, лечением, жестким распорядком дня, появлением жизненных ограничений, бытовых неудобств и т.п.
А человек хочет просто нагружаться физически наиболее удобным для себя образом.
ЗЫ. Сам я кошатник по жизни, собаку никогда не заведу.

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

Re: Бігова доріжка для дому [Re: alex_b]
      16 ноября 2024 в 19:00 Гілками

alex_b 16.11.2024 18:15 пишет:

В ответ на:

Прикольно, когда собака позиционируется, как разновидность тренажера.
Собака это член семьи с ответственностью за него, нормальным уходом, слежением за здоровьем, лечением, жестким распорядком дня, появлением жизненных ограничений, бытовых неудобств и т.п.
А человек хочет просто нагружаться физически наиболее удобным для себя образом.
ЗЫ. Сам я кошатник по жизни, собаку никогда не заведу.

А где я писал про собаку как тренажера?

Люди детей заводят и учатся молочные каши варить - ради этого? :-)

Достоевский **
29 лет за рулем, Киев
С нами с 14.12.2005

16 ноября 2024 в 23:13 Гілками

AlexAudiCoupe 16.11.2024 16:33 пишет:

]

Я вже писав про повітря в кімнаті де стоїть бігова доріжка та на свіжому повітрі.

Дуже спірне питання, особливо у місті. Британські вчені кажуть що півгодини пробіжки недалеко від загруженої траси вкорочують життя, а не продовжують.

]Ну і не поняв - тобто в селі з собакою будуть прогулянки, а в місті що? Не буде?

Звісно не буде, я що раб для собаки. Прокидаюсь пізно. після роботи спортзал теж до пізна. Не собачатник я...

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

17 ноября 2024 в 12:04 Гілками

Mutant 16.11.2024 23:13 пишет:

]

Дуже спірне питання, особливо у місті. Британські вчені кажуть що півгодини пробіжки недалеко від загруженої траси вкорочують життя, а не продовжують.

]Ну і не поняв - тобто в селі з собакою будуть прогулянки, а в місті що? Не буде?

Звісно не буде, я що раб для собаки. Прокидаюсь пізно. після роботи спортзал теж до пізна. Не собачатник я...

Ну ти ж писав про бігову доріжку в селі, не в місті?

Ну а не собачатник.... буває. Я собачатник, але.... Колись був ротвейлер. В місті, в квартирі. Тепер розумію, що півгодини прогулянки для нього було мало. Потім вирішив що прогулянки - не моє, а собаки - моє. Ши Тсу. 5 кг. Ходить на пелюшку. Не терьєр, може погратися і тут же спати піде. То що треба. Любить гуляти на вулиці, але якщо ні - то ні.
Ну це знову офф, більш того, це не собака для прогулянок. Там треба хаскі. Модна, але найбільш бестолкова собака. Як колись афганські борзиє. Красива, но тупа.

хохаибнйскиро **
Ялта
С нами с 29.10.2015

17 ноября 2024 в 12:10 Гілками

AlexAudiCoupe 11.11.2024 21:16 пишет:

Mutant 11.11.2024 09:17 пишет:

AlexAudiCoupe 10.11.2024 17:06 пишет:

В ответ на:

...

По свому досвіду можу сказати таке - бери щоб висока була, бо у всіх знайомих на неї білизна сохне :-)

ЗІ. В місті ще б зрозумів таке. В селі? Та краще на свіжому повітрі побігати, ніж десь у кімнаті там де вдихаєш і видихаєш. На подвірі поставити турник, щось типу дошки Євмінова щоб прес качати, гантелей докупити. Для контролю пульсу є прості пульскоксиметри ціною в 200-300 грн. А на решту.... ну щось на 19500 грн можна купити чи задонатити.

А можна тупо завести собі хаскі, пару годин зранку точно треба буде побігати. Ну і звечора теж :-)

Звісно, все ІМХО.

Пробували самі бігати в селі зимою після 8-ми вечора?
Якраз в місті можна бігати хоч опівночі. В селі коли стемніло то для мазохістів хіба.
Турник маю, гантелі є, але як це заміняє бігову доріжку не розумію.

Ну і так, зекономити 19 тисяч але завести хаскі до дуже крута порада.

Ну скажу так - в селі, в місті.. Чоловік з собакою, та ще і з пістолетом в кишені... кому він потрібен? Більш того - про те, що він з пістолетом, дізнається все сіло. Бігай собі безпечно )))

Яких тільки альтернативно обдарованих не зустрінеш. Людина питаєяку бігову придбати, а йому насипають, що для того щоб дороги в селі після 20:00 стали освітленими та знівельованими треба брати пса, мушкєта та щоб всі в селі про це знали

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

Re: Бігова доріжка для дому [Re: ЁПРСТФ]
      17 ноября 2024 в 12:21 Гілками

ЁПРСТФ 17.11.2024 12:10 пишет:

AlexAudiCoupe 11.11.2024 21:16 пишет:

Mutant 11.11.2024 09:17 пишет:

В ответ на:

...

Пробували самі бігати в селі зимою після 8-ми вечора?
Якраз в місті можна бігати хоч опівночі. В селі коли стемніло то для мазохістів хіба.
Турник маю, гантелі є, але як це заміняє бігову доріжку не розумію.

Ну і так, зекономити 19 тисяч але завести хаскі до дуже крута порада.

Ну скажу так - в селі, в місті.. Чоловік з собакою, та ще і з пістолетом в кишені... кому він потрібен? Більш того - про те, що він з пістолетом, дізнається все сіло. Бігай собі безпечно )))

Яких тільки альтернативно обдарованих не зустрінеш. Людина питаєяку бігову придбати, а йому насипають, що для того щоб дороги в селі після 20:00 стали освітленими та знівельованими треба брати пса, мушкєта та щоб всі в селі про це знали

Обдарований, ти бачив десь щоб я писав про освітлені та знівельовані доріжки? Смайли в моєму пості бачив? "ОФФ" в моїх постах бачив? Чи то так, брехнути чуток? Яку ти доріжку порадиш, ментор? Якщо ні, то чого ти писав? Чим ти відризняєшся?

Достоевский **
29 лет за рулем, Киев
С нами с 14.12.2005

17 ноября 2024 в 12:30 Гілками

AlexAudiCoupe 17.11.2024 12:04 пишет:

Так, але такоє писав що тимчасово тут живем, поки ситуація не нормалізується.

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

17 ноября 2024 в 13:06 Гілками

Mutant 17.11.2024 12:30 пишет:

AlexAudiCoupe 17.11.2024 12:04 пишет:

Так, але такоє писав що тимчасово тут живем, поки ситуація не нормалізується.

Ну тоді і для квартири у місті можна подумати. А якщо вже купив, то чого б і в селі не побігати, поки дощ :-)

хохаибнйскиро **
Ялта
С нами с 29.10.2015

17 ноября 2024 в 21:08 Гілками

AlexAudiCoupe 17.11.2024 12:21 пишет:

Чим ти відризняєшся?

Я - розумний.
/ гарна доріжка, я б таку брав, яка підлаштовується під твій темп і з вентилятором, якщо вдома немає

Змінено ЁПРСТФ (21:11 17/11/2024)

опытный писатель **
Киев
С нами с 28.08.2006

18 ноября 2024 в 11:27 Гілками

Доріжку треаба брати щоб у складеному стані займала небагато місця та зручно було вішати на неї одежу.

Всі інша параметри визначаються лише ціною.

СуперСтар *
28 лет за рулем, Киев
С нами с 09.10.2012

18 ноября 2024 в 11:34 Гілками

Та в селе проще турник с лестницей прибить, купить пару гантелей разборных, пояс чтоб их цеплять, и под настроение, поотжиматься попотягиваться, порастягиваться, обычно все эти тренажеры на месяц два, потом пыль собирают

продавець овочів **
Киев
С нами с 11.04.2006

Re: Бігова доріжка для дому [Re: alexkit]
      18 ноября 2024 в 11:46 Гілками

alexkit 18.11.2024 11:34 пишет:

Та в селе проще турник с лестницей прибить, купить пару гантелей разборных, пояс чтоб их цеплять, и под настроение, поотжиматься попотягиваться, порастягиваться, обычно все эти тренажеры на месяц два, потом пыль собирают

ну це ж зовсім різні речі. турнік і гантелі ніяк не замінять бігову доріжку, орбітрек чи велотренажер. можна мати і те, і те.
ЗІ. А ті, хто рекомендують бігати по селу, напевно давно не були в звичайному селі, де після 17 год вже у всіх хатах не світиться, темно, особливо після переходу на зимовий час, дороги не освітлюються та й стан тих доріг такий собі. З ліхтариком обережно пересуватися ще можна, а бігати... Хіба до райцентра доїхати і там побігати. Так, наприклад, в Таращі і тренажерка повноцінна є, можна записатися і ходити. Але в селі бігова доріжка не завадить. У мене степер з ручками, бо хата невеличка і доріжок ставити нема де, а степер маленький і складається, хоча заняття на ньому більше підйом по сходах нагадують, аніж біг.

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
4 користувачів і 17 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1512

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія