Нє, спочатку хочу подякувати камраду Краєву Сергію за допомогу. Ситуація була без криміналу, аде доволі цікава: машину свою я продав о пів на одинадцяту вечора п'ятниці! Так що тепер я безлошадний ніщеброд. Тому ... шукаю тачанку. Є конкретні авто, які я розглядаю і бажав би купити, як будуть пропозиції. Прошу не дивуватись, але то (обов'язкові критерії): Джип, Патріот або Чирокі! 2.4 АКП. Від 2014 р.в. Бенз+Газ. В залежності від стану готовий розстатися з 10-12 к мертвих американських президентів. Довго воландатись не привик, тому ... пропонуйте, яке є що!
Тільки повний привід?
Тільки повний привід?
Ну звичайно ж! А нахіба воно обрубане?
Чірок в цьому бюджеті ну… спорт якийсь сумний на передку хіба що… Знайомий продає патріка 17 модельний (16 шильда). 1C4NJRFB4HD151704 Підігріви, повний привід, віддалений запуск але без газу. 11.2 просить. Контакт давати? (Вишгород).
2015-16 Без газа 4х4 11 хотят
Знайомий продає патріка 17 модельний (16 шильда). 1C4NJRFB4HD151704 Підігріви, повний привід, віддалений запуск але без газу. 11.2 просить. Контакт давати? (Вишгород).
То буде ще як мінімум штука баксів і купа часу потраченого, якого в мене нема від слова зовсім.
Нє, дякую - з газом треба.
Могут поставить. Новый. При желании
дякую, питання закрите. Петрик на Патрікє! «Все, як ти любиш!»: кожа, водійське з електрорегулюванням, планшет, люк, камера заднього обзору … і навіть багажник «модний» експедиційний! Балон газовий на 49 л. Проїхав вчора по трасі 400 км - взяв 11 л на сотку, вважаю - норм! Ще й комплект літньої резини «в подарок» …така собі, але на сезон вистачить
...
дякую, питання закрите. Петрик на Патрікє! «Все, як ти любиш!»: кожа, водійське з електрорегулюванням, планшет, люк, камера заднього обзору … і навіть багажник «модний» експедиційний! Балон газовий на 49 л. Проїхав вчора по трасі 400 км - взяв 11 л на сотку, вважаю - норм! Ще й комплект літньої резини «в подарок» …така собі, але на сезон вистачить
Круто! Стільки всього й лише за 10-ку!
...
пам'ятаю: попередне авто шукалося як останне і до кінця днів... якось не було дотримано обіцянки
...
Круто! Стільки всього й лише за 10-ку!
За 9!
пам'ятаю: попередне авто шукалося як останне і до кінця днів... якось не було дотримано обіцянки
От чесно - так і думав. Але життя "дещо" помінялось, і не тільки в мене. З'явились нові можливості і, відповідно - нові бажання! Але то вже точно - на всю оставшуюся! Бо ж вік, зараза, не надоївша зазноба - не відсунеш!
А де фото ? Покажи, Дякую і Вітаю з придбанням
...
А де фото ? Покажи, Дякую і Вітаю з придбанням
дякую за добрі слова! Не до того якось, вчора біля 11 вечора причухав
От бляха, криво получилось - ламєр
Гарний апарат. В Киеві брав? Чи за 400 км? Ну і це мабуть краще за те що було
Який рік та який двигун? І який там коробас стоїть?
Гарний апарат. В Киеві брав? Чи за 400 км? Ну і це мабуть краще за те що було
Регіони "піднімаю" . Ну й звісно, що краще! По-перше молодше, ну й що важливіше - тільки два роки нюхало наші дороги і то не часто. Апарат прикольний, сьогодні дружину знайомив - ноги звісила з сідушки і землі не достає . Нічого -привикне. Ще б полірнути в якійсь нормальній конторі - ну щоб зовсім як нове авто було! Ігоре, не знаєш провірених адресочків?