US7IGN 12.11.2024 20:47 пишет: невже все дійсно так погано з гнусмасами? тільки зібрався спробувати їх і перейти на А55 з китайців, бо в магазині подивився - дійсно екрани дуже різні...
Насправді - ні. Просто треба розуміти, що самсунги є на власному чипі Єксінос, а є на Снапдрегоні (є навіть на медіатекі, але це взагалі... ) Так от, проблеми з зв'язком мають саме моделі на Єскіносі, на відміну від якіх моделі на Снапдрегоні надають чудовий зв'язок
Взагалі не рекомендую брати Ксяомі. Бо вони навіть в Про-версії ставлять цей дебільний віртуальний датчик наближення. Я замахався з ним за три роки користування Редмі Ноте 11. Коли розмовляєш, воно робить якісь скріни, запускає додатки. І ще, я про це не знав, потім з'ясувалося що вони для блютуза та ві-фі задіяли одну антену. І коли в тебе одночасно включений ві-фі та блютуз, перший взагалі зникає. Зараз вирішив брати Motorola Edge 50 Fusion. Там хоч чистий андроїд. І досить швидкий.
flute 19.11.2024 09:52 пишет: Взагалі не рекомендую брати Ксяомі. Бо вони навіть в Про-версії ставлять цей дебільний віртуальний датчик наближення. Я замахався з ним за три роки користування Редмі Ноте 11. Коли розмовляєш, воно робить якісь скріни, запускає додатки. І ще, я про це не знав, потім з'ясувалося що вони для блютуза та ві-фі задіяли одну антену. І коли в тебе одночасно включений ві-фі та блютуз, перший взагалі зникає. Зараз вирішив брати Motorola Edge 50 Fusion. Там хоч чистий андроїд. І досить швидкий.
там не важно про не про, у них он рандомно, в поко ф5,ф2 его нету, в ф6,ф3 есть
US7IGN 12.11.2024 20:47 пишет: невже все дійсно так погано з гнусмасами? тільки зібрався спробувати їх і перейти на А55 з китайців, бо в магазині подивився - дійсно екрани дуже різні...
Насправді - ні. Просто треба розуміти, що самсунги є на власному чипі Єксінос, а є на Снапдрегоні (є навіть на медіатекі, але це взагалі... ) Так от, проблеми з зв'язком мають саме моделі на Єскіносі, на відміну від якіх моделі на Снапдрегоні надають чудовий зв'язок
в активному щоденному юзанні(а періодично і літанніі падіннях) маю Samsung M31. Він в мене вже 3 роки 11 місяців. Суб'єктивно - батарейка трохи ослабла. А так, при моїх потребах і хотілках, йому нема заміни((( Нові моделі з тієї ж лінійки забрали датчик відбитку пальців з корпусу(((
Ну а хлаомі...тьфу-тьфу, більше ніколи не повернуся до того хламу
Так от, проблеми з зв'язком мають саме моделі на Єскіносі, на відміну від якіх моделі на Снапдрегоні надають чудовий зв'язок
Рік S20 FE на снапі, зараз вже рік S22+ на ексіносі - коли мені очікувати проблеми зі зв'язком?
мабуть це як з окулярами. ходиш без них і думаєш що чудово бачиш, а як вдягнеш - так одразу різницю розумієш. в них навіть піцюрик більше здається )
цікаво було б почути власників саме А55. не знаю чи є сенс переплачувати порівняно з А35? принаймні у мене є опція купити інший, а цей віддати донці якщо щось не сподобається одразу.
Так от, проблеми з зв'язком мають саме моделі на Єскіносі, на відміну від якіх моделі на Снапдрегоні надають чудовий зв'язок
Рік S20 FE на снапі, зараз вже рік S22+ на ексіносі - коли мені очікувати проблеми зі зв'язком?
Стосовно процесору нічого не скажу, але у дружини Самсунг на ексіносі, інтернет на дачі ловить гірше за Піксель на снапі. При, що в мене LTE 1 полоска, у дружини Е. На дворі ще так сяк 3G.
Стосовно процесору нічого не скажу, але у дружини Самсунг на ексіносі, інтернет на дачі ловить гірше за Піксель на снапі. При, що в мене LTE 1 полоска, у дружини Е. На дворі ще так сяк 3G.
У мене ті ж місця, ті ж сценарії. Якби щось було кардинально гірше - я б помітив.
А от те, що айфон 12 про може не ловити інет, там де в мене працює - це видно.
Зараз маю в родині S10lite (Снап), S20 (Ексінос), S22 (Ексінос) S22Ultra (Снап). Тобто маю досвід починаючи з 20 року. За виключенням Ультри, всі телефони офіціали, купувалися тут, в Україні. І да, за моїми спостереженнями, Єскінос має худший модем на відміну від Снапа, що відповідно за собою тягне ніжчі показники у автономності. І да, це не змінюється упродовж багатьох років. Стосовно свіжої серії S24 нічого сказати на можу, але показово що флагман Ультра цього разу тількі на Снапі.
Зараз маю в родині S10lite (Снап), S20 (Ексінос), S22 (Ексінос) S22Ultra (Снап). Тобто маю досвід починаючи з 20 року. За виключенням Ультри, всі телефони офіціали, купувалися тут, в Україні. І да, за моїми спостереженнями, Єскінос має худший модем на відміну від Снапа, що відповідно за собою тягне ніжчі показники у автономності. І да, це не змінюється упродовж багатьох років. Стосовно свіжої серії S24 нічого сказати на можу, але показово що флагман Ультра цього разу тількі на Снапі.
З модемом виділене пов'язане на половину, тех процес там хреновий тому і автономність така.
UA 20.11.2024 09:14 пишет: що буде краще новий А15 , А35 чи б/в IPhone XR? дякую
ну тут треба визначити що треба андроід чи іос, бо в мене іос то андроід мені зовсім не заходить , просто звик вже до іос а брати ХR, то може вже дивитися трішки нові моделі, хоч він і Підтримуе іос18, ну і ще дивлячись для яких задач він потрібен. В мене зараз XR , але в мене трішки дзвінки , телеграм , вейз коли треба, в ігри не граю. Батарея ще 90%. То мені його з головою хватае
UA 20.11.2024 09:14 пишет: що буде краще новий А15 , А35 чи б/в IPhone XR? дякую
ну тут треба визначити що треба андроід чи іос, бо в мене іос то андроід мені зовсім не заходить , просто звик вже до іос а брати ХR, то може вже дивитися трішки нові моделі, хоч він і Підтримуе іос18, ну і ще дивлячись для яких задач він потрібен. В мене зараз XR , але в мене трішки дзвінки , телеграм , вейз коли треба, в ігри не граю. Батарея ще 90%. То мені його з головою хватае
деякий час страждаю зі службовим айфоном. не зайшла мені ця рагульна система. для себе хочу андроїд.
деякий час страждаю зі службовим айфоном. не зайшла мені ця рагульна система. для себе хочу андроїд.
невже в місті не вистачає модема Exynos?
а мені навпаки іос краще а в дружини андроід, взяв поклацати нічого не зрозумів в тому андроіді а вона звикла вже і каже навіщо мені ваші айфони. Тут кожному свое ну і під які задачі треба телефон з андроідом чи іос ну або е еко система іос то тоді тільки іос
невже в місті не вистачає модема Exynos?
Ну от тобі простий приклад з життя. Діти мої живуть на Нівках. Новобудова, шостий поверх. У хаті з моменту заселення поганий зв'язок КС. Якщо треба подзвонити саме з номеру КС, то треба йти на балкон... Це якщо у тебе Ексінос. У сина S20, у невістки S22 то так і роблять. Приїжджаю до них у гості і в жодній частині хати не маю проблем з КС. І дзвоню, і мені дзвонять. От тіки у мене S22Ultra на Снепі. Така ж сама ситуація на дачі в Ровжах - у дітей Ексінос ледь ловить, або взагалі показує що нема звязку, мій Снеп впевнено і мобільний зв'язок і мобільний інет видає. Такє...