та тільки вчора замовив. дівчина сказала що в суботу має бути в Києві, але я навмисно за ним не поїду. отже відгук не раніше понеділка.
вважаєш, китайці вже їх перевершують у перелічених галузях?
подумалось що у разі чергової ескалації 3-ї світової китайців можуть забанити, а потім подивився на курс і вирішив більше не чекати і замовити
Хороший телефон всім крім розміру (для мене) Тому я пропустив 7 серію
так от і я подумав що це ж не айфон і за два роки флагман не має перетворитися на попелюшку )
так от і я подумав що це ж не айфон і за два роки флагман не має перетворитися на попелюшку )
Та звичайно. У батьків досі працює Піксель 5 без зауважень і глюків
У батьків досі працює Піксель 5 без зауважень і глюків
В мене 5, у сина 4а5g. Також норм. Це ж не китайське непорозуміння.
Купіть ще мій 8 (через пару днів) для дружини 😄
Дружині потрібна Proшка. 8 я собі хочу, замість 5ки.
Що по чім? Стану в чергу, якщо афтару не підійде
Пишу а ПП
Пишу а ПП
А мені?
Пишу а ПП
А мені?
Написав. Я шось трохи теми сплутав )
Доречі про pixel, починаючи з 8ї моделі вони підтримують face unlock class 3. Що дозволяє використати розблокування обличчям у більшості додатків.
сьогодні нарешті забрав 7про. поки заряджається (був розряджений в 0 і юний продаван єхидно сказав - а що ж ви хочете, 2 роки десь пролежав. вже 9-й вийшов) і оновлюється (був 13 андроїд, а зараз 15) вражень ще не має. розмір норм (А55 виглядав і в руці лежав якось грубіше), екран також. далі буде...
хорошо, что стартонул с 0. мог и не завестись
сьогодні нарешті забрав 7про. поки заряджається (був розряджений в 0 і юний продаван єхидно сказав - а що ж ви хочете, 2 роки десь пролежав. вже 9-й вийшов) і оновлюється (був 13 андроїд, а зараз 15) вражень ще не має. розмір норм (А55 виглядав і в руці лежав якось грубіше), екран також. далі буде...
Коли купував 9 місяців тому свій п7, акум був 0%. І нещодавно друг п7про брав, теж з нульовим зарядом.
Коли купував 9 місяців тому свій п7, акум був 0%. І нещодавно друг п7про брав, теж з нульовим зарядом.
а наскільки, розрядка в нуль, критично впливає на подальшу нормальну роботу/довговічність акума?
а наскільки, розрядка в нуль, критично впливає на подальшу нормальну роботу/довговічність акума?
Хз, поки працює без зауважень.
Залежить віт того скільки він в такому стані був - чим довше, тим гірше.
Залежить віт того скільки він в такому стані був - чим довше, тим гірше.
подивимось. до вечора у звичайному для мене режимі користування залишилося 60%. за повний день особливих вражень немає. звичайний великий телефон з гарним екраном. все швидко. поки що можу відзначити тільки реально шикарну клавіатуру на третину великого екрану. треба звикнути до нових жестів та керування. до речі, операторський апарат зі штатів. навіть сімка в слоті була.