Цікаво, в топових саяомі теж рекалма задовбує в стокових додатках?
там має бути топова реклама
там має бути топова реклама
А в яких це топових додатках? Я в себе такого за 4.5 років не помічав. Можливо в мене немає тих додатків? Чи модливо я ними не користуусь... Хотілось би ради інтересу взнати. Чи буду перевіряти, не знаю. Не хотілось би накликати цю рекламу.
Не хотілось би накликати цю рекламу.
Краще не перевіряй, не дай бог ще щось вискочить.
[Re: juiT]
Це не тобі
Мабуть вже настав час в профилі ( там де машина ) , ще писати який тел
А в яких це топових додатках? Я в себе такого за 4.5 років не помічав. Можливо в мене немає тих додатків? Чи модливо я ними не користуусь... Хотілось би ради інтересу взнати. Чи буду перевіряти, не знаю. Не хотілось би накликати цю рекламу.
Не топових, а стокових. Відкриваєш наприклад застосунок Файли чи щось подібне і тобі лізе реклама, чи та ж сама очистка пам'яті. Колись була навіть інструкція як це все барахло відключати, але до кінця воно все рівно не відключалось.
На форумі пишуть по Сяомі14 , що там справ на пару хвилин, щоб все відключити, а так телефон супер. За 7 років нічого не змінилося.
На форумі як і на заборі багато чого пишуть, причому як правило найчастіше ті, хто ні разу ні коштував цих устриць.
У Xiaomi кілька лінійок продуктів, згадувані проблеми (реклама за умовчанням та така-сяка камера на 100500 мегапікселей) присутні в бюджетних моделях (Redmi, Poco).
Флагмани йшли в лінійці Mi та Xiaomi, в них і реклами нема і камери значно кращі.
Не топових, а стокових.
Вибачаюсь. Перепутав.
Краще не перевіряй, не дай бог ще щось вискочить.
Дякую за пораду. Прислухаюсь.
Флагмани йшли в лінійці Mi та Xiaomi, в них і реклами нема і камери значно кращі.
Я пока не вижив з розуму, щоб купляти Сяомі по ціні нормальних виробників і перевіряти, чи є там реклама, чи немає. Знаючи Сяомі, сьогодні немає, завтра з оновленням може прилетіти.
Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.6,861.39 | Глобальна версія Pixel 9 Pro XL Smart Android Phone 7,3-дюймовий HD-екран 8800 мАг Snapdragon 8 gen4 108 МП Android 15 розблокований телефон
Мені за цим посиланням показує ціну 3430 грн. Навіть відгуки є.
не надо жлобиться надо брать на 22гб оперативки и 2тб основной за 4112грн
Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.6,861.39 | Глобальна версія Pixel 9 Pro XL Smart Android Phone 7,3-дюймовий HD-екран 8800 мАг Snapdragon 8 gen4 108 МП Android 15 розблокований телефон
Мені за цим посиланням показує ціну 3430 грн. Навіть відгуки є.
Тут така справа. Я на Алі бачив продаж телефонів та планшетів Galaxy. Не "Samsung Galaxy" а саме Galaxy. Нихто не забороняє назвати свою поделку Galaxy. У Києві навіть футбольний клуб такий є. І в США. Так і тут. Не "Google Pixel", а саме просто "Pixel". І хрена ти потім доведеш що це підробка.
цікаво, а є можливість узнати як навантажують процесор та займають пам'ять ті чи інші додатки? наприклад подивитися і зрозуміти що зараз андроїд хаває 10%, вайбер 15, телеграм 25 і що там ще, через що доступні наприклад 10% оперативки, а проц завантажений на 95%.
цікаво, а є можливість узнати як навантажують процесор та займають пам'ять ті чи інші додатки? наприклад подивитися і зрозуміти що зараз андроїд хаває 10%, вайбер 15, телеграм 25 і що там ще, через що доступні наприклад 10% оперативки, а проц завантажений на 95%.
Лише якщо є рут - то тупо top в консолі. Але це навряд допоможе. Зазвичай проблема з циклічними повтореннями якихось помилок. Для цього треба досліджувати logcat.
А що скажете про Moto Edge 50 12/512 Дуже цікаві моделі в них зараз. Ну так, скруглений екран... Але по інших характеристиках він навіть вставляє А55 здається. У оглядах дужє хвалять.
А що скажете про Moto Edge 50 12/512 Дуже цікаві моделі в них зараз. Ну так, скруглений екран... Але по інших характеристиках він навіть вставляє А55 здається. У оглядах дужє хвалять.
а що А55 є якимсь видатним??...банальний (нудний, як усі самсунги ) бюджетник
А що скажете про Moto Edge 50 12/512
За яку модель розмова fusion чи neo?
у меня Motorola Edge 50 Fusion 12\512. Предложили знакомые торговцы, когда искал себе Pixel 7Pro б\у (такой как у жены). Цену предложили очень приятную (грубо говоря скидку порядка 25%) + гарантию на 2 года. За 2 месяца телефон не разочаровал, в игры не играю, камера для счетчиков и кошки . Из минусов - нет беспроводной зарядки, esim - функции как-то обрезаны, а лоток под одну карту, не могу понять есть ли VoWiFi и VoLte, на 4ПДА пишут, что есть, но работу не заметил. Дебильный always on display. Пожалуй все. Оболочка есть (не чистый андроид), но намного более дружелюбная, чем у Xiaomi.