Цікаво, в топових саяомі теж рекалма задовбує в стокових додатках?
А в яких це топових додатках? Я в себе такого за 4.5 років не помічав. Можливо в мене немає тих додатків? Чи модливо я ними не користуусь... Хотілось би ради інтересу взнати. Чи буду перевіряти, не знаю. Не хотілось би накликати цю рекламу.
Цікаво, в топових саяомі теж рекалма задовбує в стокових додатках?
А в яких це топових додатках? Я в себе такого за 4.5 років не помічав. Можливо в мене немає тих додатків? Чи модливо я ними не користуусь... Хотілось би ради інтересу взнати. Чи буду перевіряти, не знаю. Не хотілось би накликати цю рекламу.
Не топових, а стокових. Відкриваєш наприклад застосунок Файли чи щось подібне і тобі лізе реклама, чи та ж сама очистка пам'яті. Колись була навіть інструкція як це все барахло відключати, але до кінця воно все рівно не відключалось.
На форумі як і на заборі багато чого пишуть, причому як правило найчастіше ті, хто ні разу ні коштував цих устриць.
У Xiaomi кілька лінійок продуктів, згадувані проблеми (реклама за умовчанням та така-сяка камера на 100500 мегапікселей) присутні в бюджетних моделях (Redmi, Poco).
Флагмани йшли в лінійці Mi та Xiaomi, в них і реклами нема і камери значно кращі.
Флагмани йшли в лінійці Mi та Xiaomi, в них і реклами нема і камери значно кращі.
Я пока не вижив з розуму, щоб купляти Сяомі по ціні нормальних виробників і перевіряти, чи є там реклама, чи немає. Знаючи Сяомі, сьогодні немає, завтра з оновленням може прилетіти.
Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.6,861.39 | Глобальна версія Pixel 9 Pro XL Smart Android Phone 7,3-дюймовий HD-екран 8800 мАг Snapdragon 8 gen4 108 МП Android 15 розблокований телефон
Мені за цим посиланням показує ціну 3430 грн. Навіть відгуки є.
nickka 19.01.2025 08:01 пишет: Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.6,861.39 | Глобальна версія Pixel 9 Pro XL Smart Android Phone 7,3-дюймовий HD-екран 8800 мАг Snapdragon 8 gen4 108 МП Android 15 розблокований телефон
Мені за цим посиланням показує ціну 3430 грн. Навіть відгуки є.
Тут така справа. Я на Алі бачив продаж телефонів та планшетів Galaxy. Не "Samsung Galaxy" а саме Galaxy. Нихто не забороняє назвати свою поделку Galaxy. У Києві навіть футбольний клуб такий є. І в США. Так і тут. Не "Google Pixel", а саме просто "Pixel". І хрена ти потім доведеш що це підробка.
цікаво, а є можливість узнати як навантажують процесор та займають пам'ять ті чи інші додатки? наприклад подивитися і зрозуміти що зараз андроїд хаває 10%, вайбер 15, телеграм 25 і що там ще, через що доступні наприклад 10% оперативки, а проц завантажений на 95%.
US7IGN 21.01.2025 19:49 пишет: цікаво, а є можливість узнати як навантажують процесор та займають пам'ять ті чи інші додатки? наприклад подивитися і зрозуміти що зараз андроїд хаває 10%, вайбер 15, телеграм 25 і що там ще, через що доступні наприклад 10% оперативки, а проц завантажений на 95%.
Лише якщо є рут - то тупо top в консолі. Але це навряд допоможе. Зазвичай проблема з циклічними повтореннями якихось помилок. Для цього треба досліджувати logcat.
А що скажете про Moto Edge 50 12/512 Дуже цікаві моделі в них зараз. Ну так, скруглений екран... Але по інших характеристиках він навіть вставляє А55 здається. У оглядах дужє хвалять.
flute 23.01.2025 20:15 пишет: А що скажете про Moto Edge 50 12/512 Дуже цікаві моделі в них зараз. Ну так, скруглений екран... Але по інших характеристиках він навіть вставляє А55 здається. У оглядах дужє хвалять.
а що А55 є якимсь видатним??...банальний (нудний, як усі самсунги ) бюджетник
у меня Motorola Edge 50 Fusion 12\512. Предложили знакомые торговцы, когда искал себе Pixel 7Pro б\у (такой как у жены). Цену предложили очень приятную (грубо говоря скидку порядка 25%) + гарантию на 2 года. За 2 месяца телефон не разочаровал, в игры не играю, камера для счетчиков и кошки . Из минусов - нет беспроводной зарядки, esim - функции как-то обрезаны, а лоток под одну карту, не могу понять есть ли VoWiFi и VoLte, на 4ПДА пишут, что есть, но работу не заметил. Дебильный always on display. Пожалуй все. Оболочка есть (не чистый андроид), но намного более дружелюбная, чем у Xiaomi.