Усім доброго дня! Шукаю для себе автомобіль, розглядаю два варіанти. 1. Це в районі 10 тисяч, може бути Ford Fusion, Skoda Octavia тощо до 10 років. Звісно в нормальном стані. 2. SUV не старіше 7 років, 4х4 (бажано), там бюджет більше 15+, все залежить від самої машини. Це може бути Cherokee, Sportage, Tiguan тощо. Дізель, бензин, можна не під Газ, можна турбо. Далеко від Києва їздити не маю часу, постійно працюю, але також можуть бути варіанти.
Dorosh 12.11.2024 12:41 пишет: Усім доброго дня! Шукаю для себе автомобіль, розглядаю два варіанти. 1. Це в районі 10 тисяч, може бути Ford Fusion, Skoda Octavia тощо до 10 років. Звісно в нормальном стані. 2. SUV не старіше 7 років, 4х4 (бажано), там бюджет більше 15+, все залежить від самої машини. Це може бути Cherokee, Sportage, Tiguan тощо. Дізель, бензин, можна не під Газ, можна турбо. Далеко від Києва їздити не маю часу, постійно працюю, але також можуть бути варіанти.
придбана в штатах особисто, відремонтована та експлуатується дружиною. встановлено гбо. пробіг десь 90 тис +, обслужена. без питань. короче чесне авто без приколюх. продати не горить, але при нагоді хочу поміняти на електрику. хочемо 15,5. Якщо є інтерес пишіть в особисті. вдалого пошуку
Dorosh 12.11.2024 12:41 пишет: Усім доброго дня! Шукаю для себе автомобіль, розглядаю два варіанти. 1. Це в районі 10 тисяч, може бути Ford Fusion, Skoda Octavia тощо до 10 років. Звісно в нормальном стані. 2. SUV не старіше 7 років, 4х4 (бажано), там бюджет більше 15+, все залежить від самої машини. Це може бути Cherokee, Sportage, Tiguan тощо. Дізель, бензин, можна не під Газ, можна турбо. Далеко від Києва їздити не маю часу, постійно працюю, але також можуть бути варіанти.
придбана в штатах особисто, відремонтована та експлуатується дружиною. встановлено гбо. пробіг десь 90 тис +, обслужена. без питань. короче чесне авто без приколюх. продати не горить, але при нагоді хочу поміняти на електрику. хочемо 15,5. Якщо є інтерес пишіть в особисті. вдалого пошуку
Швидко і часто Ваша дружина міняє автівки
так а шо не так-то? купили поїздили не зайшла. А нісан весь цей час залишається в родині (5 років) як технічка - дит садок, школа. тепер його час )
Чому такий розбіг в пріорітетах, все просто, якщо +-10, то це на пів року, а там як карта ляже, СУВчик звичайно хотілось би на довше, тому він і має бути свіжішим і звісно дорожчим.
Ну там трошки не співпадають мої бажання з можливостями, чи він від 17 року і за 15+ (я не писав 15++)? Ну і брати екобуст з пробігом під 200, ну от мені якось лячно.
Я нагадаю початкові пріорітети, якщо це до 10 років (старшеньких не розглядаю), то це 10 і поправка на клас машини. А от якщо 15+, то це саме SUV, але не старший ніж 17 рік. І забув сказати, виключно АКПП, ось це взагалі не обговорюється не в залежності від ціни і року.