Привіт всім, У мене є проблеми з моїм 380SL. Загалом, він у хорошому стані, двигун та всі інші частини дуже чисті, пробіг близько 100 тис. миль. Я живу тут і намагався пройти тест на викиди після покупки, але не зміг (результати нижче). Автомобіль завжди запускається миттєво незалежно від обставин, але загалом постійно має запах багатої суміші (включаючи після прогріву), що відповідає результатам тесту. Після того, як я витратив близько двох днів на читання та перевірку, я подумав про клапан випуску пари на основі симптомів несправного клапана випуску пари в двигуні автомобіля. Звісно, справа не лише в цьому. Я також зробив кілька дій і зафіксував деякі записи.
Я замінив наступне: - Датчик O2 - Свічки запалювання (попередні були сильно забруднені і не мідні) - Олія
Є відмінні записи сервісного обслуговування, а також нещодавно були проведені відповідні заміни: - Інжектори 5 тис. миль тому - Повітряний фільтр 5 тис. миль тому - Паливний фільтр/насос 10 тис. миль тому - Кришка запалювання/кабелі здаються досить новими - Каталізатор/випуск 5 тис. миль тому (дивно, що я отримав такі високі показники на тесті викидів при цьому)