Якщо є яблуко то треба і далі брати яблуко. Навіщо тобі той андроід за 13/14 то вже буде 12 яблуко, а в інший темі ти пишеш ще про XR , по ньому я Тобі відповів
В ответ на: так щоб був не гірший ніж Айфон 8? це який зараз до 7-8 тис грн
Я х.з. який той Айфон , бо в мене завжди був Андроїд . Знаю лише те що в Аплі основний упор - це камера . Новий за 7-8 , камера буде барахло , все інше в принципі норм
В ответ на: так щоб був не гірший ніж Айфон 8? це який зараз до 7-8 тис грн
Я х.з. який той Айфон , бо в мене завжди був Андроїд . Знаю лише те що в Аплі основний упор - це камера . Новий за 7-8 , камера буде барахло , все інше в принципі норм
на яблуку основний упор це іос. Камера вже потім, ну і ясно що за 7/8 тис камери гарної не буде, ну і яблуко це так сказати можна брати на довгі роки , наприклад в мене X-R вже 6 років ні разу не глючив, тьфу-тьфу і батарея ще 90%і мені його цілком вистачає
UA 20.11.2024 08:59 пишет: в ідеалі щоб ще з епл вотч якось конективсь
Нема таких. Епллогодинник відмовляється коннектитись до будь-чого, шо нє еппл. Амазінг маркетінг такий.
до речі, самсунг також активно йде тим же шляхом, навіть гірше. самсунг свої нові годинники тільки під Андроїд, це ще пів біди, так більше того, тільки під свої телефони-флагмани, я ось хотів годинник змінити, дивився на 7-ому серію, але як почав читати, що не буде працювати, якщо в мене телефон не самсунг, що передумав, бо там тільки базові речі залишаються без жодних плюшок. хіба тільки що не такі товсті, як ВСІ ІНШІ годинники на wear OS 4+
В ответ на: на яблуку основний упор це іос. Камера вже потім
Не погожусь з цим ) Основний упор , це яблуко , це круто , та стильно з класними фотками . Більшості який там іос до , головне яке це яблуко . Хоча зараз нові андроїд - флагмани теж схожі на яблоко
AL® 20.11.2024 19:29 пишет: самсунг свої нові годинники тільки під Андроїд, це ще пів біди, так більше того, тільки під свої телефони-флагмани, я ось хотів годинник змінити, дивився на 7-ому серію, але як почав читати, що не буде працювати, якщо в мене телефон не самсунг, що передумав, бо там тільки базові речі залишаються без жодних плюшок.
Це трішечки брехня. Працює на будь-якому андроїді ВСЕ, крім деяких фіч Samsung Health, різниця тільки в тому, шо на самсунгах всі аплікації попередньо встановлені. До речі, з айфоном теж все працює, крім Samsing Health. https://youtu.be/eJZK-7hCPq4?si=783G8q5Yk5YQIxx6 В той час як епплвотч тупо навіть не приконнектить до андроїда ніякого ніяк.
AL® 20.11.2024 19:29 пишет: самсунг свої нові годинники тільки під Андроїд, це ще пів біди, так більше того, тільки під свої телефони-флагмани, я ось хотів годинник змінити, дивився на 7-ому серію, але як почав читати, що не буде працювати, якщо в мене телефон не самсунг, що передумав, бо там тільки базові речі залишаються без жодних плюшок.
Це трішечки брехня. Працює на будь-якому андроїді ВСЕ, крім деяких фіч Samsung Health, різниця тільки в тому, шо на самсунгах всі аплікації попередньо встановлені. До речі, з айфоном теж все працює, крім Samsing Health. https://youtu.be/eJZK-7hCPq4?si=783G8q5Yk5YQIxx6 В той час як епплвотч тупо навіть не приконнектить до андроїда ніякого ніяк.
Ну неправда ж. Заходимо на офіційний сайт та уважно читаємо зноски про обмеження. Так, деякі речі вимагають просто додатка самсунг та обліковий запис, але є купа обмежень саме на телефони самсунг, при чому навіть не будь-які:
Пропоновані відповіді:
В ответ на:
**Пропоновані відповіді доступні лише на Galaxy Watch7 і Galaxy Watch Ultra. Годинник вимагає встановлення найновішої версії ОС Wear, і він має бути підключений до Galaxy Z Flip6 або Galaxy Z Fold6, які працюють під керуванням One UI 6.1.1 або новішої версії, починаючи з липня 2024 року.
функція "забіг":
В ответ на: *** Сумісні смартфони та доступні функції можуть варіюватися залежно від країни, регіону, постачальника або пристрою.
функції моніторинга сну(базові), навіть тут вказано, мимоходом, але саппорт це підтверджує, що потрібен саме самсунг галаксі телефон:
В ответ на: * Потрібен застосунок Samsung Health 6.24 або новішої версії. ** Потрібне підключення Galaxy Watch7 до смартфона Samsung Galaxy з Android 11.
Функція апное (до речі,не зміг отримати підтвердження, що в Україні в принципі буде працювати):
В ответ на: * Функція виявлення апное уві сні потребує підключення Galaxy Watch7 до смартфона Samsung Galaxy з Android OS 9.0 або новішої версії та останньою версією застосунку Samsung Health Monitor. ** Функція виявлення апное уві сні наразі доступна лише в деяких вибраних країнах.
а. саме цікаве, що буквально трохи нижче вже 11-ий андроїд і самсунг телефон просять для того ж апное:
В ответ на: * Функція виявлення апное уві сні потребує підключення Galaxy Watch7 до смартфона Samsung Galaxy з Android OS 11 або новішої версії та останньою версією застосунку Samsung Health Monitor. ** Функція виявлення апное уві сні наразі доступна лише в деяких вибраних країнах.
В ответ на: Щоб зняти ЕКГ (електрокардіограму) за допомогою програми Samsung Health Monitor, необхідно приєднати Galaxy Watch до смартфона Galaxy, виконавши наступні дії:
Артеріальний тиск:
В ответ на: 2) Переконайтеся, що ваші Galaxy Watch під'єднуються до смартфона Galaxy за допомогою Bluetooth
Скролимо трохи нижче, там де Samsung Health і читаємо базову зноску для всього застосунку:
В ответ на: *Потрібна програма Samsung Health версії 6.24 або новішої. **Galaxy Watch7 потрібно підключити до смартфона Samsung Galaxy з Android 11.
Рухаємось далі, функція виявлення падіння:
В ответ на: ** Функцію виявлення падіння необхідно активувати у застосунку Samsung Galaxy Wearable на вашому смартфоні Samsung Galaxy для використання виявлення падіння на годиннику.
Екстренний виклик:
В ответ на: *** Для екстреного виклику потрібне підключення до мережі або сполучення зі смартфоном Samsung Galaxy.
(Хоча, не памятаю точно, в Україні все одно не працює)
Функція подвійного дотику:
В ответ на: * Подвійний дотик вимкнено за замовчуванням. Для використання цієї функції необхідно увімкнути відповідні налаштування на годиннику або в застосунку Samsung Galaxy Wearable. ** Потрібне підключення Galaxy Watch7 до смартфона Samsung Galaxy з інтерфейсом One UI 6.1.1. або новішої версії.
Навіть для перегляду статистики просять телефон самсунг:
В ответ на: Переглядайте дані про свою щоденну активність на підключеному смартфоні Samsung Galaxy, зокрема кількість пройдених кроків, годин сну, спалених калорій та багато іншого. ** Потрібне підключення Galaxy Watch7 до сумісного мобільного пристрою.
І ще багато чого..
Тож так, я вважаю, що без всих цих фіч, наворочений годинник перетворюється на якийсь базовий середнячок з використанням не самсунг телефону.
Ну і знову ж таки, згідно обмежень, то самсунг годинник не приконектити без Андроїда, тому така ж ситуація як і годинниками епл на андроїд, - годинник самсунг не приконектити на епл телефон. У них тут взаємно.