Привіт. Дуже просить дитина цей девайс. Вже й листа написав і Миколайчик і Діду Морозу. Розумію, що відсотків на 90% пограється трохі і закине. Не розбираюсь в них взагалі і витрачати купу грошей не хочу. Може порадите якусь перевірену модель. Чи може в кого вже дитина награлася і є бажання продати.
Якщо пограється та бросить то пів біди (це якщо дитині 7 рочків, моєї було за 45 коли купував). Бо якщо затягне - хз як воно на мозок вплине. Я купив (більш собі) десь перед війно опулус2, так у більшість ігор грати фізично не можу - нудить (з вестибулярним апаратом наче все ок, хоча є теорія що нудить як раз тому що ок). Більшість часу валяється, але ігроманів в нас нема.
P.S. Купував коли дали подивитись демо, де піднімаєшся у лифті з тарганами, виходиш та падаєш з хмарочоса і тебе збиває автобус. Так і не знайшов цей ролік.
В ответ на: нудить (з вестибулярним апаратом наче все ок, хоча є теорія що нудить як раз тому що ок)
Трохи не в тему , в мене теж таке . Цю штуку не пробував і не буду , бо коли ( давно ) ходив в аймакс на Гравітацію , то тільки згадаю про це кіно відразу мутить . Реально тоді укачало
Чесно кажучи я розглядаю щось до 1 тис грн. Просто читаю відгуки на сайтах і як завжди на одну й ту ж модель від "дитина в захваті" до "викинуті гроші"
у меня такие только без наушников уже не помню сколько лет, чисто видосики посмотреть раз в квартал на др прикольно, но новые телефоны с экранами больше 6.4 уже фигово влазят. https://rozetka.com.ua/237885865/p237885865/ и нужен экран телефона 2,5к-4к, там где 3600 разрешение.
Когда-то давно тоже хотел себе купить VR-очки. Даже какую-то модель где-то в 2008м году покупал. Так, поигрался тогда и понял что на тот момент еще сыровата технология была. Но идею не отбрасывал. И тут, на день рождения дочки решили сделать для нее и ее гостей развлечение в виде похода в клуб виртуальной реальности. Скажу так, далеко не всем детям зашло... Действительно укачивает. Ну и я поигрался там тоже. Оскомину сбил. Считаю, если опять засвербит - проще сходить еще поиграться, чем покупать что-то себе домой.
Так что, как вариант - сводите ребенка в клуб виртуальной реальности. Не на 5 минут демо-ролика, а поиграть в разное, походить, полетать, попрыгать. Ну и еще - как я понимаю, кроме очков еще нужен достаточно мощный комп.
7-мирічній дитині наворочені окулуси нафіх не треба, не оцінить. Знайди найтупішу найпростішу пластмасову підставку під мобільний телефон. Саме те щоб погратись і закинуть.
Been there done that. 7-мирічній дитині наворочені окулуси нафіх не треба, не оцінить. Знайди найтупішу найпростішу пластмасову підставку під мобільний телефон. Саме те щоб погратись і закинуть. На аліекспрес такого фуфєла по щось біля 10 євро - навалом, замов разом з дитинкою, трекай разом з дитинкою, хоч якась користь.
Drunkard 26.11.2024 17:00 пишет: Знайди найтупішу найпростішу пластмасову підставку під мобільний телефон. Саме те щоб погратись і закинуть. На аліекспрес такого фуфєла по щось біля 10 євро - навалом, замов разом з дитинкою, трекай разом з дитинкою, хоч якась користь.
З чим саме погратись? До vr-гарнтиури йдуть ще трошки контролерів та система їх відслідковування, яким чином пластикова накладка буде щось відслідковувати?
Як на мене - краще або нічого, або вже щось нормальне, проте скоріше за все пограється пару тижнів й кине.
Drunkard 26.11.2024 17:00 пишет: Знайди найтупішу найпростішу пластмасову підставку під мобільний телефон. Саме те щоб погратись і закинуть. На аліекспрес такого фуфєла по щось біля 10 євро - навалом, замов разом з дитинкою, трекай разом з дитинкою, хоч якась користь.
З чим саме погратись? До vr-гарнтиури йдуть ще трошки контролерів та система їх відслідковування, яким чином пластикова накладка буде щось відслідковувати?
Як на мене - краще або нічого, або вже щось нормальне, проте скоріше за все пограється пару тижнів й кине.
Ничего нормального дешевого нет. Окюлус - самый доступный вариант из всех. Все остальное прямо в разы дороже. Преимущество игрушек в VR -то что при этом приходится двигаться и весьма активно , а не сидеть в зажатой позе перед монитором ,разрабатывая разве что мелкую моторику пальцев. Игр хороших много , но многим детям может быть банально физически тяжело.