SerjioMr 26.11.2024 01:00 пишет: Останні роки стабільно беремо в yakava.com/store/ Вони з Вишу Є самовивіз, є доставка Можуть помолоти (на сайті вказуєте під що берете каву) або ж зерна
Спробував. На смак все гуд, але кава надто пильна. Швидко забивається сітка у кавомашині, доводиться часто промивати заварний блок. Тільки у мене так?
SerjioMr 26.11.2024 01:00 пишет: Останні роки стабільно беремо в yakava.com/store/ Вони з Вишу Є самовивіз, є доставка Можуть помолоти (на сайті вказуєте під що берете каву) або ж зерна
Спробував. На смак все гуд, але кава надто пильна. Швидко забивається сітка у кавомашині, доводиться часто промивати заварний блок. Тільки у мене так?
Який помол? Я беру під турку і під рожкову кавоварку. Не помічав
задача: купити дегустаційний сет кави. умови: сам не вживаю цей продукт, але хочу зробити дружині приємно. сама меле. готує каву на гейзерній кавоварці.
питання: чи є де купити різних сортів по по жмені на порівняльний тест? кави вживає не багато, тому ціна не сильно впливає.
DimonDSV 28.11.2024 12:36 пишет: задача: купити дегустаційний сет кави. умови: сам не вживаю цей продукт, але хочу зробити дружині приємно. сама меле. готує каву на гейзерній кавоварці.
питання: чи є де купити різних сортів по по жмені на порівняльний тест? кави вживає не багато, тому ціна не сильно впливає.
А до Дмитра (Ельфа) не пробував звернутися із таким питанням? Він раніше пропонував такий дегустаційний сет своїх сортів. Тим більше що тобе влаштує немелена кава.
DimonDSV 28.11.2024 12:36 пишет: питання: чи є де купити різних сортів по по жмені на порівняльний тест?
Думаю можна реалізувати практично в будь-якому ТРЦ, років 20 беру в ПОХ-івській Піраміді в Paradise згаданий вище ефіопський йоргачоф, щоправда я менше 50 грам не брав, але думаю зважать скільки попросять.
ssb 24.11.2024 20:53 пишет: Мені сільпошна власна обсмажка заходить, у них там є різні варіанти
Аналогічно. Мені найбільше подобається їх Ефіопія.
Несподівано (для себе), відкрив сільпошну каву...виявилася дуже пристойна, особливо за акційну ціну (по 249 грн). Вже спробував: Колумбію, Ефіопію , Ель Сальвадор(навіть є світле обсмаження, як я полюбляю), Гондурас, Бразилію... Усі - зайшли. Найбільше спадобалися Ель Сальвадор, Ефіопія, Колумбія
igg 10.10.2025 14:19 пишет: Несподівано (для себе), відкрив сільпошну каву...виявилася дуже пристойна, особливо за акційну ціну (по 249 грн). Вже спробував: Колумбію, Ефіопію , Ель Сальвадор(навіть є світле обсмаження, як я полюбляю), Гондурас, Бразилію... Усі - зайшли. Найбільше спадобалися Ель Сальвадор, Ефіопія, Колумбія
У мене до меленого Сільпо останні півроку претензії. Надто дрібне мелення, тому доводиться або не пити допіо, або довше чекати прогону через ріжок (а це вже якесь лунго виходить), або менше сипати кави.
Абсолютно випадково мене занесло на Поділ де я натрапив на модну у хипстерів ростерію Mad Heads. Взяв на пробу їх Ефіопію та Гондурас, обидва мають дуже достойний смак хоч і недешевий. В Сільпо вони теж є, ціна з місцем виробництва відрізняється не суттєво, але смак я не перевіряв.